משוב פורום: תמיכה ושינוי
הדר
הרחבת המשפחה
⌄
שלום רב,
לפני כשנה שלחתי לך שאלה לגבי בעלי שהתקשה להתמודד עם הרחבת המשפחה(ילד רביעי). כשקראתי את תשובתך הצלחתי להבין מעט מנקודת המבט של בעלי והתייחסתי לעניין בצורה קצת שונה.היום אני מרגישה שאנו חוזרים אט אט לחיי השגרה שהיו לנו פעם. התינוקת כבר "גדולה" ואגב מקסימה באופן מיוחד. המטלות היומיומיות קלות יותר וגם היחסים השתפרו. תודה שגרמת לי להיות סבלנית וסלחנית ומנעת ממני לפעול בפזיזות במהלך שנה שהייתה תובענית וקשה במיוחד( שנינו מחזיקים במשרות הדורשות השקעה רבה בנוסף לעול בבית). אתה ממש מציל משפחות. כל הכבוד
ד"ר אורן חסון
בהצלחה, ותודה רבה על המשוב הנהדר!
⌄
הדר יקר,
תודה רבה על המשוב הנפלא הזה! הוא משאיר אותי בהרגשה טובה ומאד מעודדת בשני דברים.הראשון והחשוב הוא שהצלחת להתמודד עם הקושי שהיה לך אז, ושהיחסים עם בעלך טובים היום, למרות הכעסים מאז, וגם שהבת שלך מקסימה ועוד "באופן מיוחד"(אני זוכר במעומעם את ההתכתבות שלנו מאז, גם אם ללא הפרטים, ואם איני טועה היית בהריון שהיה לא רצוי מבחינתו, והחלטת לשמור עליו והוא כעס מאד)...השני, והפחות חשוב, אבל יש לו משמעות עבורי להמשך עבודי כאן בפורום, הוא התרומה שלי לעניינך. כאשר אני מטפל בזוגות ובבודדים אצלי בקליניקה יש זמן להרחיב, אני רואה ומרגיש את המשוב מצד הזוגות, יודע מה עובד ומה לא, ויש אפשרות לבחון, לשנות ולהתאים. העבודה בפורום כאן אחרת לגמרי. אמנם אני מקבל מדי פעם משובים, אבל משוב מהסוג הזה, שלך, של תגובה כשנה לאחר התכתבות קצרה שהיתה לנו אז, אומרת לי דבר מאד חשוב: לפחות מדי פעם אני מצליח לגעת באנשים, לומר להם משהו שבדרך כלל לא קל להם לשמוע או לראות, ולגרום להם לשינוי משמעותי בגישה. אין חשוב מזה עבורי להמשך תרומתי בפורום, וחיזוק לדרך בה אני פועל וכותב כאן.