ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 213
-
קושי להיפתח רגשית
דר' אורן שלום,
-
אמון
שלום ד"ר חסון,אני ובן זוגי, בני 24 ביחד שנה.אני ובן זוגי מכירים כבר כמה שנים. ורק לפני שנה חידשנו את הקשר שהפך מיד למשהו קרוב ואינטימי. בגלל ההיכרות המוקדמת ...
-
זוגיות ממושכת
אני ובת זוגתי כבני עשרים מנהלים מערכת יחסים כבר שנה וחצי , אני מאוד מחובר לאופי שלה למי שהיא הנאמנות שלה והאהבה שלה אליי הקסימו אותי , הרבה פעמים אני מרגיש ש...
-
חשש מההשוואה לאקסית של החבר
שלום, שמי מיכל ואני בת 24. יש לי חבר חדש כחודש (בן 24). אני בחורה מאוד קנאית. בנתיים התחלנו להתחרמן אך עוד לא שכבנו. לאחרונה התחלתי להסתכל קצת על האקסית של ח...
-
אהבה במצב משבר 2
אני יעשה סדראני בן 26 וחברה שלי בת 23ואנחנו חודש ביחדעכשיו הידידה הזאת מהעברובזמן שאני אם חברה שלי אני דיברתי אם ידידה שלי על דברים מינייםמה עושים במצב הזה??
-
אהבה במצב משבר
שלום לך ד"ר אורן חסון וחג שמחברצוני לספר תסיפור שלי ולקבל חוות דעת מקצועית ראשונית על מה שקורההזכיר שהעבר שלי עם בחורות לא היה כזה מדהיםהכרתי איזה מישהי חמוד...
-
החסרונות שלי
שלום לד"ר אורן חסון,לבן זוגי יש קטע בכל פעם שאנחנו רבים הוא מתחיל להעלות את החסרונות שלי (מבחינתו) ונותן לי להרגיש שאנחנו פה על זמן שאול. מה אפשר לעשות?
-
מתי יודעים להפסיק?
היי, אני נמצאת בזוגיות כבר קרוב ל4 שנים שנינו בני 25,26 הקשר בנינו עבר טלטלה בזמן האחרון בגלל חוסר הסכמה לגבי העתיד לאחר חודשיים בנפרד חזרנו כי הבנו שקשה לנו...
-
כשהאקס חוזר וידוע שזה לזמן מוגבל
היי כתבתי לך ב28.7 בעקבות פרידה .. האקס התחיל מהר מאוד לצאת עם מישהי ולא ממש התחשב ופגע בי מאוד.. לפני שבוע הוא שלח הודעה שהוא רוצה שניפגש נפגשנו התנשקנו.. ו...
-
חוסר משיכה לגבר
אני אישה בת 50 לאחר שנים רבות של חיפוש זוגיות הכרתי גבר מדהים רופא במקצועו גבר כלבבי בדיוק מה שחיפשתי כל השניםהתחלנו לצאת ואני מרגישה שאין לי משיכה אליו אין ...
-
דילמה
שלום רב האם החלטה של הבעל לנסוע ללא אשתו לתאילנד בפעם החמישית ברציפות גם כשהיא לא מסכימה זה דבר תקין? האם זו עילה לגירושין?
-
צריכה עזרה
היי הסיפור שלי הוא דיי ארוך אני בת 22 התאהבתי בידיד ממש טוב שלי בצבא.. התחלנו לצאת למרות שהוא לא רצה כל כך חברה באותה תקופה. התחלנו בתור קשר פתוח הקשר התחזק ...
-
כשהוא דבוק לאבא שלו
לד"ר חסון שלום,אני וחבר שלי כשנה ביחד בני 30 אבל, לחבר שלי יש קטע לא ברור עם אבא שלו..הבילויים שלו עם אבא שלו באים על חשבוני למשל: הוא הבטיח שהם ילכו לסטנדאפ...
-
....
שלום דוקטורבעבר רשמתי לך בנוגע למשהו אחר לגמריאני לא יודע אם זה נוגע לפורום הזה אבל בכל זאת אנסהאני סטודנט לרפואה באירופהלפני הטיסה שלי לכאן (אני רושם זאת מצ...
-
רוצה לשנות
שנה טובה ומבורכת לך איש יקר !כתבתי לך ב13.03. מאז אני באותו קשר בעיקר לומדת שאין שלמות.כמו לוח הכפל לפני 45שנה....הרבה פתיחות אין בנינו אולי כי הוא סגור.הוא ...
-
דייט אחד
שלום. הכרתי גבר באפליקצית הכרויות. הוא בן 30, אני 28.אמרתי מלכתחילה שאינני מחפשת סטוצים והגבר טען שגם הוא לא.דיברנו לעיתים.. עד שראיתי שזה לא זורם, הוא נעלם....
-
ריח רע..
שלום נשואה 5 שנים, שני 30+לאחרונה לבעלי ריח רע מהפה. זה מאוד מגעיל אותי אבל אני לא אומרת לו ו'בולעת' את זה..אבל מצד שני פשוט דוחה אותי להתנשק איתו ולפעמים אפ...
-
חבר חסכן או קמצן
אני בת 22 יש לי חבר כשנה וחצי, והכל טוב ויפה, אני אוהבת הרבה דברים בו אך יש משהו שקצת מפריע לי. הוא גר בקיבוץ קצת רחוק ממני ומכיוון שאני גרה אצל ההורים רוב ה...
-
פרידה
שלום רב חברה שלי נפרדה ממני לפני חודשיים אני מאוד אוהב אותה ואחרי שנפרדנו הבנתי שאני רוצה אותה בתור אישתי ושהיא ה"אחת" גרנו יחד החודש האחרון ליחיסים והיא נפג...
-
מאוהבת בגבר פרוד
שלום דר' חסון, אני גרושה קרוב לשנה. התאהבתי בגבר שפרוד וגר בנפרד מאשתו שנה. איבדתי את התיאבון למשך כמה חודשים. אני יודעת שהוא אוהב אותי, גם כי אני מרגישה את ...
-
מתקשה לשחרר, לסלוח לעצמי.
שלום רב, רציתי להתייעץ איתך בנוגע למשהו שרודף אותי המון זמן.אני בת 25, רווקה מזה כמעט כשלוש שנים.אני והאקס נפרדנו לאחר 4 שנים. הפרידה הייתה לי מאוד קשה, למרו...
-
לא יודעת מה לעשות
שלום אני בת 25 וחבר שלי בן 26. אנחנו כבר שנתיים ביחד ובמהלך השנתיים שלנו ביחד היו לנו לא מעט ריבים על אמון. לאחרונה הוא יצא לטיול מהעבודה .חשוב לי לציין שלא ...
-
בחירה בלתי אפשרית
הי,אני בת 29. לפני כ10 חודשים נפרדתי מבן זוג שהיה איתי 3 וחצי שנים, בן 27 כיום. הזוגיות ביננו מההתחלה היתה הדבר הכי טוב ובריא שהיה לי בחיי. תקשורת טובה, חברו...
-
חמה שתלטנית
שלום רב, יש לי בעיה שעל פניו ניראת שולית אבל מעיקה עלי באופן קשה אני נשואה וגרה באירופה עם ארבעת ילדינו, בעלי הוא הילד המועדף וחמותי וחמי מגיעים אלינו פעם לש...
-
מחשבות טורדניות
הייאנחנו זוג בסוף שנות ה20 לחיינו ,אנחנו מתחתנים בעוד כחודשיים וחצי ויש בנינו אהבה , שותפות ,שיחות והבנה ובכלל חיבור די טוב על אף שאנחנו שני טיפוסים מאוד שונ...
-
דילמה
אני מרגישה שבן הזוג שלי לא באמת נמצא איתי ברגעי המשבר האישיים שלי. הוא לא מכיל אותי מהרגע בו יש לי טענה הכי קטנה אליו..הוא נעשה תוקפני וארסי בשניות..מרים את ...
-
חוסר אמון
שלום וברכה,כמו תמיד, אקדים ואומר שאני מודה לך על עבודת הקודש שאתה עושה.כתבתי לך פעמיים באותו שם בתאריכים 11.6.14, 21.4.14.אני בקשר 6 חודשים עם בחור מארצות הב...
-
חייבת עזרה
אז ככה ,אני בת 20 ,יש לי חבר מדהים בן 21 אנחנו יוצאים כבר 4 שנים והוא הקשר הראשון הרציני שלי והאהבה הראשונה שלי , בקיצור הכל הראשון בשבילי.הקשר בינינו הוא ממ...
-
בעיות זוגיות
שלום אני זקוקה לעזרה אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות אני נשואה כבר שנה ואין לי אמון בבעלי בגלל דברים שגילתי חודש אחרי החתונה גילתי הודעות לבחורה שהוא אומר לה ...
-
המשך
אני ממש לא לסבית ואין לי נטיה לאהוב בנות. היא פשוט חשובה לי. וכן איך אתן מסבירות אץ הקשר הוירטואלי הזה? אני לא מאמינה בקשרים וירטואליים
-
מרגיש פראייר
שלום. אנחנו זוג לקראת גיל ה- 30, ביחד כמעט שנה, גרים ביחד בדירה השייכת להוריי, ומשלמים עבור המחייה בדירה את השכירות והחשבונות חצי חצי.בן זוגי עבר לגור איתי מ...
-
חברה
אינני יודעת איך להתחיל לשתף בבעיה שמאוד קרובה לליבי.לפני כשלוש שנים הכרתי בטירונות שלי חברה שמאז עברה איתי גם לקורס הצבאי אחרי הטירונות (בסה"כ שרתנו ביחד חמי...
-
אי קיום יחסי מין
שלום אני בן 26, חברה שלי בת 23. היא בתולה ומפחדת לקיים יחסי מין, אנחנו 4 חודשים ביחד כבר ולא יודע מה לעשות.
-
בעלי לא מקיים עימי יחסי מין כלל!
שלום. התחתנתי לפני חודש וחצי מיום הנישואין עד היום בעלי לא שכב איתי כלל אני עדיין בתולה כפי שהייתי לפני החתונה כל פעם שניסיתי ליזום הוא דחה ותמיד הוא אומר שע...
-
בעל שלא רוצה יותר...
נחנו באמצע שנות השלושים לחיינו2 ילדים קטנים נשואים כבר 8 שניםזוגיות מורכבת הרבה ירידות ועליות . בן זוג לא קל , אופי חזק, עקשן, תמיד צודק (לא רק כלפיי , גם כל...
-
טלוויזיה
לד"ר חסון שלום,יש לי חבר כשנה שלצערי יש לו בעיה הוא לא יכול להירדם בלי טלוויזיה דלוקה בחדר הסמוך מכיוון, שבחדר השינה אין טלוויזיה ע"מ שהוא יוכל לשמוע את הטלו...
-
אינני מבינה מדוע את צריכה לשלם
אינני מבינה מדוע את אמורה לשלם על בילווים הנעשים עם חברך לחיים ?זה נראה לי לא מכובד ולא ג'נטלמני מצידו.זו הנקודה שאת צריכה לבדוק קודם להצעת הנישואים .וזו רק ...
-
סטטוס חדש נשואה +2
אורן שלום,
-
בעיות בעיות בקשר
שלום , אני בת 18 , בזוגיות כבר שנתיים וחצי עם בןאדם מאוד מדהים. במהלך רוב הזוגיות שמתי לב לעובדה שלפעמים כאשר אני מעירה לו על דבר מסוים , הוא מתנצל על אותו ד...
-
גבר נרקיסיסט
שלום דר' חסון היקר,אני בת 35, רווקה.הכרתי גבר נרקיסיסט, אני בדילמה אם להמשיך את הקשר איתו.הוא בן 45 רווק.מה אתה מציע?נפגשנו רק שלוש פגישות כבר בפגישה הראשונה...