ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 211
-
נישואין ללא מגע
שלום רב, אני ובעלי עברנו לא מעט קשיים בנישואין ופנינו ליעוץ . אנחנו נשואים 10 שנים עם שני ילדים ושנינו בסביבות גיל ה-+40.בזכות היעוץ, רמת הויכוחים בבית ירדה ...
-
הפרש גילאים
היי..אני בת 20 ולאחרונה התחלתי לצאת עם מישהו בן 34..הכרנו בפייסבוק. הוא בהתחלה אמר לי שהוא בן 32, כי חשב שאם יגלה את גילו המקורי בכלל לא אתן לו צ'אנס (מה שלא...
-
נישואין מתפוררים
שלום רב, אנחנו נשואים כ-15 שנה עם 4 ילדים. מתחילת הנישואין הרגשתי שבעלי לא הגיע מוכן לנישואין: הוא היה מתקשר להוריו ומערב אותם בכל מריבה או ויכוח בינינו (עד ...
-
תחילת היחיסים
שלום אני בחור בן 24 תמיד היה לי סטוצים ואני ממש טוב בהם עד לנקודה שאני רוצה להתקדם לקשר.. עכשיו אני במצב עם בחורה שהיה לנו ממש כיף בהתחלה והיא משרדת שהיא רוצ...
-
התבטאות קשה של בעלי
שלום, אני נשואה שנים רבות,ילדים בוגרים. בשנות הארבעים המאוחרות .אני דוקא בסדר עם המראה שלי,לא שמנה ולא רזה,נחשבת לנשית ומושכת .לאחרונה בעלי גילה ירידה ברצונו...
-
מאוהב קשות!
שלום, יש בי חבטות רבות בנוגע לעניין הזוגיות במיוחד עם אישה מסויימת שהייתי חייב להתייעץ כאן ולשמוע כמה דעות אולי גם לקבל עזרה מקצועיתאומנם כרגע אנחנו בחופש אב...
-
מרחק,לימודים, לגור ביחד ולהתחתן
הי,אני בת 20 ויש לי ולחבר שלי בעיה, שנינו מאוהבים עד מאוד רק שהוא גר בצפון באזור הקריות ואני במרכז. זו פעם הייתה הבעיה היחידה עכשיו הבעיה היא שהוא רוצה כבר ש...
-
תינוק חדש בזוגיות לא יציבה
שלום, אני בת 40 נשואה + 2 בגילאים 8 ו-5.מזה 9 שנים בהם אני נשואה חוויתי משברים לא פשוטים עם בעלי והחלטנו ללכת לאחרונה לטיפול זוגי. הבעיות כל כך השפיעו עליי ש...
-
זוגיות ללא אינטימיות.
אני נשואה 10 שנים עם 2 ילדים, שהגדול בן 6. הבעיה שלי היא שאני ובעלי פשוט חיים ללא אינטימיות. לא קיימנו יחסי מין כבר מעל שנה. לציין - שנינו סובלים מבעיות שינה...
-
הפחד ממערכות יחסים
שלום, אני בת 28.מה עושים כאשר אין אמונה באף בן זוג? תמיד יש לחץ בקשר, תהיות שהוא משקר ולא נאמן. זה תמיד קורה לי בקשרים ואני מרגישה שאני אולי לא בנוייה בכלל ל...
-
ושוב, אהובתי
ד"ר חסון שלום לך,כתבתי לך בנוגע לאובדן הכלבה שלי.עד היום לא נקלט אצלי לגמרי שהיא איננה. אני מביטה בתמונותיה ולא מצליחה לקלוט שזה הדבר היחיד שנותר ממנה - תמונ...
-
ריבים בחיי הנישואין
שלום אני חווה הרבה שנים קללות השמצות ביקורות ובריונות. כמובן שרוב הזמן הכל באמת.מעולה ואישתי היא החברה הכי טובה שלי. היוםיש לנו 2 תינוקות הגגולה 2.7 שנים קטן...
-
שבוע טוב!
היי ד"ר אורן לא מזמן כתבתי לך כאן בפורום וענית לי.זה הקישור: http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3833172מאז לא עבר כל כך הרבה זמן, אבל השתדלתי מאוד להמשיך ...
-
מבולבל
היי...הכרתי מישהי מדהימה בעיניי אינטלגנטית יפיפיה ובדיוק לטעמי יש בה הרבה דברים שאני מחפש באישה.אך יש לי התלבטות אני מכיר את אחד האקסים שלה היכרות של היי מה ...
-
מעבר מידידות לזוגיות
שלום ד"ר חסוןאני מעט מבולבלת וזקוקה לעזרהאני בת 25 רווקה, וכמעט 3 שנים ללא מערכת יחסים רצינית.קשה לי מאוד לראות את כל החברות שלי בזוגויות ארוכה, מאורסות או נ...
-
זוגיות
היי,אני בחורה רווקה,בת 29 אוטוטו.. נמצאת בדילמה מטורפת. אני יוצאת עם בחור כבר חמישה חודשים.. ללא ספק הוא עושה אותי מאושרת,נותן לי הכל,חופשות בחול ובארץ. מערי...
-
שלום אורן חסון
אני בת 30, נשואה +2.אני ובעלי עובדים בעבודות מסודרות ובעלי בא עם קצת חסכונות מהבית, ולכן די בסדר מבחינה כלכלית, מנסים לחסוך כדי לבנות בית. למשפחתי אין בכלל כ...
-
דלוק
שלום, אני בן 31. בחודשים האחרונים שמתי עין על קופאית בבנק שאני מגיע אליו כמעט כל יום מטעם העבודה. אני מרגיש צורך חזק להתחיל איתה. וכשאני מגיע לרגע הזה אני מש...
-
צומת דרכים
שלום רב, אני בת 25 ובן זוגי בן 26 אנחנו כבר כמעט שנתיים ביחד. זה קצת ארוך אנסה לקצר. הכל התחיל לפני חצי שנה כשראיתי המון הודעות שלו בפייסבוק שהתכתב עם בנות.....
-
בעלי פסיבי
נשואה בשנות ה40. פלוס 2 ילדים (13 ו9).לפני כ8 חודשים גילינו שאני בהריון. היינו בהלם שבוע שבועיים אבל החלטנו להשאיר.לא צריך לספר שלא קל להיות בהריון ועוד בגיל...
-
לא יודעת מה לעשות
ד"ר שלום רב,אני בת 46, נראית צעירה, נאה מאוד ומטופחת. אני גרושה הרבה זמן והחלטתי להירשם לאתר היכרויות.פנה אליי בחור בן 42 , גרוש + 3 ילדים. החל לחזר אחריי במ...
-
בעלי לא נמשך אליי יותר
היי,אני נמצאת בסערת רגשות כבר חודשיים.. לא יודעת איך להתמודד..אני ובעלי כבר 10 שנים ביחד, נשואים 3 שנים והורים לילד בן חצי שנה.מעולם לא הייתי בחורה דקיקה, אך...
-
פגישה לאחר פרידה
שלום רב, במשך השנה האחרונה הייתי בקשר רציני, עמוק ופתוח. קשר זה נגמר לפני כחודש בעקבות שיחת טלפון בלתי צפויה, כן- הוא נפרד ממני בטלפון. במהלך הקשר היו לנו רי...
-
קושי מתמשך בזוגיות
שלום רב, אני בת 36 ובן זוגי בן 42. יש לנו ילדה בת שנתיים.אנחנו חיים 5 שנים ביחד, לא נשואים. יש לנו בעייה רצינית בתקשורת. אני בן אדם שמאוד אוהב לדבר על רגשות ...
-
האם זה נורמלי?
שלום דר' אורן חסון,לא יודעת אם זה המקום לשאול אך אנסה. אני בת 30, התחלתי את פעילות המינית המלאה שלי מלפני שנה וחצי. אני ארבעה חודשים לאחר לידה. מניקה. נשואה ...
-
מוותר מהר אחרי שמתחיל עם נשים
קורה לי הרבה שמתחיל עם מישהי, משיג מספר, וואטסאפ, יוצא לדייט, ומשם אני לרוב מתחיל לאבד את המוטיבציה,האישה מרגישה שלא מנסה באותה צורה ואז הקשר נגמר.איך אני מת...
-
האם אתרי ההיכרויות אמינות
שלום דר',קודם אומר שאני מאוד נהנית לקרוא את תגובותייך, עושה חשק לא לצאת מהאתר.שנית ברצוני לשאול, מה דעתך על אתרי היכרויות? האם באמת אפשר למצוא אהבה וחתונה דר...
-
נוכחות גברית
היי,אני בת 20 . ויש לי בעיה שאולי היא בעצם לא בעיה ואת זה אני רוצה לשאול אותך..אני מרגישה שתמיד יש לי צורך מגיל 16 ועד עכשיו בנוכחות גברית בחיים שלי .. הכוונ...
-
האם אני בחורה זולה
אני בת 33, ללא מערכת יחסים רצינית.מה שכן, אני מרגישה שאני בחורה מאוד זולה וזה מתבטא, שיש לי צורך לפתות גברים, בצורת הלבוש שלי.גם קל לפתות אותי מהר.היו מקרים ...
-
בעיות עם חברה
הי, אני יודעת שזה פורום שמתעסק בזוגות אבל יש לי שאלה על שתי חברות (סטרייטיות) אולי בכל זאת זה קשור.. יש לי חברה טובה אני נפגשת איתה לפחות פעם בשבוע לפעמים פע...
-
עזרה בקבלת החלטה
ד"ר נכבד שלום רב,בת 39 נשואה + 2 בני 7 ו - 10.לפני שנתיים בעלי עזב לניסיון לארצות הברית ואני והילדים נשארנו כאן.לפני 4 חודשים קיבלתי דום לב וניצלתי בנס, בעלי...
-
נישואין
שלום רציתי להתייעץ. אני בת 33, בעלי בין אותו גיל. נשואים שנה וביחד ארבע שנים. אנו כל הזמן בעליות ומורדות. ההחלטה להתחתן לא הייתה קלה. אני אף פעם לא הרגשתי מא...
-
חייב עזרה מקצועית לגבי החלטה חשובה
אני בחור בן 25 המנהל מערכת יחסים עם אישה בת 35 במשך השנה וחצי האחרונות. ב4 החודשים האחרונים עברנו גם לגור ביחד. חשוב להבהיר שיש לה ילד בן 12 היא כן בונה על ח...
-
קריאה לעזרה
שלום. אני נשואה כ11 שנים לאיש נפלא ומקסים שאוהב אותי מאד. מעולם לא חשבתי על בגידה. לפני כמה חודשים נכנס גבר לחיי, אף הוא נשוי. הכניסה הייתה נפשית מאד, תחושה ...
-
8 חודשים אחרי
הי ד"ר חסון,לפני כ-8 חודשים התייעצתי עימך מספר פעמים לגבי בנזוגי, ומה לעשות לאור חששותיו מהתחייבות והמשך חיינו. בגדול אמרת לי שאם אני רוצה להיות איתו - להיות...
-
קשר ללא מחוייבות
אני אוהבת מישהו, הוא לא רוצה כרגע חברה.עד עכשיו היינו בקשר ללא מחוייבות, למרות שזה לא אני בכלל. אני מחפשת קשר יציב, שיתן לי ביטחון. אבל הייתי מוכנה להתגמש בש...
-
לא מתגברת
דר אורן שלום רב,לא יודעת מאיפה להתחיל אשמח לתשובתך ולייעוצך.אני אישה בת38+3 נשואה נשואה 12 שנים ילדים בגילאים 11 7 ושנה.שלוש שנים עובדת בהדרכה לפניי השלוש שנ...
-
אהבה בת 3 וחצי שנים
שלום ד"ר אורן,אני בן 21 וחצי, בגיל 18 הכרתי מישהי(היא בדיוק בגיל שלי), נהפכנו לזוג מהר מאוד.. התאהבתי בה מאוד. היא הייתה האהבה הראשונה שלי, אני הייתי מאוד תמ...
-
משבר בנישואין
היי אנו נשואים כבר כ 13 שנים ויש לנו 4 ילדים תמיד חיי הנשואים היו לא קלים אך לאחרונה הפכו לבלתי נסבלים חשוב לציין שאנו אוהבים אחד את השני ומכבדים מאוד וחשוב ...
-
המצב משתפר
שלום ד"ר אורן חסון.בהמשך להתייעצות שהייתה לי איתך בעבר, בשני הקישורים הבאים:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3794094http://www.starmed.co.il/forum-93/ms...