מה גבר רוצה? קשר או מיטה?
מאדמוזל
איך מחיים את הקשר מחדש?
⌄
היי :)אני בת 19, לפני כשלושה שבועות ביציאה עם חברים, היה בחור אחד שהכרתי בעקיפין,כחבר של חברים, ובאותה יציאה יצא לנו יותר לתקשר..כשיצאנו הרגשתי שהוא קצת מתעניין בי אבל לא באופן מיוחד. לאחר היציאה קיבלתי ממנו הודעה בפייסבוק שהיה לו מאוד מעניין ושזה לא קורה לו הרבה, המשכנו להתכתב עוד קצת.. משם עברנו לדבר בהודעות בפלאפון באופן די רציף, כמעט כל יום. שבוע לאחר מכן הוא הודיע לי שלחבר שלו יש בית רק בשבת ואם אני ארצה לבוא. רציתי לבוא.. באתי עם חברה ולמעשה יצא שהתחלקנו לזוגות.. אני איתו והיא עם החבר . בתחילת השבת הרגשתי מתח ולחץ נורא גדול בנוכחותו, הרגשתי מספיק פתוחה להיות כנה ואמרתי לו שאני צריכה לגעת בו כדי שהמתח יתפוגג..שנייה אח"כ התנשקנו ואז נכנסנו יחד לחדר שלו, והגענו לקרבה של מגע עד למצב של בלי בגדים.. אבל לא שכבנו כי הייתי במחזור ולא מספיק התכוננתי הגיינית..אלו הסיבות שסיפרתי לו וחוץ מזה גם בתוך תוכי הרגשתי שזה מוקדם מדי.. במהלך השבת מאוד התקרבנו, הוא הודה בפניי שהוא רוצה אותי, שהוא מרגיש ממש בנוח לידי ושלדעתו יכול לקרות ביננו משהו נפלא ובסוף השבת אפילו בטעות נפלט לו לקרוא לי "חברה שלי" והוא חיבק אותי מאחור בצורה זוגית. יום ראשון שלאחר מכן הוא אמר שאולי יקפוץ אליי ובסוף ביטל כי לא היה לו כוח, ביום שני שוב אמר שיבוא ולא בא כי היה לו איזשהו מקרה דחוף וביום שלישי הוא בא, נפגשנו, דיברנו, התנשקנו.. היה כיף. אבל מאז בהודעות הוא נורא יבש, בקושי מתחיל שיחות.. מרגיש לי שהלהט שהיה ביננו נמצא רק פנים מול פנים וברגע שאנחנו "נפרדים" פיזית הוא לוקח אותי כמובן מאליו, מתנהג באדישות ולא מראה בכלל רצון לקשר.. זה גורם גם לי לרצות אותו פחות ואולי זה מין מעגל שיוצר חוסר רצון של שנינו בסופו של דבר.. ההתנהגות שלו תמוהה מאוד בעיני. כי כשאנחנו נפגשים כיף לנו מאוד, אני מרגישה את המשיכה ואת החיבור. אז מה מונע בעדו להראות לי את זה גם כשאנחנו לא ביחד פיזית? למה הוא לא יוזם פגישות ביותר להט? האם הוא רוצה אותי רק באופן מיני? אני לא חושבת.. ואם כן, איך עליי לשנות את המצב? איך עליי לגרום לו לרצות יותר? אני לא רוצה שהקשר הזה יתפספס.. מרגיש לי שיש כאן משהו מיוחד ואיכשהו לשנינו הוא חומק מבין הידיים.. מה לעשות?
מאדמוזל
איך מחיים את הקשר מחדש?
⌄
שכחתי לציין,אם זה רלוונטי, הוא בן 25
ד"ר אורן חסון
מה הוא רוצה בעצם?
⌄
מאדמוזל יקרה,
הכרתם לפני כשלושה שבועות, ובאופן ממשי אולי אפילו פחות. את עוד לא מכירה אותו, ואת לא יודעת דבר על כוונותיו. גברים רבים, ולא רק גברים צעירים, מפתחים לעיתים קרובות קשרים כדי להגיע למיטה יותר מאשר לקשר. ולעיתים דווקא כאשר הקשר מגיע למיטה מהר, הם רוצים פחות קשר מסוג אחר, קבוע יותר. לפעמים גם קורה משהו הפוך, שאם לא מגיעים מהר למיטה, הם לא רוצים בכלל ועוזבים עוד קודם. ואז התחושה המוצדקת היא שלפחות אם יש התקדמות בחזית האינטימית, יש פחות סיכון של עזיבה שלו.כדי שירצה אותך לקשר מתמשך, הוא צריך להכיר אותך, את האישיות שלך, את הפאן שיש לך, את הדברים שעושים לו טוב, שאינם רק קשורים להיבט המיני. ואם תנסי להכיר לו את זה וזה לא יעבוד, אז אולי הוא לא שווה את זה. גם את, בהביאך לפניו את מי שאת, לומדת אותו. לא מספיק שהוא "מוצלח" מבחינות שונות, כי הוא לא יהיה לעולם מוצלח בשבילך, אם את לא מתאימה לו, על פי טעמו ועל פי הצרכים שלו, האינטלקטואליים והאישיותיים. לכן, ובצדק, את רוצה אותו פחות כשהוא לא מראה לך שהוא מתעניין בך שלא רק במישור האינטימי.