עונג מיני: טיפים והתמודדות

תאריך פנייה: 01.08.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ol
איך להגביר
01.08.2013 • 19:00

שלום
דר' אורן,אני לא מזמן התחלתי לקיים יחסי מין. אני אוהבת את בעלי מאוד הוא בחור מקסים ודואג לכל צרכיי ואף לצרכים המיניים שלי. לצערי איני מסוגלת לדאוג לצרכיו כמו שהוא. אני לא ששה לענג אותו כמו שהוא. אני זקוקה יותר למרווחים בין סקס לסקס. הייתי רוצה להנות לענג אותו אבל לא מסוגלת. יש עניין של יותר להתרכז בצרכיי. אני מנסה לצאת מזה ולהנות מלענג אותו אבל לא מצליחה.האם זה נורמלי למי שהתחילה להתנסות במין? מה עליי לעשות ?תודה

ד"ר אורן חסון
בין עולם שמרני לעונג
04.08.2013 • 13:27

olיקרה,
אני מניח שאת מגיעה מעולם שמרני יותר, שבו אין יחסי מין שלפני הנישואים, ולכן גם אין התנסויות קודמות.מה שכתבת הוא נורמלי ומובן. גם לגברים וגם לנשים יכולים להיות מעצורים וחסמים הנוגעים לעניינים של הגיינה ושל נגיעה, שלא לדבר על מגע שפתיים, באזורים שעד אז נחשבו למאד לא הגיינים. לעיתים קרובות הפתיחות של דיבור בנושאים מיניים בין בני זוג היא מוגבלת, בודאי כאשר מגיעים ממקום שמרני יותר, אבל גם אצל אלה המנוסים יותר בפתיחות מינית.יש דרכים שונות לענג גבר, ואפשר להעזר גם בשמנים וחומרי סיכה למיניהם שניתן לרכוב בבתי מרקחת, ולא רק בחנויות סקס. ואז נשאלת לא רק השאלה אם את מסוגלת לעשות זאת פיזית, אלא גם אם את מסוגלת לכך נפשית. אני מאד מעריך את הרצון והכוונות הטובות שלך, וגם את ההבנה שלך שיש בזה צורך. אולי כדאי שתחפשי קצת גם באתרים שונים הנוגעים להעשרה מינית ועונג מיני, ובחרי מתוך זה את מה שאת חושבת שמתאים לך. אני בטוח שתראי שם גם דברים שאינם מתאימים לך, ואל תתרגשי מזה. יש שם גם דברים שלא היו מתאימים למרבית בני האדם הסבירים. זה לא אומר שאת לא נורמלית. אני חושב שאת כן. ובכל מקרה, אם תרגישי שאת בכל זאת מתקשה להביא את עצמך לענג אותו, אולי כדאי שתלכו לטיפול מיני. אם את רוצה, אולי יהיה לך קל יותר ללכת למטפלת מינית לבדך למספר פגישות, ולדבר על זה, ולהתייעץ, עוד לפני ההחלטה להגיע בשניים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083