חשק מיני אצל גברים: פתרונות אפשריים
נועה
בעלי רואה פורנו באמצע הלילה
⌄
שלום
ד''ר,אני נשואה טרייה,בהריון מתקדם.בזמן האחרון החשק המיני שלי ממש ירוד , אבל אני מנסה כמה שיותר לספק את בעלי שעניין המיניות ממש חשוב לו,בימים האחרונים הרגתי לא טוב והייתי הולכת לישון לפניו ויצא שלא היה בנינו מגע כזה או אחר יומיים.באמצע הלילה קמתי וראיתי שהוא לא לידי,יצאתי לסלון ותפסתי אותו על חם,צופה בסרטי פורנו,מוריד סרטי פורנו למחשב לתיקייה מוסתרת,נושא הפורנו לא חדש לי , ותמיד נתתי לו להבין שזה לא מוצא חן בעיניי .לא היה לו הרבה מה להגיד חוץ מ : אז מה עדיף לך שאני באמת יחפש או שרק יצפה בפורנו?בשבילי זו הייתה שאלה רטורית כי מבחינתי זה אותו הדבר.רבנו על זה לא מעט אבל בסופו של דבר ראיתי שהוא הפסיק עם זה. עד שמצאתי את התיקייה המוסתרת ועד שתפסתי אותו שוב פעם.תמיד הוא מעלה את נושא המין כאילו הוא לא מרוצה ממשהו,אבל בשבילי זה כבר באמת משימה קשה לרצות אותו מכיוון שהוא חושב שאם בחורות שרואה בסרטים האלה מסוגלות לבצע את הדברים האלה אז גם אני יכולה ולי יש בעיה עם זה , אני ממש מבולבלת זה מאוד מלחיץ ומצער אותי שמצד אחד אני רוצה לרצות אותו אבל מצד שני מרוב שכל העניין הזה כל כך לחוץ לו והוא מחפש את זה כל הזמן זה כבר התחיל לאבד אצלי את הריגוש את התעניינות.ניסיתי לדבר איתו על הנוא אבל זה אף פעם לא יוצא כמו שצריך, תוכל לקוון אותי אולי מה הדרך לטפל בנושא הזה?אני יודעת שאתה לא כל כך קשור לנושא אבל הפורום של החשק המיני כבר לא פעיל אז אני מנסה לפנות אליך.תודה מראש ד''ר!!!
ד"ר אורן חסון
גם הוא זקוק לפתרון
⌄
נועה יקרה,
חשק מיני אצל גברים לא כל כך יכול להעלם בקלות. אחרי הכל, יש לגברים מנגנון ביולוגי שדורש התחדשות של זרע אחת לכמה ימים, שפרושו פורקן מיני, בין אם זה דרך קיום יחסי מין, או דרך אוננות או דרך קרי לילה (פליטה תוך חלומות מיניים). כך או כך, לאחר זמן מה, מחשבות מיניות כדי להגיע לפורקן בכל אחת מהדרכים הללו הן דבר טבעי ובלתי נמנע. יש גברים שיכולים לעשות זאת בשתי דקות בשרותים, ויש מי שנצרך ליותר זמן ולגרוי חזק יותר, כאשר פורנו מספק את הצורך הזה.אני מבין את הקושי שלך עם זה, אבל בעצם, מה הפיתרון שהיית מציעה לו במקום זה? יכול להיות שיש לך כזה. דברי איתו על זה, מבלי לשלול בלבד, אלא גם דברי איתו כדי למצוא ביחד פיתרון שיספק גם את הצורך שלו לפורקן מיני, שהוא בלתי נמנע, ומבלי שתרגישי מאויימת מדי.