ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 138
-
אולי אתה תוכל להשיב ממרום נסיונך..
אורן שלום,מה אמורה לעשות בחורה שהגבר שלה עסוק במבטים מבחילים על בחורות בנות 17, כן, אני יודעת שזה טבעי להסתכל אני גם יודעת שממה שעושים עניין הופך להיות עניין...
-
אין סקס
אנחנו עושים סקס פעם בחודש ,נשואים 8 שנים ,לא שהיה טרוף בשנים האחרונות .אני בן 40,היא 35 .שומרים נידה .כל סקס מגיע רק אם אני מבקש ואני מבקש פעמיים בשבוע {בשנת...
-
חבר שבוגד?/:
אני בת 18 נימצאת במערכת יחסים עם בחורבן 22 כבר שנה וחציבתקופה האחרונה הוא מיתרחק ממני בקושי מדבר בקושי באהחיי המין שלנו נוראים לא זוכרת בכלל מתי פעם אחרונה ה...
-
בחור מהעבר
שלום רב, אני בת 28, נשואה טרייה. אבל השאלה שלי לא קשורה לבעלי... כשהייתי בתיכון, היה בחור מהכיתה שהיה מאוהב בי וכל הזמן חיזר אחריי. אני לא הייתה מעוניינת, אב...
-
איך לספר לבעל על הריון שלא רוצה
אני בחורה בת 32.5 נשואה 9 שנים יש לנו בן ב7.5 ובת בת 2.5 שבאה לעלום לאחר שלוש הפלות רצופות לאחר ברירור ובדיקות ארוכות נכנסתי בה להריון תקין .אני רוצה ילד נוס...
-
אני מיואש.
אני בן 42 וכך גם זוגתי, נשואים מזה כ15 שנה, 2 ילדים נהדרים.דתיים.מתחילת חיי הנישואים, למעשה ממש אחרי החתונה, התחלתי להרגיש שעשיתי טעות, שבעצם התחתנתי עם האשה...
-
נשואה בהריון חודש רביעי ובעלי בוגד
אני עם בעלי 7 שנים אני בת 24 בהריון חודש רביעי בתקופה האחרונה הרגשתי שמשהו לא בסדר ושאלתי אותו מה קרה ואז הוא אמר שהוא לא יכול יותר ואני יציין שהילד בא מטיפו...
-
זוגיות בפרק ב' והוצאות כספיות
שלום רב, אנחנו זוג גרושים בשנות ה-40 לחיינו עם ילדים מנישואים קודמים....אנחנו בקשר מזה כמה חודשים אך לא חיים יחדאני מרגישה שלא נוח לי איתו בנושא הכספי.....מה...
-
טיפול בעקבות משבר
שלום רב, אנו זוג כבני 42, נשואים 17 שנה, יחדיו מגיל הנעורים, הורים לשלושה אוצרות.לפני כ 8 חודשים, נכנסה לתמונה בחורה ממקום עבודתו של בן זוגי והחל ביניהם קשר ...
-
משבר עם עצמי
אורן שלום,נראה לי שהגעתי למשבר עמוק...אני בת 31 בזוגיות עם גבר קרוב לשנתיים מתוכה גרים ביחד כשנה וחצי, הוא צעיר ממני בשנתיים, מאוד שאפתן, דומיננטי, ראש כלכלי...
-
משברים אם בעלי בגלל הוריו
שלום רב, בעלי ואני יחד 5 שנים מתוכם 3 שנים נשואים.יש לנו ילד בן שנתיים ואני עכשיו בהריון בחודש רביעי.בעלי הוא בן זקונים עם פער של 15 שנה בינו לבין אחיו היחיד...
-
מתלבטת
אני גרושה עם ילדים הכרתי לפני כשנה הכרתי גבר שמאד משך אותי היה גברי מפרגן וכו' עזבתי אותו כי גליתי דברים לא טובים ויפים אח"כ הכרתי משהו שאנו בקשר טוב ואלי נת...
-
כעס
שלום. אני בזוגיות כבר מפסר שנים ואני מרגישה שאני הורסת אותה ... כבר מילדות הייתי נוהגת להתפרץ פתאום על משהו שעיצבן אותי . הייתי מתפרצת בד"כ על האנשים הכי קרו...
-
באותה סירה
בעלי מתנהג באותה צורה, ביצעת את כל מה שהתיאוריה מייעצת, חיבקתי, נישקתי, ביקשתי, התלוננתי, אהבתי, בכיתי.... אותה סיטואציה שד"ר חסון המליץ עליה בוצעה על ידי כמ...
-
איך מתנתקים?
נפרדנו לפני כמה חודשים ומדי פעם לפעם הוא שולח הודעה (גם אני בהתחלה היתי שולחת אבל מאז כבר לא) ומדי שבוע פתאום הוא שולח ואני בדילמה האם לענות לו או לא? (הודעו...
-
משבר החודש
אני בת 25, מאז התיכון לא היו לי מערכות יחסים ארוכות טווח. אני נראית טוב, משכילה, יוצאת עם בנים, מחוזרת, אבל זה פשוט לא מחזיק.יש איזשהו שלב שעם הזמן הצלחתי לג...
-
אהבה מרחוק
שלום. .אני וחברי מנהלים מערכת יחסים בשלט רחוק מזה 7 חודשים, אנו מתראים כל חודש/חודשיים למשך שבועייםאנחנו מאוד מאוהבים ומדברים על עתיד משותף(הוא בן 32 ואני 28...
-
דילמה קשה
שלום ד"ר חסון.אני ובן זוגי בני 30, נמצאים במערכת יחסים כשנה. בן זוגי עובד הרבה בחו"ל . יש לנו אהבה חזקה אנו כמעט ולא רבים, נותנים ספיים אחד לשניה ובאמת שאפשר...
-
בעיה כואבת
דר חסון שלום אני בת 38 נשואה 16 שנה +2,המצב הוא כזה...לפני שנה וחצי גיליתי בפייסבוק את אהבת נעוריי.חידשנו קשר(הוא גם נשוי+3)ניהלנו קשר טלפוני+מפגשים יזומים.ב...
-
הזוגיות נידפקת בגלל דיכאון של הבעל
שלום, אני ובעלי נשואים כ- 10 שנים. יש לנו ילד בן 8 עם צרכים מיוחדים (PDD אבל בתפקוד גבוה - בעיקר קשיים בהשתלבות חברתית). לאחרונה נולדו לנו תאומים - אחרי הרבה...
-
אופטימיות סתם?
הייאני ובן זוגי לשנה וחודשיים האחרונות נפרדנו בשבוע שעבר. ואני מרגישה ממש בסדר כבר. ברור שיש געגוגים אבל דמעות כבר אין ויש הבנה של המצב.בעיה אחרת שמפריעה- אמ...
-
בגידה בחו"ל
בנזוגי נסע לחו"ל עם חבר רווק, לנסיעה מאוד טעונת רגשותהוא גרוש, ילדיו חיים בחו"ל והנסיעה נועדה לנסות וליצור מפגש עם ילדיובנסיעה הוא חווה טלטלות רגשיות, הרבה ת...
-
כשהוא מתקשה להחליט...
אנחנו ביחד כבר כמעט שלוש שנים . אני בת 20 והוא בן 21. שלוש שנים מדהימות של אהבה, אומנם עם עליות וירידות כמו כולם .. אבל בסך הכל זוגיות מאוד מאושרת . הבעיה טמ...
-
בעייה באינטימיות
שלום לד"ר חסון,אני נשואה כמעט שנתיים. אני בגיל 36 ובעלי בגיל 44. בשנה האחרונה לנישואין אנחנו מקיימים יחסים פחות ופחות (שזה לא תורם לתכנית והרצון של להביא ילד...
-
הוא לא רוצה מחויבות,בהתלבטות..
שלום ד"ר אורן חסון,אני ינסה לקצר כי זה סיפור דיי ארוך.בקיצור,לפני כמה חודשים הכרתי בחור,והיה לנו דייט באמת מדהים ביחד,לאחר הדייט הייתי בטוחה שאנחנו ביחד,כי ה...
-
לשאול אותו או לא?
ד"ר שלום,הכרתי לא מזמן בחור מאוד נחמד(אנחנו מכירים כשלושה שבועות),כמו בכל תחילת קשר הבחור חיזר אחריי התקשר,התעניין,יזם פגישות..עבר שבוע והוא התחיל להתרחק,כשש...
-
פוחדת וזקוקה לדחיפה
זו אני לפני שנה.http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3109358אז, באותה התקופה, נפרדנו לחצי שנה שבמהלכה עברתי מצבי בכי אינסופיים, התאבלות של ממש ובסופו של דבר...
-
לעבוד על הזוגיות
אני ובעלי נשואים כבר 23 שנים גידלנו את הילדים והיינו יוצאים איתם ומבלים אך בינינו אף פעם לא הייתה יציאה לבד רק שנינו. מאז חמש שנים הוא נוסע לבד למזרח הרחוק ו...
-
אין לו צורך...לי יש.
ד"ר שלום,בעקבות בעיות בתקשורת בני לבין בעלי החלטתי שכדאי שנפנה לייעוץ זוגי. הבעיה היא שבכל פעם שאני מעלה את הנושא בפני בעלי הוא דוחה זאת. לדעתו זה בזבוז זמן ...
-
גם אני נפלתי
שלום לכולם,יש נושא שממש מפריע לי, ולא האמנתי שזה יקרה לי!!אני בן 26 ויש לי חברה כבר 3 וחצי שנים.בעבר הייתי "שחקן" אם זה נכון לומר, הייתי מוקף בנות והגבר המני...
-
נשואה מאוהבת בנשוי
אני נשואה +2, וכבר כמה שנים אני מחפשת סקס מחוץ לבית בעקבות תיסכול מיני. בעלי נכה וזה משפיע מאוד לרע על חיי המין שלנו. לפני בערך חצי שנה פגשתי גבר נשוי ואנחנו...
-
רוצה להמשיך הלאה!
היי ד"ר!מבקשת לקבל עצה/המלצה או אפילו לכוון אותי לצאת ממה שאני נמצאת בו כרגע..אני בחורה בת 24, עם תואר ראשון כבר ומתכננת על תואר שני בתחום העסקים, שואפת קדימ...
-
מצב קשר עם רגשות מעורבים
שלום יש לי בעיה. אני בן 33 גרוש +1 ובעל מקצוע חופשימאז הגרושין, לפני כשנה, היו לי מספר קשרים קצרים ולא ממש מעניינים.לפני כחודשייים הכרתי מישהי, נפגשנו הדברים...
-
גירושים בהפתעה
אני ואשתי נשואים מזה תשע שנים יש לנו 2 בנים מקסימים.לפני כחודש אישתי זרקה לי פצצה בפנים וטענה כי היא כבר זמן ממושך לא אוהבת אותי, לציין כי כמו כל זוג נשוי הי...
-
מותש ומתוסכל ומבקש את עזרתכם!!!
שלום רב, שמי מאור, בן 25, מאזור המרכז, במערכת יחסים כשנתיים, לאחרונה התארסתי לבן זוגי, בחור בן 32, משכיל, אינטיליגנט, כשרוני באופן יוצא דופן, ישנה אהבה, משיכ...
-
בהמשך להודעתי - 'פרידה' מתאריך 4.6
שלום שוב ד"ר,החלטתי כן ליידע בעצתך את הבן זוג לשעבר שאני מתכוונת לגשת לבנק הזרעולהתחיל בתהליך של הקמת משפחה,כתבתי לו מייל קצר שאומר את מה שרשמתי ושבכוונתי לג...
-
אני והדגים
אניי בת50 כמעט! גרושה קרוב ל10שנים.ובלי זוגיות. הייתי עסוקה בגידול שתי הבנות שלי ובפנטזיות.....עכשיו רוצה זוגיות. אני דיקנית וכל החברים שלי גם.מנסה בהתרים שו...
-
אוהב אבל נפרד ממני.
היי,אחרי זוגיות של שנה וחצי אני וחבר שלי (אני בת 22 והוא 25) נפרדנו.כל הזמן היו לו תהיות (שהיה משתף אותי בהן) שאולי הוא לא התנסה מספיק והוא רוצה להיות עם אחר...
-
מה פשר הקשר?
שלום רב אני בת 26 פגשתי לפני כחצי שנה בחור (בן 30) אקדמאי, רווק מבית טוב באירוע שהיינו בו שנינו.. הוא יצר איתי קשר דרך המחשב ומאז אנחנו מתכתבים.. מדברים על כ...
-
האם זה באמת משבר?
שלום אנו בשנות 40 מתקדמות לא חסר דבר חיים באמצע אבל אין בנינו משותף כלומר אני צבע שחור היא לבן למדתי לחיות עים זה מתאים את עצמי אליה לא חושב שזה נקודה לפירוק...