קשר זוגי עם פער גילאים - מה לעשות?

תאריך פנייה: 08.08.2013 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אילה
גבר גדול ממני 18 שנה
08.08.2013 • 22:37

הייייאני ממשפחה שמרנית, הכרתי גבר גדול ממני 18 שנים, היום אני בת 21 והוא בן 39..אנחנו כבר חודשים ביחד.. הגבר נראה גדול ומבוגר אך אני מרגישה טוב איתו וכיף לי, אף אחד לא המליץ לי על הקשר הזה והמליצו לי לנתק ולהתרחק!!! האם באמת קשר כזה מסוכן ולא עדיף פער כזה גדולתודהה

לון
גבר גדול ממני 18 שנה-תגובה
09.08.2013 • 11:24

הי,מניסיון-בעלי גדול ממני ב20 שנה..ואנו נשואים כבר 10 שנים...2 בנים..אבל מה-זה לא קל מן הסתם..היה רווק לפניי,ולצערי הוא ממשיך לחשוב ככה..השאלה-האם את חושבת שתוכלי להחזיק איתו זמן?כי לדעתי חודשיים זה ממש מעט זמן כדי לדעת בוודאות..אם תרצי לשאול עוד שאלות,את מוזמנת...בכל מקרה-בהצלחה.

ד"ר אורן חסון
לא להיות תלויה בו
11.08.2013 • 19:43

אילה יקרה,
זה עניין מאד אינדיבידואלי ומשתנה מאשה לאשה, והרבה תלוי איך את מרגישה. הרבה תלוי גם באישיות שלו, ועל כך אין לי מה לומר, כי אני לא מכיר אותו. חודשיים זה מעט מאד זמן כדי להכיר אותו. "מסוכן" זו מילה טעונה מאד, ואני לא יודע מה היא כוללת. אם מדובר בכך שאולי הקשר לא יצליח, ושאם זה כך אז תגלי את זה לאחר מספר חודשים, אז כך נכון לכל קשר שהוא. את צעירה, ועם כל זה שאת רוצה להצליח במכה ראשונה וכמה שיותר מוקדם, יש לך עוד זמן לטעויות. זהו פער, ופער מקטין את סיכויי ההצלחה, אבל יש זוגות רבים שמצליחים נפלא למרות שהתחילו עם פער - של גיל, של השכלה או של כסף או של מראה. אם את מוכנה לקחת את הצ'אנס כי את באמת מרגישה שאת יכולה להיות מאוהבת בו, אבלבוולא בבגרות ובאמצעים שיש לו, ובמה שהוא נותן לך בתחילת הדרך כי הוא מבוסס יותר מצעירים בני גילך, אז קחי את הצ'אנס ואולי תצליחי. אבל שימי לב גם לסימנים אחרים, כמו היכולת שלו להיות שותף לזוגיות, לתת לך את המקום שאת רוצה מבחינת ההערכה, למרות גילך, כי כאן יכולות להיות, לעיתים קרובות, בעיות בקשר שכזה. ואל תשכחי לבנות את עצמך ואת האישיות שלך ואת העצמאות שלך, למרות שלכאורה אולי את "לא צריכה", כי אולי כן תצטרכי. כלומר, הקפידי עם עצמך לא להיות תלויה, ואם תצליחי, תרגישי הרבה יותר טוב בתוך הזוגיות הזו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083