גברים ומיניות: הבנת הצרכים הגבריים
חצויה
קשיים בזוגיות,
⌄
היי אני חצויה ולא יודעת למה אני מרגישה ככהאני עם מישהו חצי שנה כבריש לנו סקס מעולה,הבחור שיתף אותי שהוא ראה פעמים בודדות שהייתי בנידה( שמירה כשבועיים מנגיעה) שהוא ראה פורנו והגיע לפורקן.הדבר הזה יושב לי על הנשמה, אני מרגישה:- שאיפשהו הוא לא מסופק ממני- שהוא מאונן על אחרות וזה גורם לי בחילה וסוג של בגידה-ומרגיש לי שהוא בא איתי למיטה פסיכולוגית אני מרגישה שהכח שלי, המשיכה אליי, הסקסיות שבי היא לא בגללי יש לו הרבה בראש (הפורנו עושה אותך יצירתי לא?) הכוונה שזה כבר לא אני הווא נקי, אלא היה באמצע עוד גורמים שאני חשה שהם מתלווים.אני מרגישה שכבודי קצת נרמס, אני בחורה מסורתית, וגם נראת מעולה.ובאמת יש לנו סקס טוב אבל מאז שסיפר לי קשה לי לעשות איתו סקס, אני לא מרגישה "ה....דבר" .אני מתחילה להגיע למצב שבא לי להיות לב זה גורם לי אולי שהוא אמר לי שהוא צריך תסיפוק שלו ואני בנידה אז מה? אי כאן התגברות על היצר?מה אנחנו בהמות? זה מפחיד אותי אנחנו רק חצי שנה , מילא עוד שנה שנתיים נתחיל להכניס קצת אקשנים יחד. אבל אני לא משוייכת לזה והוא מתגרה מאחרות וזה מרגיש לי לא מכובד גם כלפיי .מה אני עושה פה רע לי ואני הורסת את הזוגיות הזו
ד"ר אורן חסון
פורנו, גברים ומיניות
⌄
חצויה יקרה,
את חושבת שהוא אמור להרגיש כמוך, אלא שהוא גבר. הצרכים הפיזיולוגיים והמיניים שלו אחרים. גם את לא אמורה להרגיש כמוהו, ולכן את מתקשה להבין אותו. לגברים יש צורך בפורקן מיני גם בלי שום קשר ליחסי מין. הזרע מצטבר, והוא צריך לצאת בין אם בקרי לילה (פליטת לילה המלווה בחלומות מיניים), ובין אם באוננות. אחת המטרות של האוננות היא לחדש את הזרע כדי להכינו למשגל, וכדי שיהיה פורה יותר (זו, אגב, גם המטרה הברורה של קרי הלילה – להיפטר מתאי זרע זקנים). זהו צורך ביולוגי גברי, ומן הסתם הצורך הזה מלווה בפנטזיות מיניות, כי אחרת קשה לעשות זאת. בין אם צורכים פורנו לשם כך, ובין אם מדמיינים אותו, התוצאה היא אותה תוצאה.ובין אם תרצי, ובין אם לאו, ובין אם הוא ירצה ובין אם לאו, סביר מאד להניח שיהיו מקרים שבהם הוא היה וכאלה שבהם הוא יהיה מעורר מינית מנשים אחרות. בין אם בשל משהו שהוא רואה, או בשל מגע מקרי. זו הביולוגיה שלנו, של בני אדם, גברים כנשים, וגם זו הפסיכולוגיה שלנו. זה לא אומר שיש כאן משהו רגשי.אני מבין שקשה לך עם זה, ואני מקבל את זה. לא גדלת לקבל את העניין הזה כתופעה טבעית, ולכן הוא מביך, ולכן הוא פוגע. אני מניח שלא יהיה לך קל להסתגל לזה, אבל קחי בחשבון שהעובדה שהוא פתח זאת בפנייך, היא לטובתו ולא לחובתו. זה אומר שהוא הרגיש מספיק בנוח איתך, למרות השמרנות שלך. ואני מניח שגם את, ברגעים רומנטיים מסויימים בסרטים, מרגישה עוררות מינית. זה נורמלי. השתמשי בהבנה שלך את עצמך כדי להבין משהו ממנו. אצל גברים הצורך הזה בדרך כלל עוצמתי יותר (בשל הצטברות הזרע), ופחות מעורב רגשית, אם בכלל.