מהיזהרי? שאלות של מאוהבת
מאוהבת
אמת או פנטזיה
⌄
שלום.
הכרתי לפני מספר ימים גבר בשנות החמישים לחייו איש רציני עובד .בעל משרה מכובדת בארגון מסוים.בפגישה השניה הבחור אמר שהתאהב בי והיה רוצה שנתגורר ביחד.כשכל ההוצאות עליו.אני חייבת לאמר שכיף לי ונעים לי איתו.איש שיחה.איש נעים הליכות.מוציא אותי לבילויים ...שבוע והספקנו כל כך הרבה.חברות אומרות לי...תזהרי....ואני בעננים....מה לעשות ומה לחשוב?
ד"ר אורן חסון
להיזהר ממה?
⌄
מאוהבת יקרה,
בת כמה את? ולמה את חושבת שאת צריכה להיזהר? ממה? ואולי הן מזהירות אותך מעצמך.
מאוהבת
להיזהר ממה?
⌄
צר לי....החברות אומרות שאדם שמציע כזאת הצעה אחרי זמן כה קצר כנראה משהו פה לא תקין.יש משהו בזה לדעתך?
ד"ר אורן חסון
להיזהר ממה?
⌄
מאוהבת יקרה,
יהיה לי יותר קל, ואולי גם לך, אם תעני לשאלות ששאלתי אותך. אנא, קראי אותן שוב, והשתדלי להשיב כמיטב יכולתך.
מאוהבת
להיזהר ממה?
⌄
אני בת 50 גרושה ואם לשניים בוגרים.החברות לא מזהירות ממשהו מסוים אלא תוהות שאולי משהו לא בסדר עם הבחור שכל כך מהר רוצה למסד קשר. ממש אחרי פגישה שניה.הוא לטענתו אומר שפשוט התאהב.אשמח לתשובה .
ד"ר אורן חסון
קצת להיזהר בכל זאת
⌄
מאוהבת יקרה,
זה אכן מוקדם מדי, וזה אולי מצביע על התלהבות יותר מאשר על רגש, כי לוקח זמן לרגש להתפתח. כך שתצטרכי להיות באמת קצת יותר זהירה ולא לקחת סיכונים עד אשר תדעי שהוא כן במה שהוא מרגיש, ולא רק במה שהוא רוצה. וגם את.וגם - היזהרי לכן, בינתיים, במחוייבויות והתחייבויות כספיות שלך, עד אשר תהיי בטוחה ברגש שלו, כלומר, לאחר כמה חודשים טובים. הבטחות אינן מספיקות אם את רוצה לסכן את הבסיס הכלכלי שלך ושל הילדים. זה יכול לקרות, והנסיך יכול להופיע על הסוס הלבן לפתע, באמצע החיים, אבל יכולים להיות גם דברים אחרים, ולכן את צריכה קצת להיזהר בכל זאת.ובדקי בינתיים אם מה שאת חושבת שהוא, הוא אכן מה שהוא. גם את צריכה ללמוד אותו ולראות אם הוא באמת מתאים לך, אם הוא נותן לך מקום ומרחב כאשר אין הסכמות ביניכם, ואם הוא נדיב ומרצה כשאת צריכה משהו שמנוגד לצורך או לרצון המיידי שלו, ואיך הוא מתנהג אז. לוקח זמן ללמוד את הדברים הללו.