חוסר יציבות בזוגיות
ר
גמילה מעישון קריזות וקללות
⌄
שלום
אני יוצאת עם בחור שעכשיו מנסה להגמל מעישון חשיש . יש לו קריזות הוא מקלל קללות מאד לא יפות ואחר כך מצטער ובוכה אנחנו מדברים על זה שיפסיק לקלל והוא מצטער אבל ממשיך לקלל להשפיל ואחר כך בוכה מתנצל . הוא לאר'ג אליי ואני נמשכת אליו . אבל אנחנו רבים הרבה רבים כל הזמן והוא מקלל ומאשים אותי שאני גורמת לו לזה ומה אני עושה לו ואני האשמה . הוא קנאי ורוצה אותי זמינה לו 24 שעות ביממה בטענה שהוא נגמל וזקוק לי לצידו .. ולי אין זמן הוא עובד אבל יש לו זמן . מצד אחד רע לי בקשר נמאס לי מהמריבות והבכי שלי ושלו והקללות אבל אני מפחדת שאם אפרד ממנו אצטער ולא אמצע מישהו אחר שהוא יותר טוב ממנו ........... מפחדת להפרד ולא טוב לי בקשר ........... טוב לי אבל לא כמו שניראה לי שככה צריך להיות קשר .....קנאה קללות .....ומצד שני לאר'ג ויש לי משיכה אליו ..........מה אני אעשה ??????? מה דעתך תודה על תשובתך ותבורך.. אני מרגישה מתוסכלת ומבולבלת ........:(
גלית
גמילה מעישון קריזות וקללות
⌄
בגלל שאת פוחדת שלא תמצאי מישהו טוב, את נמצאת עם מישהו שגורם לך לבכות? אני חושבת שכבר עכשיו לא טוב לך ואת פגועה . ואת פוגעת בעצמך עוד יותר בגלל שאת פוחדת שלא יהיה מישהו אחר.. לדעתי מגיע לך מישהו הרבה יותר טוב וכן יש אנשים בעולם. את מאוד נקשרת אליו כניראה פיזית ונפשית ומבינה לליבך לרגשות שאת מרגישה אליו. אבל אני חושבת שאת חווה חווית זוגיות אינה בראיה, ושהוא מאוד תלותי בך.את לא מטפלת בו בשביל שהוא ייגמל, את יכולה רק לתמוך בו. הוא צריך ליווי חיצוני. וכל מה שאת מתארת פה ,נראה לי שרשרת של סבל , הייתי בשרשרת של סבל לא אפרט,אבל אני שמחה שזה עבר למרות שאני לבד. כי אני לא בוכה יותר כל יומיים בגלל מישהו.שולחת לך חיבוק !!!!!!!!!!!!ותרגישי טוב
ר
היש בחורים שלא מקללים והאם יש.....
⌄
כבר אני לא מאמינה שיש בחורים שלא מקללים או שותים וודקה ומעשנים אבל האם יש ערבות למישהי שיוצאת עם בחור שלא מקלל וממש ניפלא .. האם יש לה ערבון שאחרי החתונה הוא לא יתחיל לקלל לריב למרות שבזמן החברות הוא היה מלאך ????????? והאם לא יתכן ההפך ? כלום לא ברור
גלית
היש בחורים שלא מקללים והאם יש.....
⌄
אני מרגישה שאת מאוד נסערת ואת נמצאת במערכת יחסים שמזיקה לך.אני חושבת שיש עוד אנשים טובים בעולם וגם אחרי חתונה.אני יודעת שאין תעודת ביטוח לשום מדבר.אך אני עוד יותר יודעת שאת נמצאת במקום של סבל את מאבדת את הטוב בעולם ואינך מצליחה לחשוב על יופי בעולם במקום שאת נמצאת. את צריכה להשתחרר ממנו עם כל הכאב. תני לעצמך זמן. טפלי בכאבך ובמה שעברת ואל תזנחי את עצמך יש טוב בעולם.כיצד יש כן אנשים שמתחתנים וחיים המון שנים יחד?למה אנשים מתחתנים? כי דברים טובים.לא קל למצוא את המישהו הנכון, אבל חשוב שתשתחררי ממישהו הזה שמזיק לך פיסית ונפשית .איתך מרחוק
ד"ר אורן חסון
חוסר יציבות
⌄
ר יקרה,
התנודות החריפות שבין נדיבות לאלימות הן סימן לא טוב, וכך גם בין אלימות לפרצי חרטה רגשניים. לא כל מי שנמשכים אליו הוא גם בן זוג מוצלח. קל לתלות את הבעיה בגמילה מהחשיש, כי זה משמר אצלך את התקווה, אבל זה לא זה. זה האיש, וזה חוסר היציבות שלו. הצד השני של מה שכתבת הוא הייאוש שלך מגברים בכלל, ובעיקר מעצמך, שאולי לא תמצאי גבר מוצלח יותר, שלא יקלל בחייו. תאמיני לי שיש גברים רבים כאלה, ואני רק שואל את עצמי מה עברת שאת לא מאמינה בכך, ובאיזו חברה את נמצאת שלא ראית כאלה? ואז, אני שואל את עצמי גם מה את צריכה לעשות כדי לצאת מהמקום הזה שבו את נמצאת, נפשית או פיזית או שניהם גם יחד. שאלי את עצמך את השאלה הזו, כי היא אולי השאלה החשובה ביותר שאת צריכה לשאול את עצמך.