ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 150
-
לחגוג את ראש השנה
חברים רציתי לשמוע את דעתכם,אני גרושה+2 חיה מזה כשנתיים וחצי עם גרוש+2, שנינו בני 35+ ושנינו התגרשנו זמן קצר לפני שהכרנו.ילדיו בני 3 ו-5 לנים אצלו 3 פעמים בשב...
-
אקס
שלום רב נשואים 4 שנים ,בסה"כ בסדר גמור ,יצאנו שנתיים.לי זו אהבה ראשונה , אישתי יצאה מגיל 16.5 עם האהבה הראשונה שלה עם בחור אחר, ואחרי התיכון הוא עבר לחו"ל עם...
-
קשר מרחוק
שלום. .אני בן 22... יוצא עם בת 19, שיצאה לשליחות לשנה בחו"ל.הטיסה הייתה שלושה חודשים אחרי שהכרנו, שלושה חודשים עמוסים מאוד בפגישות וחוויות.שנינו הגענו להחלטה...
-
לשפוט לפי יכולות
תודה רבה על התשובה המצויינת.לקחתי לליבי את הצעתך. אני חושבת שקשה לי גם בגלל שהוא לא עושה כלום וקשה לי לראות כך בן אדם, וגם בגלל שאני פוחדת מהעתיד.אני נורא חו...
-
בעיה
שלום דוקטור,יש לי בעיה.. אני בקשר עם חבר שלי בערך 5 חודשים , אני תמיד באה אליו באמצעות האוטו של ההורים שזה קורה פעמיים בשבוע בערך.. ההורים שלי עכשיו לא מרשים...
-
לא מסתפקת
אני נשואה 4 שנים+ילדהתחתנתי בגיל צעיר מאוד(16) וזה הקשר הראשון שלי.אני יודעת שהוא אוהב אותי למרות שיש ביננו המון מתחים ומריבות על שטויות.בגדתי בו לפני שנה.מק...
-
התחייבות
שלום, אני בת 29, ויש לי חבר כשנה וחצי. כשהכרנו, היה נראה שהוא רציני מאוד, ודווקא אני קצת היססתי, כי בכל זאת לא הכרנו מספיק זמן והוא דיבר כאילו כבר התארסנו. א...
-
פרידה מהחברה
שלום ד"רמי זה 3.5 שנים אני וחברה שלי ביחד.לאחרונה עברתי שינוי בחיים שלי וזה כי הלכו מחיי אנשים יקרים. אני בן 21 אפשר להגיד שחברה שלי דואגת לי והכל אבל כל הזמ...
-
עוד רגע ואני מתייאשת
אני נמצאת במערכת יחסים עם בעלי כבר שלוש וחצי שנים, כבר נמצאת בהריון שני. אני אוהבת מאוד את בעלי והוא אוהב אותי לפחות ככה הוא אומר. בכל השנתיים האחרונות מאז ש...
-
התאהבות ברופא המטפל
אני בת 37, אקדמאית, נאה,נשואה +4 באושר ועושר. אני נמשכת מאד לרופא הנשים שלי. אני מגיעה אליו לבדיקות תקופתיות בחמש השנים האחרונות באדיקות יתרה ובנוסף לכך בכל ...
-
הושלום ד"ר אורן
אני בת 28, יש לי ארוס בן 30.ראשית, טוב לנו מאוד ביחד - צוחקים, נהנים אחד בחברתו של השני וכו'. ארוסי הוא בן אדם מאוד מאוד חכם, על גבול הגאון ממש.עד לפני שנה ה...
-
חוסר ביטחון כללי
שלום, אני כבן 40, רווק.היו לי בחיי מערכות יחסים של עד חודשיים-שלושה עם הפסקות ארוכות ביניהן.אני מרגיש שבשנים האחרונות אני הולך ודועך מבחינה נפשית בגלל הבדידו...
-
חיילים
שלום אחנו בקשר חודשיים הכרנו מאפס אנחנו חיילים משרתים באותו בסיס היא ישנה שם ואני יומיות במהלך החודש אני בקשר טלפוני יומיו והתראינו אולי 6 פעמיים הצעתי לה לב...
-
שלא תתפוס מעצמה!!
שלום רב ד"ר.יש לי חברה מזה שנה שאנחנו ביחד חשוב לי לציין שהיא הראשונה שלי...לפני בערך 9 חודש היא ניפרדה ממני וגרמה לי לכאב עצום ,שמתי לב שהיא עשתה את זה כאשר...
-
חשבון משותף
אני וארוסי מתחתנים בעוד כשבוע. שנינו בעד לשים את הכסף שנקבל בחסכון. אבל בעלי מעדיף לשמור על חשבונות בנק נפרדים. לא דיברנו על הנושא הזה עד עכשיו. אבל כמו דברי...
-
בעיות בזוגיות
שלום, אני נשואה כבר 5 שנים +1.לא יודעת מאיפה להתחיל...,אפשר להגיד שהבעיות התחילו מההתחלה,עד החתונה הכל היה טוב,סקס טוב,כבוד אחד לשנייה.התחתנו ובמקביל עברנו ל...
-
התלבטות
ואיי אתם לא מבינים כמה העולם הוא עגול.תקשיבו הייתי בקשר אם מישהו ויצא שבלי כוונה הוא נפגע ממני הוא לא סלח לי על זה וניפרדנוווו..וכעבור שנה הוא היה במערכת יחס...
-
שאלה
שלום ד"ר אורן, אינני יודעת מה לעשות ולכן אני פונה אלייך. בזמן האחרון כאשר אני באה לחבר שלי הוא לא נותן לי ללכת. אני באה אליו עם האוטו של ההורים שלי ולמחרת בב...
-
הוא רוצה שאשתוק
היי דוקטוראנחנו יחד שנתיים בערך, בזמן האחרון הוא התחיל להשתיק אותי כל פעם שאני מביעה דעה .אני נעלבת ונפגעתאמרתי לו אבל הוא בשלו רוצה לשמוע את דעותי רק כשנוח ...
-
אובדת עצות
שלום אני בת 27 ויוצאת עם בחור בגילי כבר 4 חודשים,הקשר התחיל ועדיין נורא מוזר,כל הזמן יש משחקי אגו אחד עם השני,הוא נורא ילדותי ,אבל הבעיה העיקרית היא שעוד לא ...
-
אם יש סקס אני קיימת, אם לא...
שלום אורן,נא דעתך:במהלך שנות נישואי ( 17 שנה) נותן לי בעלי הרגשה שאם יש סקס בינינו, וסקס טוב שמספק אותו , אני שווה משהו, אני קיימת. אני זה בעיקר ווגינה (היית...
-
משבר ילדה ראשונה אהובה מאוד
משבר ילד ראשון... מה עושים עם זה? הזוגיות יוצאת מהחלון ובמקום זה רק עבודות בית וטענות אחד כלפי השניה. איך מתמודדים? אני ממש לא יודעת מה לעשות, כאילו שכחתי מז...
-
פעמיים בוגד תמיד בוגד?
אורן שלום,אנחנו בשנות ה-30 לחיינו , 11 שנים ביחד- נשואים 6 שנים, והורים לשני ילדים (בן 4 ובן חצי שנה).לפני שנה וקצת גיליתי שבעלי מנהל רומן עם מישהי מהעבודה (...
-
בעיות בזוגיות
שלום לכם,לפני כחצי שנה התחתנתי , אני חייב לציין באושר מאוד חיכינו לזה מאוד,למרות שאנחנו דיי צעירים כבני 21.אני עזבתי את עיר מולדתי, ועברתי לגור בעיר של אישתי...
-
מאבדת מהר מאוד עניין
שלום דר' חסוןלאחרונה הבנתי שבאופן גורף אני מאבדת מהר מאוד עניין בבחור שמכיל את רוב התכונות שאני מחפשת. הנה סוף סוף הגיע אלי האדם שרציתי על מגש כסף , אני מתלה...
-
חיטוטים
שלום רב, לצערי הרב, בשנה וחצי האחרונות תפסתי את בעלי בוגד בי פעמיים עם 2 נשים שונות. בשתי הפעמים תפסתי את הבגידות "על חם" בזמן שהן קרו. בפעם הראשונה, מדובר ה...
-
מוטרדת
בחודש הקרוב בת 31 , יוצאת מזה שנה וחצי עם בחור שמיתוכם גרה עימו חצי שנה, האם נכון לתת דייד ליין בני לבין עצמי בקשור להצאת נישואין או לשתפו. אם כן לא יודעת כי...
-
סחרחורת מחשבתית
אז ככה.. היה לי חבר במשך שנה וחצי ולפני 3 חודשים בערך נפרדנו.לפני שבועיים הוא פגש במקרה חברה טובה שלי ושאל עליי שאלות מה קורה איתי איך אני והכל. יום אחריי זה...
-
חבר בקרבי
היי שמי חן אני בת 20 ונמצאת בקשר זוגי כבר שנתיים . מתוכם שנה וחצי החבר שלי בקרבי. בהתחלה היו לו יציאות טובות וכל סופ"ש הוא היה חוזר אבל לאט לאט הוא התחיל לסג...
-
משפחה במקום הראשון
שלום אני בת 32 נשואה כ-9 שנים אמא ל-3 ... הבעיה שלי היא איך אוכל לגרום לבעלי להבין שהמשפחה שלו (אני והילדים) מקום ראשון ... למשל אתמול הוא היה צריך אחרי העבו...
-
התאהבות במישהו אחר
שלום דר' חסון,אני זקוקה לעזרה דחוף...יש לי חבר שנתיים.הוא החבר הרציני הראשון שלי והבחור הראשון איתו שכבתי. אני מכירה את כל משפחתו וכולם התחברו אלי. במהלך השנ...
-
דיקנות או לחץ?
יש משהו שמפריע לי מאוד בתקשורת עם אנשים וגם מלחיץ.אני מנסה להכיר מישהו . בשלב שלפני או אחרי פגישה,אם הוא אמור להתקשר בשעה שהבטיח והוא לא,אני מרגישה לא טוב עם...
-
בעיה נגררת בתוך זוגיות קסומה...
שלום אני ובן זוגי בשנות העשרים לחיינו, נמאים בקשר אוהב מאוד כבר 3 וחצי שנים. יש לנו בעייה שטומנת בתוכה כנראה בעיות אחרות שמפריעות מאוד לקשר בינינו והבעיה הזו...
-
לא יכול לראות דמעות
שלום לך.אני יוצאת עם גבר המבוגר ממני ב- 15 שנה, ואנחנו אוהבים מאוד. הכל תקין למעט כמה דברים קטנים שלא רלוונטיים כרגע לשאלה המציקה לי מאוד.יש איזה עניין שגילי...
-
משבר רציני בנישואין
שלוםרב, אני נשואה 16 שנה ויש לי 3 ילדים 2 בנים בני 15, 11 ובת בת 3. אנחנו חיים במתח ויכוחים בבית כל הזמן וזה חשוף לילדים. אין לנו תקשורת או שוטפות בשום תחום ...
-
אמביוולנטיות
שלום , הנני בן 32 , נשוי כ-4 שנים לאישה מדהימה ( רוב הזמן ) ואב לילד מושלם בן שנה - מתגורר כרגע בצפון הארץ בצמוד לכנרת .אינני אדם בריא - אני חולה CF ובעל חבר...
-
יחס לא טוב בזוגיות
שלום , אני ובן זוגי כבר כמעט 4 חודשים יחד ויש לנו המוווןןןןן בעיות! אבל אנחנו לא ממהרים להיפרד כייף לנו יחד (כשאנחנו לא רבים) ואנחנו אוהבים אחד את השני אולי ...
-
פערים בזוגיות חדשה
שלום, אני בן 53 גרוש 7 שנים , הכרתי אישה מדהימה בת 46 באתר היכרויות , אחרי חודשיים וחצי טלפוני ודוא"ל נפגשנו במציאות (הייתה בחו"ל), גם במציאות אהבנו , אבל הי...
-
מבוי סתום
שלום, אני נשואה חודשיים וחצי וכמעט שנה עם בעלי.המצב בינינו ממש רע, אנחנו מתווכחים בלי הפסקה, אני מרגישה הוא לא מכבד אותי ומבטל את רגשותי , והוא עייף כבר מלשמ...
-
זוגיות חיילים
אנחנו בקשר חודשיים וחודש חברים משרתים באותו בסיס גרים במרחק 3 וחצי שעות נסיעה אחד מהשני הכרנו מאפס...נפגשים בעיקר בסיס אבל גם מחוצה לו שומרים על קשר טלפוני ו...