התלבטות בזוגיות: להתאהב מחדש?

תאריך פנייה: 24.05.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מתלבטת
התלבטות קשה. האם הוא בשבילי?
24.05.2011 • 14:17

הכרתי מישהו. בדייטים הראשונים היה לי יחסית משעמם איתו ולא מאתגר. הוא לא הטיפוס שאני מתאהבת בו. יצאנו תקופה מסוימת ועדיין לא הרגשתי שום דבר מיוחד. לאחרונה אני מרגישה שגילתי בו צדדים אחרים ואנחנו נפתחים עם הזמן. אבל אני לא יודעת אולי ה"אהבה" הזו היא תלות שמקורה במגע ובזמן שעשו את שלהם.כן נעים לי איתו,אבל אני לא מרגישה שזה ה-חיבור הכי מושלם,כי לגברים מסוג אחר אני בד"כ יותר מתחברת למרות שעם הזמן אני כן יותר ויותר מרגישה שאני אוהבת אותו.פליז הלפ מי...הכרתי מישהו מהפורום פה. בדייטים הראשונים היה לי יחסית משעמם איתו ולא מאתגר,הוא לא הטיפוס שאני בד"כ מתאהבת בו.לא מעניין\מצחיק\גברי מאוד - מה שעושה לי את זה בבחורים לרוב.הוא די רגיש,שקט,לא מרבה לדבר.יצאנו תקופה מסוימת והרגשתי שנקשרתי אליו. אולי מה שעשה את זה זה הזמן \המגע (לא שומרים נגיעה,לא להעביר ביקורת,זה לא האישו פה).אני מרגישה שגיליתי בו צדדים חדשים.שאנחנו עם הזמן נפתחים ואני אוהבת יותר.האם זו אהבה? או שזוהי תלות שמקורה במגע ובזמן שעשו את שלהם?אני לא יודעת אם הבן אדם הוא בשבילי.כי הוא לא הטיפוס שאני בד"כ נמשכת אליו,אבל אני כן מרגישה אליו כרגע אהבה ולא יודעת איך לתרגם את זה. פליז,הלפ מיהכרתי מישהו מהפורום פה. בדייטים הראשונים היה לי יחסית משעמם איתו ולא מאתגר,הוא לא הטיפוס שאני בד"כ מתאהבת בו.לא מעניין\מצחיק\גברי מאוד - מה שעושה לי את זה בבחורים לרוב.הוא די רגיש,שקט,לא מרבה לדבר.יצאנו תקופה מסוימת והרגשתי שנקשרתי אליו. אולי מה שעשה את זה זה הזמן \המגע (לא שומרים נגיעה,לא להעביר ביקורת,זה לא האישו פה).אני מרגישה שגיליתי בו צדדים חדשים.שאנחנו עם הזמן נפתחים ואני אוהבת יותר.האם זו אהבה? או שזוהי תלות שמקורה במגע ובזמן שעשו את שלהם?אני לא יודעת אם הבן אדם הוא בשבילי.כי הוא לא הטיפוס שאני בד"כ נמשכת אליו,אבל אני כן מרגישה אליו כרגע אהבה ולא יודעת איך לתרגם את זה. פליז,הלפ מי

ד"ר אורן חסון
לאהוב את התספורת, להתרגל לתדמית
25.05.2011 • 10:51

מתלבטת יקרה,
אם את אוהבת אותו, ואם את חושבת שתמשיכי להתאהב בו, ואם את חושבת שהוא טוב לך, אז מה הסיפור? – כי זה התחיל אחרת? האם זה באמת משנה איך זה התחיל? – או שאולי העובדה שהוא שונה ממה שחשבת שאת רוצה משנה משהו בתדמית שלך את עצמך, ואת קצת מודאגת. כפי שכתבתי באחת התשובות למטה – כאילו שאת לובשת פתאום בגד שאת לא רגילה, או בצבעים שונים, או עם תספורת חדשה, ועוד לא התרגלת לתדמית החדשה שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083