ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 136
-
צרות של עשירים?
שלום נמצאת בזוגיות בסך הכל נהדרת כבר 15 שנים, שני ילדים מדהימים. בית, משפחה, יציבות, אושר, סקס, תקשורת. הכל טוב.לפני כמה שנים עברתי אירוע טראומטי. התמודדתי א...
-
וויכוחים ממושכים
אני בת 23 יש לי חבר כבר 6 שנים הייתה פרידה של שנתיים שבאה מצידו חזרנו לפני חצי שנה הכל היה מעולה וטוב עד לפני חודש ששוב התחילו הבעיות הוא כל הזמן צועק סתם מת...
-
בעיות במשיכה מינית
אנחנו זוג בתחילת שנות השלושים שלנו ואישתי בהריון מתקדםבתחילת מערכת היחסים קיימנו יחסי מין בצורה שסיפקה אותי ואט אט תדירות יחסי המין ירדה וירדה עד לאחת לשלושה...
-
למה חבל לעזוב כשאין מה לחפש?
אני רוצה להפרד מחבר כי אני עייפה כי הקשר סוחט כוחות. אבל יש דברים חיוביים שבגללם חבל לי... למה חבל לי כשאני כבר כל כך נהייתי תשושה מהקשר? למה זה בא ואיך אפשר...
-
יחס ללקוח
שלום אני חייבת עזרה מקצועית לגבי יחס ללקוח.אני מעצבת בתחילת דרכי.יש לי לקוחה שהזמינה אצלי עיצוב, אחרי שהחברה שאליה פנתה כדי שתספק לה את המוצר הכינה לה עיצוב ...
-
בעל כועס
שלום. אני נשואה 19 שנים+3 ילדים מקסימים.מאז ומתמיד היתה לבעלי בעיה שכאשר אנחנו רבים או סתם כועס עליי מסיבה כלשהיא קשה לו לצאת מזה ונשאר עם הכעס למשך כמה ימים...
-
יש סיכוי?
תאמת שעברתי קצת על השאלות כאן בפורום, ונראה לי שלי יש את כל הבעיות.., אנסה לתמצת ותודה על הבמהאנחנו נשואים 6 שנים, הורים ל-3 ילדים מתוקים. אפשר לומר שאני מאד...
-
לא יודע לתת
יש לי בן זוג כשנה וקצת שמשום מה בנה איתי יחסים שבדברים מסוימים מוגדרים יותר כאמא ובן. הוא חמוד ואוהב (ויחד עם זאת קשה מאוד- יש לו אופי קשה) אבל במקום לטפח או...
-
גרושים
שלום אני פרוד כשנה וגרוש חדשייםאיך מתמודדים עם זוגיות חדשה של גרושתך?עברתי כמה וכמה טיפולים פסיכולוגיים ואני לא מצליח להרים את עצמייש לציין שהגרושין היו בהסכ...
-
לבחור בין שני גברים
שלום רב, אני לקראת סוף שנות העשרים שלי. לאחרונה נפרדתי ביוזמתי מבין זוגי שאני מאוד אוהבת (וזה הדדי). נפרדנו עקב פערים בינינו שהיה קשה לגשר עליהם. יצא לי לצאת...
-
לא מצליחה/יכולה להפרד...
אני כשנה וחצי נמצאת בתוך זוגיות שעם הראש אני מבינה שלא מתאחמה לי בגלל כל מיני דברים שאנחנו לא מסתדרים ואני יודעת שזה לא בשבילי. בעיה שאני לא מצליחה להפרד מן ...
-
רגע לפני שנפרדנו...
אורן שלום,אני כותבת לך לאחר שיחה של שעה עם בן זוגי שכל מאודו היה להיפרד באמירה שאינו טוב עבורי ומעבר לכך אינו יכול לשמוע את הביקורת שלי יותר. הוא אמר לי שכשה...
-
בעיות עם הבעל
שלום רב, ברצוני לשאול שאלה בקשר לבעלי. אנחנו נשואים 3 וחצי שנים ויש לנו ילדה בת שנתיים. בעלי עובר תקופה קשה הן מבחינת עבודה והן מבחינת לחץ נפשי. כבר כמעט שנה...
-
כעס בתוך הזוגיות...
אני בת 23 ויש לי חבר כבר שנתיים כמעט עם הפסקה של חצי שנה בגלל טיסה...יש לנו מערכת יחסים מאוד פתוחה וטובה אוהבת וקרובה אבל גם יש לנו הרבה ריבים שאני מרגישה שמ...
-
דינמיקה שחוזרת על עצמה
שלום אנו זוג נשוי בשנות העשרים המאוחרות.יש לנו דפוס שאנחנו לא מצליחים לצאת ממנו:בעלי אף פעם לא יוזם שיחה על ה"יחסים" ביננו. הוא טוען שכל שיחה ביננו מובילה למ...
-
בגידה או לא
שלום לך ד"ר אורן חסוןלפני כשבוע הרגשתי שאישתי מדברת יותר מדי בטלפון ושמתי מצלמה נסתרת בסלון כשה חזרתי אל המצלמה גיליתי דבר שלא כל גבר בעולם רוצה לראות ראיתי ...
-
מיניות בקפאון
שלום ד"ר חסון. שמי כפיר, אני בן 33, נשוי כשנתיים ואבא לתינוקת מקסימה בת כשנה וחודש. הנישואין שלנו טובים, אנחנו אוהבים ויש בינינו תקשורת מאד פתוחה וחשופה. הבע...
-
בעיות בזוגיות
היי אני נשואה 3 וחצי אם 2 ילדים מאז שהתחתנתי אני מרגישה רע בקשר לבעלי אני לא בדיוק מסתדרת איתו ואני חושבת שהתחתנו מהר מידי אחרי 3 חודשים של היכרות הייתי מאוד...
-
התלבטות קשה. האם הוא בשבילי?
הכרתי מישהו. בדייטים הראשונים היה לי יחסית משעמם איתו ולא מאתגר. הוא לא הטיפוס שאני מתאהבת בו. יצאנו תקופה מסוימת ועדיין לא הרגשתי שום דבר מיוחד. לאחרונה אני...
-
פרידה ראשונה
שלום, הייתי עם חברה שלי כ3 שנים (מהגיוס עד השחרור), ולמרות שזה נראה או נשמע ככה, לא היינו יחד בגלל שזה "נוח" בצבא כשלא יוצאים הרבה הביתה, אלא באמת אהבנו אחד ...
-
האם יש מה להציל ואיך?
שלום. ...אני בת 32 ובעלי בגילי יש לנו תאומים בני 4 ...התחתנו אחרי שנה של חברות ,נשואים היום 5 שנים, נכנסתי להריון כעבור חודש ומאז התחילו הבעיות שלי עם בעלי.....
-
קשיים בזוגיות,
היי אני חצויה ולא יודעת למה אני מרגישה ככהאני עם מישהו חצי שנה כבריש לנו סקס מעולה,הבחור שיתף אותי שהוא ראה פעמים בודדות שהייתי בנידה( שמירה כשבועיים מנגיעה)...
-
מסרים כפולים
שלום רב, יש לי בן זוג כבר שנתיים ועבור שנינו זה פרק ב' + ילדים ( אנחנו בשנות ה - 40 לחיינו) יש לנו זוגיות מיוחדת ומדהימה ואהבה גדולה מאוד. כשאנחנו לבד או עם ...
-
מה עושים..
ד"ר אורן חסון שלום,כתבתי לפני מספר שבועות על כך שחבר שלי פשוט החליט שאנחנו נפרדים כי הוא מרגיש שהוא לא יכול לתת לי את כל האהבה שאני צריכה ושהוא התקרר אלי וכו...
-
לחץ לפני חתונה
שלום, אנחנו נמצאים כפסע לפני החתונה, ובן זוגי נמצא בלחץ נוראי!כתוצאה מהלחץ הזה הוא לא מצליח לנשום כמו שצריך, הוא מאוד מיואש, הוא עושה דברים בלא חשק כלל, הוא ...
-
מבולבלת...צריכה עזרה.
היי. אני בת 19 וחצי ויש לי חבר מזה שנה וחצי. בתחילת הקשר הכל היה מושלם, הוא השקיע בי ואני בו, נהננו, יצאנו והיה כיף. בזמן האחרון (חצי שנה האחרונה)אני מרגישה ...
-
אמון בבן הזוג...
שלום אני בת 20 ובן זוגי בן 24...אנחנו ביחד עוד מעט כבר 4 שנים...קשר שלא כלל הרבה פרידות..להפך,קשר פורח ,אוהב,הרבה תמיכה ואהבהכשהכרנו הוא היה בן 19 אחרי עבר מ...
-
קושי זוגי
שלום רב, אני באמצע שנות ה30 שלי. יצאתי עם בחור במשך כחצי שנה, נפרדנו לחודשיים וכעת חזרנו. מאיפה אתחיל..? לשנינו יש בעיות.. מן הסתם. הקושי שלי מולו הוא שאני ל...
-
מה פשר מעשיו?
ערב טוב.לפני כמה ימים הכרתי בחור באתר הכרויות. הוא רווק בן 33 ואני גרושה עם ילדים בת 34. הוא נורא מוצא חן בעיניי וממש הטעם שלי, וגם אני ממש הטעם שלו. הוא מתק...
-
חבר מתעלק של בעלי
שלום , אני ובעלי חרדים, בני 30+, חוזרים בתשובה ונשואים שנתיים. בעלי לומד תורה ברצינות ומשקיע בכך מהבוקר עד 20:00. אני מפרנסת ודואגת לצרכי הבית.בעלי בעל יכולת...
-
שקרים קטנים.
שלום, אני יחד עם בן זוגי 8 חודשים,לפני הייתה לו אהבה גדולה מאוד בחיים קשר של 3 שנים (היא ניפרדה ממנו),לאחר כחודש הוא הכיר אותי סיפר לי על האהבה שלו בהתחלה זה...
-
באמת דחוף
בוקר טב.. בטח שמת לב לשעה וכן התעוררתי עם מחשבות ותיסכולים,יש לי בעיות תקשורת עם הבעל ניסיתי לדבר איתו בכל דרך וזה כמו לדבר עם אוויר בערך לכן החלטתי לכתוב לו...
-
משברון
שלום רב , אנסה לכתוב בקצרה . אנו נשואים כמעט כשלוש שנים יחד 4 שנים ,יש לנו ילד מקסים בן שנה וחצי , לפני כמעט כשנה עברנו לגור אצל אימי ( אבי נפטר לפני כ שלוש ...
-
זוגיות במשבר
שלום לךאני כותבת מתוך מצוקה אמיתית...נשואים 7 שנים, עם ילדים.נקלענו לפלונטרים. ברגע שאחד מאיתנו מדבר וזה לא מוצא חן בעיני השני - מתחיל מסע של עוינות, עקיצות,...
-
איך נוהגים עם קמצנים
שלום. לאשתי יש אח בוגר ממנה , הייתי אומר קמצן ולא מתחשב .בכל פעם שאנחנו יוצאים לבלות יחד אחיה אף פעם לא מציע לשלם או משלם את חלקו בהוצאות ותמיד אני או אשתי מ...
-
האם להמשיך
אני עם בן זוגי 8 חודשים יש לנו אופי דומה וקשה וזאת הבעיה אני מרגישה שאני מגיעה להרבה פשרות והבנות בקשר ולא מרגישה אותו דבר מהצד השני. השאלה שלי כשזה מגיע לגב...
-
זקוקה לייעוץ...
שלום רב, נקלעתי למצב נוראי, שאם מישהו היה מספר לי שהגיע לשם הייתי חושבת שהוא טיפש...אני בת 31 נשואה מספר שנים לגבר חלומותי- אהבת חיי. הכרתי בעבודה בחור נשוי ...
-
בעיות בזוגיות
שלום אני גבר נשוי 12 שנים בן38 עם שתי בנים אישתי דוחה אותי וטוענת שלא נימשכת אלי לא מקיימת איתי יחסים למעלה משנה האים הדבר מיעד על בגידה מיצד אישתי ומה לעשות...
-
הורי הבעל
הייאני נשואה כשנתיים. יש לי בעל מקסים. הבעיה היא עם הוריו . לפני כחצי שנה התרחק מהם ולאחרונה החל להתקרב והזמינם לביתנו לכמה ימים ארחנו אותם מכל הלב והם בקשו ...
-
זוגיות במשבר
ואני וחבר שלי יחד 4 שנים. אנו מאוד צעירים (בשנות ה20) ואיננו גרים יחד כיוון שהוא איש קבע וחוזר רק בסופי שבוע לבית. אנו גרים מאוד רחוק אחד מהשני מרחק של שעה ו...