קבלת מצב הדברים בזוגיות
מירב
וויכוחים ממושכים
⌄
אני בת 23 יש לי חבר כבר 6 שנים הייתה פרידה של שנתיים שבאה מצידו חזרנו לפני חצי שנה הכל היה מעולה וטוב עד לפני חודש ששוב התחילו הבעיות הוא כל הזמן צועק סתם מתווכח על כלום מנסה להאשים אותי בכל פתאום מחליט לא לענות לטלפון ולא ליצור קשר ואז ממציא תירוצים בפעם האחרונה שהוא לא ענה לטלפון זה פשוט המשיך יומיים ולבסוף אני הלכתי אליו כדי לדעת מה קורה הוא אמר שהוא לא מסתדר איתי למרות שהוא אוהב אותי ועדיף שנגמור אחרי שעה הוא התחרט ולבסוף נשארנו יחד אך עוד באותו הבוקר הייתה סיטואציה שלא קשורה אליי כלל ושוב הוא הוריד עליי את העצבים ורב איתי ועד עכשיו לא יצר קשר ולא ענה לטלפון אני אוהבת אותו באמת מעומק ליבי ולכן איני יודעת מה לעשות? האם הוא באמת אוהב אותי? ומה אפשר לעשות כדי שישתנה?אודה לך על העזרה אני באמת הגעתי לאפיסת כוחות!!!
ד"ר אורן חסון
כוחות
⌄
מירב יקרה,
יתכן שהנכון ביותר הוא לקבל את כל מה שהוא אומר לך. כלומר, גם שהוא אוהב אותך וגם שהוא לא מסתדר איתך. ונכון יהיה גם לקבל את העובדה שהוא מוציא עליך עצבים שהגיעו מדברים שלא קשורים אליך. זה מה שיש. לצערי, האהבה לא תמיד מנצחת, מירב. הרצון שלך שיהיה טוב יותר לא תמיד יכול להשפיע. את רוצה לשנות אותו, ולא יודעת איך. גם הוא לא יודע איך, ואני לא יודע אם הוא רוצה. אולי אפיסת הכוחות שלך הגיעה בזמן, כי ברור לך הרי שכך אי אפשר להמשיך. כי לא כדאילךלהמשיך כך. והשאלה היא רק איך אוספים את הכוחות שוב כדי להתחיל מחדש.
מירב
כוחות
⌄
אז אולי תוכל לומר לי איך מתחילים מחדש כי זה לא בדיוק התחום שלי ואיני יודעת איך לעזוב הכל ולהתחיל מחדש אני פשוט ישבר...