טקטיקות חיזור - עצות וגישות

תאריך פנייה: 13.08.2014 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
אילם
דלוק
13.08.2014 • 09:57

שלום,
אני בן 31. בחודשים האחרונים שמתי עין על קופאית בבנק שאני מגיע אליו כמעט כל יום מטעם העבודה. אני מרגיש צורך חזק להתחיל איתה. וכשאני מגיע לרגע הזה אני משתתק. חשבתי לכתוב לה בפתק: ,,בפעם הבאה פייסבוק?״ .. או משהו כזה. בסך הכל עברתי תקופות ארוכות של קשרים לא מוצלחים. ואני כל כך רוצה לנסות עם הבחורה הזאת. היא תפסה את תשומת ליבי באופן ״חריג״. אני מרגיש שאין לי רעיונות מוצלחים או הגיוניים לביצוע מהלך כזה. שאלתי היא: מה אפשר לעשות בשלב זה ? האם צריך לשנות טקטיקה?..תודה.

ד"ר אורן חסון
טקטיקת חיזור
14.08.2014 • 11:03

אילם יקר,
אני לא יודע מהי הטקטיקה הנכונה בשבילך. אתה מציע להשאיר לה פתק, והמגרעת העיקרית של זה היא שהיא צריכה ליזום אחר-כך ואתה להמתין. אם תתראו ממילא מדי יום, אז אולי לא תצטרך להמתין הרבה, כי היא תרגיש מחוייבת להשיב. אתה כנראה אפילו לא יודע אם יש לה בן זוג או לא, ולכן יכול להיות שגם אם אתה מוצא חן בעיניה, היא תיאלץ לסרב. אתה גם לא רוצה לעשות זאת באופן בוטה מדי, כי אתה גם לא רוצה סרוב בוטה שיפריע לך להמשיך ולנהל את הצד המקצועי איתה בביקורים שלך בבנק. זה כן יסב את תשומת הלב שלה אליך בביקורים הבאים, ואם שניכם תצליחו לא לתת לזה להשפיע, אז יהיה מקום לפלירט קטן ולא מחייב בהמשך, כהמשך גישוש, ובתנאי שזה לא יהפוך להטרדה עבורה ולעינוי בשבילך. אני לא יודע גם עד כמה קל לך לנסות ולגשש אחרת, כלומר, בעזרת ההכרות שלכם, כי אתה מבקר שם כמעט מדי יום, ליצור איתה שיחה קלילה וקצת אישית יותר, שאולי תעזור לך למשוך את תשומת הלב שלה. אולי לכן אתה רוצה יותר להשתמש בפתק, כי יהיה לך קל יותר. אולי זה נכון יותר עבורך, אני לא יודע. תצטרך להיות יצירתי בהתאם לנסיבות. אולי להתייעץ עם חבר או חברה, ולחשוב ביחד על האפשרויות השונות, באופן שיהיה מכוון יותר ליכולות ולאפשרויות העומדות בפניך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
יעל
הצעה שלי בתור בחורה
14.08.2014 • 11:59

הוא יכול להשאיר לה פתק עם הפייסבוק שלו (ותיאור של תמונת הפרופיל כדי שתזהה אם יש כמה באותו שם), ככה יהיה לה יותר קל ליזום פניה אם תהיה מעוניינת במקום להתקשר שזה ישיר מדי.

אילם
הצעה שלי בתור בחורה
15.08.2014 • 01:10

תודה . נראה לי שאני נוטה לחשוב ישיר. לדוגמא: אם אני אשאל אותה : מה קורה? מתי יש לנו זמן לדבר קצת? זה בסדר? או שזה מתנשא?

ד"ר אורן חסון
ללא אי נעימות
17.08.2014 • 10:14

אילם יקר,
השאלה היא לא אם זה מתנשא, אלא איך היא תרגיש עם נסיון ישיר שלך, כי זה במקום העבודה שלה, כי זה יכול להיות ולהראות לא מקצועי הן בעיניה והן בעיני המעסיקים שלה והן בעיני לקוחות אחרים - כל מה שעלול לשמוע. לכן צריך להתחשב בזה, וההצעה הראשונית שלך, להשתמש בפתק, התחשבה בזה. חשוב טוב מה נכון לכתוב, וחשוב היטב גם על התנאים שבהם תוכל לומר משהו מבלי שהיא תרגיש שאתה חושף אותה לאי נעימות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083