בעיות תקשורת וריגושים בחוץ
אני
בגידה או לא
⌄
שלום
לך ד"ר אורן חסוןלפני כשבוע הרגשתי שאישתי מדברת יותר מדי בטלפון ושמתי מצלמה נסתרת בסלון כשה חזרתי אל המצלמה גיליתי דבר שלא כל גבר בעולם רוצה לראות ראיתי את אישתי מדברת בטלפון במשך שלוש שעות אם גבר כל שהוא ולפעמים גם מעוננת אחרי שסיפרתי לה שראיתי הכל היא התחילה לבכות ולהסביר לי שהיא חיפשה ריגוש כי היחסים שלנו לא היו משהוא והיא הייתה בדיכאון על המצב בבית ולא מצאה לעצמה תעסוקה אז היא פנטה לצ'טים הכירה שם משהוא והתחילה לדבר איתו וזה זרם . היא הבטיחה לי שזה לא יחזור אבל קשה לה לשלוט בזה כשה היחסים שלנו מדרדרים ואנחנו רבים על כל דבר קטן .היא גילתה לי עוד שיש לה ידיד מהעבודה שהיא רק מדברת איתו ואני בגלל שאמא שלי פסיכולוגית ולימדה אותי כמה דברים על אנשים אמרתי שאין לי בעיה ואני רוצה אפילו להכיר אותו אני גם דיברתי אותי בטלפון והוא אמר לי שזה רק שיחות נפש ושאין לה פשוט עם מי לדבר כי החברות שלה ישר מתחילות לרכל ואין לו שום עניין להיכנס לנו בזוגיות אני האמתי לזה רק 70 % כי אין לי שמץ של מושג מה קורה בבית כשאני בעבודה ואני עובד בלילה .הייתי רוצה שתיתן לי יעוץ מה ואיך אני ממשיך הלאה כי ביינתים היחסים שלנו השתפרו אבל אני עדיין שם לב שהיא מנסה להסתיר ממני משהוא אני עדיין אוהב אותה וגם אם לא הייתי אז לא הייתי רוצה שהיילדה שלנו שהיא בת שנה תגדל כשההורים גרושים אני בעצמי גדלתי בלי אבא ולא בגלל שההורים שלי התגרשו אלא בגלל שאבא שלי נרצח כשהייתי בן 4 והיא גדלה במשפחה גדולה של 5 בנות שאגב 2 בדיכאון על המשקל הרב שלהן, השלישית נשואה לעבריין צעצוע, אישתי הרבעית והקטנה ביותר מסימת תיכון שגם היא בדכאונות על המשקל שלה למרות שהיא לא שמנה אישתי גם טיפה מלא אבל כמובן לא כמו האחיות שלה וגם היא לפעמים מדוכאת מזה .תודהבכבוד רבאני .
ד"ר אורן חסון
והיכן אתה בתמונה? לכו ליעוץ זוגי.
⌄
אתה יקר,
יש לכם קושי משמעותי בתקשורת שלכם, שכן היא מחפשת תקשורת עם גברים אחרים על חשבונך, ובכלל זה גם תקשורת מינית. היכן אתה בתמונה?לכו ביחד ליעוץ זוגי. האמון שלכם נשבר, היא מחפשת ריגושים בחוץ, ואם אתה באמת לא רוצה לפרק את המסגרת, חפש יעוץ מקצועי.