בגידות נסתרות: השפעה על הנישואין

תאריך פנייה: 04.08.2014 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
רמה
קריאה לעזרה
04.08.2014 • 18:58

שלום.
אני נשואה כ11 שנים לאיש נפלא ומקסים שאוהב אותי מאד. מעולם לא חשבתי על בגידה. לפני כמה חודשים נכנס גבר לחיי, אף הוא נשוי. הכניסה הייתה נפשית מאד, תחושה של נשמות תאומות, גם כששלב האדרנלין של האהבה חלף, זו תחושה נפשית שאיננו יכולים אחד בלי השני וניסינו.כל ניתוק כזה היה כרוך בכאב מטורף, מה עושים?הדבר מלחיץ שבעתיים כשהנישואים שלי דווקא טובים. האם אפשר לנהל רומן לצד נישואים?בעלי איננו מוכן לשמוע על כך (שיתפתי אותו)ואילו הגבר הנשוי נמצא במערכת פתוחה יותר, אשמח לשמוע את דעתכם, כי אני מרגישה במצוקה חריפה הולכת וגוברת ומסיוטיים נפשיים

ג
קריאה לעזרה
05.08.2014 • 08:00

תקראי את הסיפור שלי לא כדאי סתם מפח נפש...
זה מאוד מרגש אבל סתם לב שבור בסוף...
צאי מיזה צריך רק לרצות .
אצלי זה לא בחירה אישתו ראתה מייל שלנו והוא החליט לסיים בצורה כואבת בלי שום התחשבות ברגשות שלי.
הריני בסוף זה יגמר למה לך לכאוב וזה כואב מאוד.
צריך רק לרצות
גם אני מנסה למצא כוחות כל יום ניל חמת מחדש לא לפנות אליו אצלי אין על מה הוא לא יתייחס אליי אם אפנה הוא מאוד הולך לפי הגיון אהבה אצלו זה כניראה מישני.

ד"ר אורן חסון
בגידות וחיים כפולים.
05.08.2014 • 13:45

רמה יקרה,
קראי בבקשה את המאמר שלי עלהבגידות שלא מתגלות, שהן הבגידות ההרסניות ביותר לנישואים(תחת הכותרת "בגידות"). ג' נתנה לך דוגמא משל עצמה, עם תסריט אחד אפשרי. העניין הוא שכמו בכל מערכת יחסים, כשזה לא מחייב, ובהתחלה, זה מרגש וקל. זה יוצר אשליה כאילו הכל יהיה טוב או יכול להיות טוב. אבל קחי בחשבון שכמעט תמיד אשה נכנסת לקשר לא מחייב באופן הרבה יותר רגשי מאשר הגבר. אולי בעצם כדאי שתקראי גם את המאמר שמתחתיו, על בגידות עםהגבר הנשוי: מלכודת דבש עם עוקץ מוסרי בקצה.משהו השתבש לך, או במערכת הנישואים שלך. יש לך נישואים טובים, ואת צריכה לשמור עליהם, כי אחרת הסיכוי הוא שתישארי ללא זה וללא זה. אני חושב שכדאי שתלכי לטיפול לבדך, לפחות בשלב הראשון. ואם תעשי זאת עם מי שהוא גם יועץ זוגי, תוכלי אולי מאוחר יותר, אם זה יהיה רלוונטי והכרחי, להפוך זאת לטיפול זוגי. אבל את צריכה לקחת אחריות ולעשות זאת עם עצמך, כדי להיות מסוגלת לעשות את סיבוב הפרסה הזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083