התמודדות עם כאב הפרידה

תאריך פנייה: 31.07.2013 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
דניאלה28
האם זה חוקי?
31.07.2013 • 20:45

שלום
דר מה שלומך?יש לי שאלה אליך- האם זה חוקי שבחור בן 30 יצא עם מישהי בת 17? זה חוקי במדינה שלנו? אין לה עוד 18 בכלל... ומה דעתך על זה? האם זה יכול להצליח? היא פאקינג עולה לכיתה י"ב! ששמעתי זאת נגעלתי ואני עד עכשיו בשוק.מדובר על האקס שלי שהיינו יחד כמה שנים טובות וזה לא הסתדר כי הוא טען שאין לו אליי כלום. אנחנו לא יחד כמה חודשים. הכל היה בזבוז של זמן איתו בקיצור. כנראה היה לו נוח. עכשיו שמעתי שיש לו ילדה בת 17 הם יוצאים כחודש וחצי חודשיים.הייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי? והאם זה יכול להצליח? זה מסקרן אותי, אני פשוט בהלם מכך.תודה רבה רבה.

דניאלה28
האם זה חוקי?
31.07.2013 • 20:51

*שיש לו ילדה התכוונתי שהוא יוצא עם בת 17. אין לו כרגע ילדים.האמת שניסיתי לדבר איתו על זה- הוא מאוד התעצבן שאני מנסה לחקור אותו ואף אמר לי שהוא מאורס ושאני לא אטריד אותו! מה מאורס? מה הוא אידיוט? מה הקטע להגיד לי שהוא מאורס? שאני אעזוב אותו בשקט? כל כך פאטתי. ויותר מזה, הוא אים שהוא יתלונן עליי במשטרה על הטרדה ועל זה שאני מבררת פרטים עם אנשים אחרים.אשמח לתשבוה שלך, כן אני מאוד בשוק מכל העניין הזה..אני בת 28 והוא 30 ועכשיו יש לו חברה בת 17? אשמח לקבל תשובות לשאלותיי תודה.

דניאלה28
בנוסף
01.08.2013 • 10:01

שכחתי עוד פרט- האם הוא יכול באמת להתלונן עליי במשטרה?גם כי ביררתי דרך מישהו שיברר לי כי הוא מכיר את חברה שלה והיא נתנה לו פרטים וזה מיד הגיע לאקס שלי..האמת שרק רציתי לדעת את זה שהוא אכן יוצא עם מישהי בת 17 וזהו- אני מתכוונת לעזוב את זה אבל אני רוצה להוסיף שגם שדיברנו בטלפון ושאלתי אותו את הדברים האלה הוא התחיל להגיד לי דברים בכדי לגרום לי לקנא כמו למשל-" אל תחקרי ואל תחפשי, אנחנו מאוהבים ואני מאורס ואני יכול ממש עכשיו להתלונן עליך אז זו אזהרה אחרונה, הוא גם אמר שהיא כבר כמו בת בית אצלהם- הוא גר עם ההורים עדיין, וכולם מכירים אותה מהמשפחה.ושאני הייתי איתו- הוא הסתיר אותי מההורים שלו ומחברים. זה מה שהדליק לי גם נורה אדומה והקשר הזה נגמר. הוא גם ניסה לרדת עליי שאני לבד ואין לי כלום.. ממה דיבר לא יפה ..תודה וסליחה על ההודעות המרובות.

ד"ר אורן חסון
להסביר את הכאב
01.08.2013 • 18:22

דניאלה יקרה,
אני מבין את הכאב והפגיעה שלך. הייתם זוג, ויצאתם במשך כמה שנים, ונפרדתם, ואת עדיין כואבת את הפרידה. אני חושב שהיית כואבת קשר שלו עם כל אשה, אבל עכשיו לפחות יש לך סיבה "מוצדקת" לכעוס, אז את כועסת יותר, ויכולה לשתף יותר אנשים בכאב שלך.לו היא היתה בת 27, היה לך הרבה יותר קשה להסביר לאנשים את הקושי והכאב שלך, אבל הכאב היה נשאר אותו הכאב.כזה של קשר שהיה, והנה הוא הולך ומתרחק. אולי גם לו הוא היה יוצר קשר עם אשה בת 45, היית "מזדעזעת" באותה מידה, ומבשרת לכל העולם עד כמה שהוא מופרע, ואולי אפילו נעלבת באותה מידה על ההעדפות המוזרות שלו.כואב להיפרד, כואב כשהוא יוצר קשר חדש, וכואב להרגיש שהוא הולך ומתרחק עוד, ולא משנה מהי דרכו החדשה.חפשי את דרכך. יהיה לך הרבה יותר קל אם תניחי לו בנפשך, ותמשיכי הלאה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083