קישור לפניה קודמת בפורום
דקל
מה אני עושה ???
⌄
שלום
דר'בעבר פניתי אליך בנוגע למס' דברים מעברי הרחוק מאוד וגם הפעם נכנסתי לבעיה שאני סוחב אותה כבר חודשיים ורציתי לשמוע את דעתך בנוגע אליההכל החל לפני חודשיים בערך כשהתחלתי את לימודיי במכללה במרכז הארץיחד איתי באותה כיתה יש מס' בנות אבל אני הבעיה שלי היא קצת מורכבת ומדוברת בנוגע ל2 בנות .ברשותך אשתמש בשמות בדויים ( דנה ורעות)דנה ורעות חברות מזה 4 שנים עוד מתקופת הצבא חברות כל כך טובה ממש כמו אחיות והכרתי את שתיהן.לדנה היה בן זוג במשך חצי שנה זוגיות ממש ספונטנית וזורמת והם נפרדו בגלל סיבות לא כלכך רלוונטיות , בנוסף לכך הוסיף שדנה היא בן אדם מאוד מאוד מגניב מצחיק מאוד יפה מסוג הבנות שמושכות אליהן המון גברים ברושם הראשוני מתוך החיצוניות בגלל היותה בחורה מאוד מאוד יפה ומושכתרעות בעיניי היא בחורה לא פחות יפה אבל באופי שלה היא יותר רצינית יותר בוגרת ושוב נראת טוב מאוד אבל בגלל היותה בזוגיות במשך 7 שנים הרושם הראשוני שהיא מקרינה כלפי אנשים חדשים היא אנטיפטיות ואם היא באמת מכניסה מישהו לחייה אז מגלים בה את הצדדים האמיתיים שלהחשוב לי לציין שהזוגיות של רעות ממש ממש לא טובה הם עומדים כנראה לפרק את כל העסק ( אני לא יודע אם זה קשור אני בן 24 רעות ודנה בנות 21)חבר של רעות נמצא עכשיו בטיול בדרום אמריקה כבר 3 חודשים וכרגע אין לו תאריך חזרהעד כה הייתה ההקדמה מצטער כלכך על החפירה והבעיות מתחילות מכאןביני לבין דנה יש מתח מיני מאוד חזק ויצאו לנו כבר כמה מצבים שבהם הייתי אמור לנשק אותה היו גם מצבים שהיא כיוונה לזה ואני לא יזמתי אבל מעבר לקשר שלי איתה בכיתה (בלימודים) אני פחות בקשר איתה נגיד סוף שבוע נורמטיבי אני יכול לא לדבר איתה בכלל או במקסימום שיחה אחת בוואטסאפ או בטלפון וזה גם נדיר לעומת רעות שאם רעות פחות יש לי משיכה מינית אני סבור שזה בגלל היותה עדיין תפוסה נפשית רגשית היא ממש לא בחורה בוגדנית למרות שהיא עם חברה שלה כבר 7 שנים והוא לא בארץ כבר כמה חודשיםוכאן נכנסת הבעיה הראשונה ביני לבין רעות יש כימיה כלכך טובה אנחנו פשוט יכולים לדבר שעות יש כרגע פחות משיכה מינית אבל היא נמצאת אני בטוח ואילו עם דנה יש לי רגעים שאני מחזיק את עצמי כלכך כי אני לא רוצה באמת לזרום איתה ואז אני שורף בעיני את רעותהבעיה השניה ששמתי לב אליה השבוע לא ראיתי את שתיהן כבר למעלה משבוע בגלל פגרת פסח מהלימודיםאני מוצא את עצמי יותר מדי מתעסק הייתי אומר מתגעגע לרעות באופן ממש קצת מחריד מפתח כלפיה רגשאני לא יודע מה לעשות חשוב לי לציין שיש בינינו קשר שאני חושב שהוא מעבר לקשר ידידותי וזה מתבטא בהתכתבויות עם מילים מסויימים או אפילו חיבוקים ומגערציתי לשאול את דעתך בנושא דר' מקווה שיהיה לך כח לקרוא את החפירה הזאתתודה רבה וחג שמח!
ד"ר אורן חסון
פניה קודמת
⌄
דקל יקר,
אנא תן לי קישור לפניה הקודמת שלך (הקשה של כפתור ימני על ההודעה, ופתיחה בחלון חדש תיצור את כתובת ההודעה)..
דקל
פניה קודמת
⌄
פנייתי הקודמת הייתה ממש מזמןוהיא הייתה בנוגע להתמודדות מפרידה שעברתי לאחר מערכת יחסים ארוכה
ד"ר אורן חסון
התלבטות בין שתי ציפורים על העץ
⌄
דקל יקר,
לעיתים קרובות, תקשורת ישנה גם אם לכאורה לא רלוונטית, יכולה לעזור לי הרבה כדי לדעת איך לענות לך, ולו רק משום שאז אני מכיר אותך טוב יותר. כך או כך:אתה מתלבט בין שתיים, שמהן אתה מעוניין יותר באחת, אלא שהיא בקשר. האם היא תוותר על הקשר הזה? - אתה לא יודע, אבל מקווה שכן. האם זו רק הפנטזיה שלך? כלומר, אם זה לא יעבוד, האם תוכל להתפנות רגשית לדנה? - אני לא יודע. זו אחת התשובות שתצטרך לתת לעצמך. האם דנה תקבל את העובדה שהיא "ריבאונד"? - אני לא יודע. האם לך יפריע שהיא ריבאונד גם אם היא לא תדע? - גם את זה אני לא יודע. אלו שאלות שתצטרך לשאול את עצמך לפני שתציג את הדברים באופן גלוי בפני רעות, אם כך תחליט לעשות.