ייעוץ מיני: פתרון לבעיות בזוגיות

תאריך פנייה: 29.05.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שרון
בעיות במשיכה מינית
30.05.2011 • 00:52

אנחנו זוג בתחילת שנות השלושים שלנו ואישתי בהריון מתקדםבתחילת מערכת היחסים קיימנו יחסי מין בצורה שסיפקה אותי ואט אט תדירות יחסי המין ירדה וירדה עד לאחת לשלושה שבועות .גם כאשר החלטנו שאנו רוצים להביא ילד לעולם אז חזרנו לחודש מרוכז אבל זה נגמר מאוד מהר כי למזלנו נקלט ההריון לאחר חודש ושוה השיגרה "הנוראית" של מעט יחסי מין .ניסנו להחיות את כל נושא המיניות בעזרת משחקים או אביזרים כאלו ואחרים אבל אישתי פתוחה מספיק לכול הנושא ,מכיוון אני כבר דיי מיואש אני מוצא את עצמי לא בעיניין גם כאשר זוגתי כבר רוצה כי אני מרגיש שזה מגיע ממקום של אי נעימות או לנסות לרצות אותי על זה שאנו שוכבים בתדירות נמוכה מאוד וזה מוריד לי עוד יותר ,הבעיה שיחסי המין עם אישתי הם ואני אנסה להיות עדין "נוראים" כי משהו לא עובד שם .יש לי קונפליקט גדול מכיוון אני אוהב את אישתי עד השמים וחוץ מנושא המין אנחנו מנהלים זוגיות נפלאה ואני אוהב אותה יותר מיום ליום ואני לא צריך להסביר כמה יפה אישתך בהריון ואני לא שוכח להגיד לה את זה בכמה שיותר הזדמנויות .אבל אני פוחד שאם ככה נראים חיי המין של זוג צעיר לאן נגיע?האם אני הופך להיות הגבר המתוסכל מהטלויזיה ? כמו של הסטריוטפים מציגים?זוגתי לא עיוורת למצב וגם היא מודעת למצב ומרגישה לא נעים שפשוט לא בא לה וכמו שאמרתי מנסה לרצות אותי וזה יוצא יותר גרוע .ואת האמת אני מתוסכל כי עוד מעט מגיע ילד וישנו קונצנזוס שאם האשה ההרהרוצה או לא רוצה זה לגיטמי ואחר כך חודשיים אחרי לידה זה לא יהיה לטעמה ואז היא תניק ואז ואז ואז .....בקיצור אני ממש מתוסכל וזה מעיין משהט שהוא טאבו אצל גברים וזהו נושא רגיש כי גם אישתי אחרי שיחות מותשת מזה שאני פעם בחודש מנסה לדבר על זה והיא מסבירה לי שוב שזה לא אני .מה עושים ?

ד"ר אורן חסון
בעיות במשיכה מינית
30.05.2011 • 21:47

שרון יקר,
אם אוהבים זה את זה, ומשהו במיניות שלכם לא עובד. הפתרון הוא ללכת ליעוץ מיני כדי להבין מה ולמה, ואיך לשנות. לחיפוש מטפל מתאים במקום מגוריך, אנא פנה לאתר שלהאגודה הישראלית לטיפול מיני (איט"ם).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083