קשר פתוח: מה כדאי לבדוק?

תאריך פנייה: 11.08.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אני
מתלבטת ...
11.08.2013 • 10:16

שלום רב.
אני גרושה בת 36 +2 הכרתי גבר בן 38 גרוש +3 . מהפגישה הראשונה הייתה כימיה מצויינת המון עניין אחד בשני ונראה מבטיח לגמרי... אחד מהדברים שאני מאוד אוהבת זה את העובדה שאינו מנסה לטייח וליפות דברים ועל כל שאלה שלי עונה בכנות. הבנתי ממנו כי במשך השנים האחרונות היה מבלה עם נשים חילופי זוגות ואורגיות. אני אישה שממש לא נמצאת במקומות האלו . מאוד זוגית אוהבת סקס אבל גם מאוד דיסקרטית . הוא אמר שמחפש באמת זוגיות יציבה אהבה ודיי מיצה את כל העניין הזה. אני משום מה מרגישה שאם גבר היה בתוך המקום הזה הוא לא יכול ממש לצאת ולוותר עליו .. כששאלתי האם היה עם גבר ענה שהיה בשלישייה עם גבר ואישה וזה דיי הרתיע אותי. אמנם אני לא במקום הזה אך אף פעם לא שופטת דרך חיים או רצונות של אחרים.. אך במקרה הזה מאוד חוששת להכנס לשם כי לא יודעת מה מצפה לי ...אשמח לשמוע את תגובתך כמו תמיד (ועזרת לי המון)תודה רבה

ד"ר אורן חסון
מי ומה הוא בדיוק
11.08.2013 • 19:55

את יקרה,
קשה לי לומר לך אם הוא "מכור" במידת מה לפחות לסווינגיות, או אם הוא רק פתוח לאפשרויות, אם תיקרנה על דרכו. קשה לי גם לומר לך אם ועד כמה הוא רוצה זוגיות מונוגמית, אם היא טובה לו, ואם כשזה טוב כל היתר יהפוך בלתי משמעותי. קשה לי גם לומר אם יהיו לו מחשבות על רעייה בשדות זרות אם יהיו קצת קשיים ביניכם. אלה הם סיכוני שקיימים כאשר יש פתיחות מינית, אבל הם לא מחוייבים להתממש בעת קושי. אני מניח שאת רק בתחילת הקשר, כך שאם הוא מוצא חן בעינייך, בדקי קודם את הקשר עצמו, ובמשך הזמן יהיה לכם יותר קל לדבר על הנושאים הללו, ותוכלי להבין טוב יותר מי ומה הוא בדיוק.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083