אתרי הכרויות - איך לבחון אמינות

תאריך פנייה: 08.08.2014 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
נועה
האם אתרי ההיכרויות אמינות
08.08.2014 • 23:07

שלום
דר',קודם אומר שאני מאוד נהנית לקרוא את תגובותייך, עושה חשק לא לצאת מהאתר.שנית ברצוני לשאול, מה דעתך על אתרי היכרויות? האם באמת אפשר למצוא אהבה וחתונה דרך האתרים האלה?מניסיון העבר פגשתי רק אנשים לא יציבים ולא רציניים והאמת בכלל לא בשלים למערכת יחסים נורמלית ( ההיפך מימה שהם כותבים בכרטיס).האם כדאי לתת לזה סיכוי?להזכיר יש לי חוג חברים מצומצם, ואין אפשרות להכיר מישהו.עוד שאלה ברשותך - מהם הדרכים להכיר מישהו נורמלי ונורמטיבי?תודה מראש,נועה.

טלי
האם אתרי ההיכרויות אמינות
09.08.2014 • 12:31

אני הכרתי את בעלי אחרי בערך 8 שנים באתרי הכרויות און-אוף, לפני כן יצאו לי משם גם קשרים של שנה, וחצי שנה, וגם כמה ניסיונות קשר של כחודש.אז כן צריך המון סבלנות וגם מזל לא יזיק, אבל זה אפשרי... אגב מכירה עוד כמה זוגות שהכירו כך, ושותפה קודמת שלי התחתנה עם הבחור השלישי שהכירה דרך אתר הכרויות.

ד"ר אורן חסון
אתרי הכרויות - לעבוד נכון
09.08.2014 • 13:02

נועה יקרה,
אתרי הכרויות באים למכור, לפעמים יש בהם דמויות פיקטיביות, בעיקר אם הם אתרים קטנים ורוצים למשוך עוד אנשים, אבל מי שמשחק את המשחק שם הם אנשים. יש אתרים שמגדירים עצמם כאיכותיים יותר, ומנסים ליצור סינון מסויים של המשתתפים בהם, גם אם זה מוגבל, ויש אתרים שמכריזים על עצמם כאתרים "לא רציניים", כלומר, שמטרתם היא בעיקר לנצל את העובדה שיש אנשים שמחפשים סטוצים, בין אם נשואים ובין אם לאו, ומכוונים את עצמם לשוק הזה.בעיקרון, באתרים היותר אמינים והיותר גדולים, שאלת האמינות קשורה לאנשים. והשאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא האם אנשים אמינים (או גברים, אני מניח, מנקודת מבטך), ולא אם האתרים אמינים. והתשובה היא שיש ויש. כמו בכל קשר, צריך לסנן, וצריך לבדוק. ואם תפתחי כרטיס באתר כזה שמטרתו תהיה למשוך גברים, ובעיקר דרך המראה והמיניות שלך, תקבלי גברים שמחפשים בעיקר את זה. כי גברים רבים מחפשים סטוצים ולא יותר.לדוגמא, כתבתי פעם כרטיס למטופלת שלי באתר הכרויות ידוע, כי זו היתה מטרתה. היא לא התמצאה במחשבים, ולצורך זה פנתה אלי. תוך שאני עובד על הכרטיס שלה, והאשה בת 50, פונה אלי (אליה, כלומר) בחור צעיר שנראה אחלה, לפי התמונה שלו, והוא בן 28. הסתכלתי בנתונים, והוא כותב שם שהוא מחפש קשר רציני. שאלתי אותו: איתי אתה מחפש קשר רציני? אשה בת 50? אז הוא עונה לי: אני באמת מחפש קשר רציני, אבל בינתיים, עד שזה יגיע....וצריך לזכור זאת, שלפעמים יש לגברים, ופה ושם גם אם פחות - לנשים, חיפוש אחר יחסים מזדמנים. אם הם חושבים שמישהי פחות איכותית או יותר נואשת, או שהיא נראית להם מינית מספיק כדי לקחת הימור, הם ינסו. אחרי הכל, גם אם יהיה כישלון, מה הסיפור? אז ינסו שוב. המחיר של לנסות הוא מאד נמוך.אלא שיש גם גברים אחרים, שבאמת מחפשים קשר ואהבה. יכול להיות שאת צריכה להפוך את הכרטיס שלך לאיכותי יותר, ואולי אפילו מושך פחות, תלוי את מי, ואולי בעיקר מרתיע יותר את מי שמחפש משהו אחר. לא את מי שהוא מוצלח ומתאים אבל קצת חסר ביטחון. כלומר, לכתוב את האיכויות שלך, לכתוב מה את מבקשת ומה לא, ולנסות להיות יותר ממוקדת בדברים האלה. בהחלט יכול להיות שלא תקבלי 1000 פניות בשבוע, שממילא רק יבלבלו אותך. אם תכתבי את הכרטיס שלך נכון, אולי תקבלי רק פנייה אחת בשבוע, שאולי תתן לך את ההרגשה שאת "לא עושה עבודה", אבל אולי מתוך 4 פניות שכאלה בחודש תמצאי מהר יותר את מי שבאמת מתאים לך, מאשר כאשר תלכי לחמישה דייטים בשבוע, שהם בעיקר עם גברים שרוצים יחסים מזדמנים ומהירים. אולי קצת הקצנתי כאן את המספרים, אבל הכוונה היא שאם את יודעת להיות יותר סלקטיבית מראש, יהיה לך קל יותר למצוא מישהו נכון בהמשך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
נועה
תודה רבה.
09.08.2014 • 13:20

פתחתי כרטיס באחד האתרים המובילים, עם תמונות עדכניות צנועות למדיי (כמו שאני).כתבתי שאני מחפשת מישהו רציני ולא רק תיאורטי....מקווה שאצליח.תודה ויום טוב.

נועה
יפה מאוד: ) זה מעודד
09.08.2014 • 13:24

אני מתקרבת אוטוטו לגיל 40, מקווה שזה יסתדר לי, אני לא נעשית צעירה עם השנים.תודה ויום טוב