החלטה קשה: מה לעשות?

תאריך פנייה: 02.10.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שיר
אהבה אסורה
02.10.2011 • 22:23

שלום
וברכה אני נשואה זמן רב ויש לי 4 ילדים.במשך רוב שנות הנישואים שלנו היו לנו עליות ומורדות כולל בגידה ישנה שבן זוגי הסכים לסלוח לי.לפני כשנתיים עברנו יעוץ זוגי שלא הועיל בהרבה כי כל אחד היה עקשני והיה קשה לנו לקבל את רצון השני, אני כבר לא נמשכת אליו וכמעט ולא מקיימים יחסים.יש לי ידיד טוב שהיה לי אוזן קשבת לאורך כל התקופה הקשה - לאחרונה התקרבנו יותר .בשיחה האחרונה שלנו הוא אמר לי שאני צריכה להחליט אם אני רוצה את בעלי או לא ואם אני מחליטה שלא אף אחד לא מתחייב שהוא זה שימשיך לתמוך בי.אני לא יודעת איך מחליטים האם ללכת לפי הרציונל - להשאר נשואה עם השגעונות שבקשר והשגרה הלא נעימה בציפייה שאולי נצליח לשנות ועלי לנתק את הקשר עם הידידאו לסיים את הנישואים ויכול להיות שאני אפסיד גם נישואים וגם ידיד...

ד"ר אורן חסון
לא לפחד מהפסדים. להבין מה את רוצה.
05.10.2011 • 13:53

שיר יקרה,
גם אני לא יודע להחליט בשבילך. יש כל כך הרבה דברים שהם קשורים להחלטה כזו, כך שלא אוכל לתת לך "המלצה" להיפרד או "המלצה" להישאר. אני כן יכול להמליץ לך ללכת ליעוץ. יעוץ זוגי נוסף, כי יתכן שלא היה "קליק" ביניכם לבין המטפל שלכם ומטפל אחר יוכל לסייע לכם, וזה יכול לקרות, או ליעוץ פרטני, לעצמך בלבד, כדי שיסייע לך להבין לאן את רוצה ללכת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083