היכרות חדשה: מה לעשות?

תאריך פנייה: 22.05.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
טלי
מה פשר מעשיו?
22.05.2011 • 18:51

ערב טוב.לפני כמה ימים הכרתי בחור באתר הכרויות. הוא רווק בן 33 ואני גרושה עם ילדים בת 34. הוא נורא מוצא חן בעיניי וממש הטעם שלי, וגם אני ממש הטעם שלו. הוא מתקשר כל יום. לאחר כמה ימים יצאנו לדייט והיה לנו ממש כיף ואמר שאני ממש הטעם שלו ושמסמן לא נהנה וכנ"ל גם אני. בסוף הדייט התנשקנו והוא לא ניסה מעבר לזה (בניגוד לאחרים) מה שאמר לי שהוא רציני לגביי. הוא אמר שאף פעם הוא לא יצא עם מישהי גדולה ממני , אש שאלתי אותו מדוע שאני, והוא אמר שזה בגלל שאני נורא יפה ושאני ממש הטעם שלו. אבל יש שני דברים שמפריעים לי:1 - הוא תמיד מתקשר כשהוא על האופנוע, ורק כשהוא נכנס הבייתה מסיים את השיחה ואומר שהוא הולך להתקלח ולנוח ושהוא יתקשר אליי אח"כ, וזה מה שקורה. דבר שני, אני רואה אותו נכנס לאתר למרות שאומר שנכנס להתקלח וכ'ו, אני יודעת את זה כי יש לי עוד כרטיס פקטיבי. מה פשר מעשיו? האם זה אומר שהוא לא רציני לגביי למרות שהוא עושה רושם רציני? האם בוחן עוד אופציות? מה עליי לעשות? איך עליי להרגיש כשהוא מתקשר אליי רק בנסיעה וכשהוא נכנס הבייתה מסיים ואומר לי שהוא הולך להתקלח ולנוח ובעצם הוא נכנס לאתר?

טלי
מה פשר מעשיו?
22.05.2011 • 21:09

עכשיו קבענו לצאת, הוא אמר שהוא הולך להתכונן ובמקום זה אני מגלה שהוא נכנס לאתר. מצד שני הוא כל הזמן מחזר ומתקשר ורוצה לראות אותי. מה קורה כאן? איך אני אמורה לקבל את זה?

ד"ר אורן חסון
התחלה התחלה...
23.05.2011 • 00:46

טלי יקרה,
הכרת אותו לפני כמה ימים. אז נכון שאת כבר רוצה לדעת הכל, אבל אי אפשר. גם בעוד חודש לא תכירי אותו מספיק. אין לי מה לומר לך בעניין שיחות האופנוע. זה מנהג של כמה ימים. אולי הוא מטלפן אליך ברגע שהוא יכול (קרי: יוצא מהעבודה) וזה דווקא סימן טוב. ובאשר לכניסות לאתר ההכרויות: אז זה לא נעים. נכון. אבל אתם רק בהתחלה. אתם מכירים רק כמה ימים. יכול להיות שיש לו שם עוד כמה קשרים שהתחיל, או התכתבויות שהתחיל לפנייך, או שזה הרגל שלו להמשיך ולהציץ שם. אני לא יודע. הוא מוצא חן בעינייך? הוא מצהיר שאת מוצאת חן בעיניו? תני לו זמן להתמקד בך לחלוטין. אם את באמת מוצאת חן בעיניו, ואם הוא גבר הגון, הוא יעשה זאת. כך שאם הוא באמת בחור טוב, הסבלנות תשתלם. ואם הוא לא, תדעי בודאות בתוך זמן סביר על פי סימנים שונים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083