מה היית רוצה לשמוע?

תאריך פנייה: 10.08.2013 מס׳ הודעות: 9
חיפוש נושא
לאה
ידעתי שאגיע למבוי סתום
10.08.2013 • 23:34

אני נשואה למעלה מ 12 שנה+ 2 ילדים מתבגרים, לפני כשנה הכרתי גבר רווק [שנינו בגיל אמצע ה30 ] ומאז אנחנו בקשר טלפוני וגם נפגשים אחת לחודש [ ללא שום מגע מיני, נשיקות וחיבוקים בלבד], הגבר הנ"ל מהיום הראשון ביקש להתחתן איתי ואעבור לגור איתו בביתו בצד השני של הארץאני ובעלי היינו ביחסים טובים אך הקשר שלנו התדרדר רגשית ומינית לאחר כניסת הגבר החדש לחיי. אני אובססיבית בקשר לגבר החדש, ולא מצליחה להוציא אותו מהלב ומהראש, למרות שניסיתי מיליון פעם, אפילו נסעתי לחו"ל מספר פעמים כדי להתרחק , וזה כאב נורא.למען האמת אני לא רוצה לעזוב אותו אני רואה את עצמי חיה איתו ומביאה לו ילדים לעולם. הוא מחכה שאתגרש אך מאידך , אין לי אומץ להתגרש מבעלי כי אני לא יודעת אם זה יהיה צעד נכון , לוותר על הקשר הקיים הבטוח והמוכר ואב ל2 ילדיי שאוהב אותי ולשבור את הלב של ילדיי, ולהתגורר איתם רחוק מהבית המוכר והחברים שלהם , ולקחת הימור על גבר חדש שהוא אהבת חיי , אגב אני אישה נאה ומחוזרת מאד. אני חוששת שהגבר החדש כשאתחתן איתו , אז פתאם ישתנה כל היחס שלו כלפיי ויתייחס אליי כמובן מאליו , וכל החלום שחלמתי יתפוגג וכך אפסיד גם את בעלי ואת הקשר היציב ואיתקע עם מישהו שלא בדיוק היה מה שרציתי [כי בינתיים אנחנו רק בשלב החיזורים והרומנטיקה ובזוגיות הדברים עובדים אחרת ]בבקשה אל תגידי לי לעזוב אותו כי אני לא מסוגלת להתרחק ממנו , הוא בשבילי הכול בימים אלה. ומה גם היו ניסיונות רבים , אך לשווא , תמיד נשברתי וחזרתי אליו עם דמעות ....אנא עצתך

ד"ר אורן חסון
מה היית רוצה?
11.08.2013 • 19:52

לאה יקרה,
כתבת לי מה לא לומר לך, ואני מכבד את רצונך. מה כן היית רוצה שאומר לך?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
לאה
מה היית רוצה?
11.08.2013 • 22:46

אני רוצה לדעת איך אני יוצאת מהפלונטר הזה, קשה לי עם הסבל הזה שנמשך כבר למעלה מחצי שנה [מתי שהבנתי שאני רק מסתבכת] , ניסיתי לעזוב ולא הצלחתי, ניסיתי להתגבר על הכאב אבל האהבה עזה , אפילו ניסיתי להכניס אהבה אחרת כדי לשכוח אותו אבל אני כל הזמן עושה השוואות ורואה שאהובי הנוכחי תמיד שווה יותר מאחריםאני אובדת עצות, איך אני אצליח להחזיר את השפיות שלי לעצמי?תודה על הסבלנותלאה

לאה
למה לא עונים לי ?
12.08.2013 • 23:58

(הודעה ללא תוכן)

da
מה היית רוצה?
13.08.2013 • 15:49

לאה סליחה שאני מתערבת,אבל אם הבעל שלך כזה מדהים, ילדים יש לכם, אהבה יש,למה להרוס את זה? מה חסר לך בו? אני במקומך הייתי מעריכה את זה מאוד, ולא רק חושבת להתחיל עם הגברים האחרים ולבגוד בו שוב ושוב.יש המון פתרונות, יועצי זוגיות, יועצי מין וזה גם תלוי בך,תחזרי אחר הבעל שלך, תפתי אותו... למה לך לזרוק את כבר מה שיש לך וטוב לך?

ד"ר אורן חסון
ובכל זאת, הנישואים?
13.08.2013 • 16:37

לאה יקרה,
את מבינה שאת מקשה עלי, ואני גם מבין למה. ובכל זאת, אני רוצה לעזור לך דרך כך שאת תעזרי לעצמך על ידי הסתכלות נוספת על מה שיש לך ועל מה שאין לך. את רוצה לצאת מהפלונטר, אבל השבעת אותי שלא לומר לך לעזוב אותו. האם את שואלת איך להצליח לעזוב אותו? איך לרצות לעזוב אותו? האם את שואלת איך עוזבים את הבעל? ברור לי שאת עובדת עצות, אבל אני לא בטוח שאת באמת רוצה פתרון. אנא עזרי לי לעזור לך. מה היית רוצה שאגיד לך?העובדה ש"ניסית להכניס אהבה אחרת", אומרת שאת לא מאמינה באהבה עם בעלך ומחפשת כפתרון לבעיה עם מאהב אחד, פתרון אחר עם מאהב אחר. במידה מסויימת זה שם אותך במקום של חיפוש אחר בן זוג (הבעל יוצא מהמשחק,לכאורה), כאשר בן הזוג הרצוי אינו רוצה מספיק, וזה קורה הרבה. ובמקרה שלך, אולי כי את לא רוצה מספיק, ואולי בצדק, כי את חוששת להישאר קירחת משני הכיוונים אם תלכי אל הבלתי ידוע. ואכן, זה קורה, כי יש לך שני ילדים ואת לא יכולה לדעת אם הוא יקבל אותם כאב חורג, ואת לא יודעת אם תיאלצי לוותר על הקשר איתם, וכי את לא יודעת אם הם יקבלו את הקשר החדש שלך, כי הם כבר מתבגרים ויתכן מאד שתהיה להם חוות דעת מאד ברורה בעניין הזה, ואת חוששת מזה ובצדק. האם תוכלי להתמודד? - לא יודע. מקריאת מכתבייך נראה כאילו ויתרת על הקשר עם בעלך, אבל מצד שני, את בכל זאת עדיין שם, ולא רוצה לוותר על זה. קראי בבקשה אתהמאמר שלי על ההרס שבבגידות שאינן מתגלות(כי ברור שזה מה שקרה לך), ואולי זה יעזור לך להבין מה קרה לך בקשר הנישואים שלך. אולי הקשר הזה שלך, קשר הנישואים, בכל זאת חזק מספיק כדי שלא לוותר עליו? האם היית רוצה אהבה עם בעלך? לאחר שתקראי את המאמר, נסי מחדש לכתוב לי מה את באמת רוצה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון
להתמודד עם מה שצריך ועם מה שיש
13.08.2013 • 16:40

לאה יקרה,
רגע לפני, בהודעה הקודמת שלך, כתבת לי "תודה על הסבלנות". והנה, איבדת את שלך, כאשר חלף יום ולא הספקתי לענות. אני מבין את הלחץ. קשה לך מאד. אבל אולי היכולת להתמודד עם מה שצריך ועם מה שיש, לעומת מה שאת רוצה, היא אחד הקשיים שלך.

בברכה,
לאה
ובכל זאת, הנישואים?
13.08.2013 • 21:21

היקר
אתי כבר את כל הכתבות שלך,החבר הנוכחי הוא אינו הראשון , היו לי בעבר כמה וכמה רומנים אך כולם עם גברים נשואים לכן מעולם לא חשבתי לפרק את הנישואין , אך הנוכחי הוא רווק והוא הציע לי נישואין ואפילו רוצה שאביא איתי את הילדיםאני אכן חוששת לאבד את מה שקיים , וחושבת שעליי לשקם את הזוגיות שלי, אני אוהבת את בעלי , אבל כשנכנס הבחור הזה לתוך חיי הוא קילקל לי את הכולאני מתה מתה מתה להוציא אותו מהראש ומהלב , אבל לא מצליחהאפילו בימים אלו אני ממעיטה את הטלפונים ובקושי מדברת איתו תחת תירוצים שונים , אני מנסה להשתחרר מכבלי אהבתו שבהם אני לכודה, אך לא מצליחה , הוא תקוע לי כמו עלוקה בנשמה שליהצילוווווווווווווווווווווווווואני זועקת לעזרה !

ד"ר אורן חסון
בידיים, כדי לצאת ממלכודות ומילכודים
13.08.2013 • 21:55

לאה יקרה,
אין "הצילו". את צריכה להציל את עצמך. קחי את עצמך לטיפול, כי זו הדרך שבה תצילי את עצמך. לבדך את לא מסוגלת. העובדה שאת, כאן, צועקת "הצילו" במלוא גרונך, אבל גם מבהירה מה לא לומר לך ואיך לא להציל אותך רק מדגישה את זה. קחי את עצמך בידיים, ולכי לטיפול פרטני. את במסלול עצמי מאד לא טוב, וצריכה לבחון עם איש מקצוע את כל התסכולים שלך, ואת כל המלכודות והמילכודים שבהם את נמצאת, כדי לחפש מוצא.

בברכה,