ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 212
-
האם אפשר לשנות אותו?
שלום, יש לי בחור שקטן ממני בשנה, אני בת 24 והוא בן 23.בכל מקרה אנחנו בקשר כבר 4-5 חודשים עם הפסקה של חודש ומשהו באמצע עקב ריב.אנחנו מדברים בהודעות 24\7 יש בנ...
-
אהבה נכזבת
התאהבתי בבחורה התאהבתי בה קשות לא מפסיק לדמיין את חיי בלעדיה היא ידידה שלי כבר המון זמן אבל עם הזמן היא נתנה לי תחושה שיש לה גם רגש כלפי והיא גם מעוניינת בי ...
-
בעיית אמון
שלום, אני בן 33 ואני בקשר זוגי 4 חודשים לאחר שנים בלי קשר משמעותי.לפני כ 4 שנים עברתי פרידה מפתיעה וכואבת לאחר קשר של 3 שנים וגם אירוסין.בעקבות הפרידה קשה לי...
-
האם זה נכון?
שלום דר',אני בת 30 +, רציתי לשאול מס' שאלות:נפגשתי עם בחור, וכבר בדייט השני אמרתי לו שאני מחבבת אותו.1. האם זה לא מוקדם מידיי לומר לו שהוא מצא חן בעיניי? יש ...
-
משבר בזוגיות
שלום רב, אני נשוי עם שני ילדים מקסימים בני 4 ו6,זה כשבע שנים. שנות נישואיי היו גרועות ביותר.אישתי אישה קשה ,די רעה ביותר וניסיתי לשמור כל השנים הללו על שלום ...
-
קשיים בזוגיות
שלום, אני נשואה 19 שנים, סה"כ חיים יפה עם עליות וירידות בגדר הנורמה, לאחרונה ממש קשה לי לסבול צורת דיבור בוטה של בעלי, לאוו דווקא כלפי מישהו ספציפי, ואני מבק...
-
בעיות עקב פער דתי
שלום רב בת זוגתי מזה שמונה חודשים הינה שומרת מצוות הדוקה אשר באה מבית דתי. אני בא מבית חילוני לחלוטין ואני מתפשר עלכשרות כבר שמונה חודשים ולא חוטא כביכול. מת...
-
פסק זמן
בוקר טובזה קצת ארוך אשתדל לקצר.אני כבת סביבות גיל ה 40 עם ילדים היכרתי לפני כמה חודשים גבר ללא ילדים.הכל היה טוב היחסים שלנו היו מעולים היתה אהבה רבה וסיפרנו...
-
רתיעה ממקצוע של בן זוגי
התחתנתי עם סטודנט לרפואה ומתחילת דרכו הוא ידע על רתיעתי מתחום הגניקולוגיה.עם השנים נולדו לנו ילדים , וכעט היה צריך לבחור תחום התמחות.כמובן שבסופו של דבר נבחר...
-
קשיים
אני ובן הזוג שלי במערכת יחסים כבר כמעט 5 שנים. אנחנו מאוד מאוהבים מדברים על הכל ומראים המון חיבה אחד לשניה. תמיד אנחנו אומרים שנועדנו אחד לשניה והחיים שלנו מ...
-
האם אני הורסת לעצמי את החיים?
היי..אני בת 21 ויוצאת עם בחור בן 34 שהכרתי בפייסבוק. כתבתי לך על זה לא מזמן, אבל אחזור על הדברים כי אני לא מוצאת את ההודעה..בכל אופן, בהתחלה ידעתי שהקשר הזה ...
-
שאלה נוספת
מדוע לא היית ממליץ להתעקש שלא יעשן בבית? נכון שהוא עישן עוד קודם אבל ברגע שאנחנו גרים ביחד וזה מפריע לי מאוד והוא גם ידע שזה מפריע לי זאת לא זכותי לבקש ממנו ...
-
בגידה בוואטצאפ
שלום, בן זוגי ואני נמצאים במערכת יחסים של 10 חודשים, הוא בן 39 ואני בת 31. מההתחלה הקשר היה אינטנסיבי אך מאד טוב, מהשבוע הראשון של ההכרות בילינו את סופי השבו...
-
מתי יודעים שטיפול זוגי לא עוזר?
אהלן,שלחתי פה שאלה שבוע שעבר אני חושבת.התחלנו טיפול לפני כמעט שלושה חודשים. אני מרגישה שזה לא עוזר לנו, ההיפך מרגיש לי שמאז הטיפול אני יותר עצבנית על בלעי כי...
-
החיפוש האינסופי אחרי זוגיות
אני בת 50גרושה כבר 12 שנים בערך וכל השנים הייתי בחיפוש אחרי זוגיות הייתי באלפי דייטים ואני מאוד רוצה זוגיות הקשר הכי ארוך שהיה לי היה בערך חודש חודשים או דיי...
-
קשיים כלכליים
שלום רב, אני בת 38. נשואה עם שני ילדים. בשנים האחרונות עשיתי הסבה מקצועית לתחום המשפטים, וכעת סיימתי את לימודיי ואני בחיפוש אחר התמחות.הלימודים היו מפרכים אב...
-
גבר מכה עתידי ?
אני בת 20, יוצאת עם גבר- חשוב לציין שאנחנו בתחילת הקשר (מס חודשים בנני זוג)! ומאוד אוהבת אותו, הוא לוקח אותי ברצינות והכיר אותי למשפחתו המורחבת. כשאנחנו לא ר...
-
מגורים משותפים
דר׳ חסון שלום, אני בזוגיות עם חבר שלי כשנה מתוכם גרים ביחד כ3 חודשים. שנינו בני 29. מאז שעברתי לגור עם בן זוגי הייתה בנינו שיחה כנה בה הוא אמר לי כי הלחיץ או...
-
פערים ברמת החיים
(בכוונה לא כתבתי פערים כלכליים -- תיכף תבין למה).שלום אורן.אנחנו "זוג מוזר". אני בשנות ה- 40 לחיי ואמא (חד הורית) לילד, הוא בשנות ה- 60 לחייו, גרוש.אני עירונ...
-
מיואשת
אנחנו בני קרוב לארבעים הורים לפעוטה בת כ 3 נשואים חמש שנים וביחד שש שניםמזה כשבוע לאחר שביקש להתגרש וטען ש "לא הולך בנינו" ולאחר שהצעתי טיפול זוגי והסכים שננ...
-
פרידה קשה
שלום ד"ר אורן.חברה שלי נפרדה ממני אחרי שהיינו 4 שנים ביחד. אני בן 25 והיא בת 24עברנו כל כך הרבה ביחד , צבא,פסיכומטרי,טיול 3 חודשים בחו"ל ועוד הרבה מצבים מסוי...
-
לא יודע איך עושים את זה
שלום. הסיפור בגדול שהכרתי בחורה לספסל הלימודים התיידדנו מהר מאוד וכיום אני לא מצליח להוציא אותה מהמחשבות שלי מהראש שלי התאהבתי בה בצורה שבחיים לא קרה ליאני מ...
-
תכונות שונות
שלום, אני נשואה כ-10 שנים עם שני ילדים והזוגיות שלנו טובה מאוד, הדבר העקרי והמפריע בזוגיות שגורם לנו לויכוחים הוא העניין שאני רכושנית מחושבת בכל נושא במיוחד ...
-
בעיית תקשורת
שלום, אני בת 31, נשואה +2.בעלי איש בסה"כ טוב ואבא מעולה, הכי טוב שיכלתי לבקש לילדיי.הבעיה שלי איתו שאנחנו מאוד שונים בראש. הוא לא משתף כ"כ על החיים שלו ומה ש...
-
הכל בסדר?
שלום ד"ר חסוןלפני חודשיים וחצי הכרתי בחור בן 54 (אני בת 43) והתחלנו לצאת.בהתחלה חשבתי שהוא אובססבי כי הוא כל הזמן כתב והתקשר אך אחרי ששוחחתי עימו הוא נרגע וי...
-
אני מרגישה לבד - קשה לי מאוד
שלום דר',נרשמתי בזמנו לאתר היכרויות, ולא הולך לי.הגברים שפונים אליי רובם גרושים +3 והרווקים היחידים בני גילי, לא מראים עניין רציני, בכל אופן זה הרושם שקיבלתי...
-
טיפול זוגי תקוע
שלום אורן,אני ובעלי כבר חודשיים וחצי בטיפול וזה מרגיש לי לא רק שהיחסים תקועים אלא גם שאנחנו לא מרגישים שזה מועיל כ"כ.בעלי לא מבין את הפואנטה של השיחות, פסיבי...
-
עצות בבקשה
שלום רב, מאוד קשה לקצר אבל אנסה בכל זאת הוא בן 34 רווק אני 31 גרושה + 2 יחד כ5 חודשים עם הפסקה באמצע ( בגללו פשוט נעלם). עם הרבה עליות ומורדות שברובן בגלל הח...
-
חוסר תקשורת
אני נמצאת בקשר מזה 8 חודשים עם בחור מקסים שבאמת לא מחסיר ממני כלום, אך ישנם מספר ארועים שמעיבים על הקשר: תקשורת לקויה שמובילה לתסכול של שנינו (הוא הולנדי לא ...
-
עזרה בזוגיות
שלום, אני בת 24,בן זוגי בן 28. אנחנו ביחד 5 שנים. בשנה האחרונה אנחנו רבים דיי הרבה,חולקים על הרבה דברים. כבר מלפני יותר משנה הצעתי לו שנעבור לגור ביחד, הוא ה...
-
נכשלתי שוב?
היי. אשמח לקבל עצות, הערות, הארות, וכל דבר שעלול לעזור לי.אני גרושה ללא ילדים, ובזוגיות מזה 10 חודשים, גרים יחד כמעט מן ההתחלה.לפני כשלושה שבועות הוא יזם שיח...
-
טיפול זוגי
אורן שלום רב !!!
-
חסכן או קמצן?
יש לי בן זוג כמעט שנה.אנחנו גרים יחד ממש מההתחלה בנכס ששייך להוריי.כבר בהתחלה זיהיתי חוסר רצון שלו להשתתף בהוצאות הקשורות לבית, פרט לשכירות בה אנחנו מתחלקים ...
-
איך להיכנס שוב לקשר?
היי כולם,בחצי שנה האחרונה יצאתי עם שתי בחורות, ובסופו של דבר התוצאה עם שתיהן היתה זהה. יצאנו, היה כיף וסהכ זרם, אבל רגע לפני שנכנסים לקשר, הן חתכו. עם הראשונ...
-
חברה עם נסיון מיני עשיר יחסית
שלום, אני בן 19, נמצא במערכת יחסים כחצי שנה. אפשר לומר שאני מרוצה, וטוב לי במערכת היחסים, אולם יש נושא שיחסית מציק לי : אני נכנסתי למערכת היחסים בלי נסיון מי...
-
אבודה
אני בת 48 יפה וחתיכה ספורטאית בעלי בן 46 25 שנה נשואים. ידעתי שזה יגיע מתי שהוא שהוא התחתן צעיר מאוד הוא עזב את המים שלשום אמר שהוא צריך אויר וספייס וצריך לח...
-
בגידה
שלום, הייתי ביחסים עם גבר שלא הוגדרו אף פעם כחברות אך הוסכם שלא תהייה אף אחת בסיפור ואם הוא יהיה מעוניין שרק יגיד לי וסיבותיי העיקריות היו רק מחחש למחלות מין...
-
לא מקבלים את הבן זוג
אנחנו בשנות ה-20 לחיינו.יוצאים 4 שנים.הקשר עבר המון המון עליות ומורדות.חווינו פרידה אחד מהשני לתקופה לא קצרה,ולבסוף האהבה ניצחה וחזרנו בגדול.עם המון תובנות א...
-
אוכל סרטים
דר' רציתי להתייעץ בנוגע למספר מצבים בהם אני מתחיל לפתח סרטים בראשרציתי לקבל ממך אם אפשר ביקורת כלשהיא ללא טיפול אצל גורם מקצועי אחרפשוט מצב שאני מפתח לעצמי ת...
-
שאלה דחופה
שלום. יש לי עניין עם מישהי שנידלקתי עליה ברמות. כבר לפני כחודשים. היא טלרית בבנק של העבודה. אתמול שלחצי לה מכתב יחד עם המסמכים של העבודה. היא קיבלה את זה בפה...