קישור להתכתבות קודמת

תאריך פנייה: 31.07.2013 מס׳ הודעות: 8
חיפוש נושא
מיכל
שלום ד"ר.
31.07.2013 • 17:24

שלום
ד"ר.אני כבר כתבתי כאן בעבר על מישהו שהיה לי מערכת יחסים מורכבת איתו, שנינו היינו פחדנים, הוא גדול (32) ומפחד להכנס למערכת יחסים (אני יכולה להבין מאיפה זה מגיע, וחלילה לא שופטת) אני לא דיברתי יותר מדי וגם ברגע שהיה לי אומץ דיברתי והוא נבהל והתרחק מאוד.כיום אנחנו כבר לא התראנו כמעט 4 שבועות, גם בפעם האחרונה שהתראנו זה הרגיש לי שהוא לא הכי "שש" להפגש איתי, כשנפגשנו קיימנו יחסי מין שבעינינו לא סימלו דבר מה, כבר קרה שנפגשנו וקרו דברים מסוג זה אבל עדיין היחסים לא חזרו ליחסי זוגיות ( בעבר יצאנו כמה חודשים).בשבוע האחרון מאוד קשה לי, אני מוצאת את עצמי בוכה המון, חושבת עליו המון, מסתכלת בתמונות, נזכרת בסיטואציות... זה סוג של דה ז'ה וו, גם בעבר לאחר הפרידה שלנו הייתה תקופה שלא היה בינינו קשר בכלל (כשלושה-ארבע חודשים וזו הייתה תקופה מאוד לא פשוטה, הייתי "על הקרשים", בייעוץ הרופא התחלתי ליטול אז ציפרלקס מכיוון שזה היה קושי שכבר הפריע לי בתפקוד היומיומי).כיום אני עוברת לגור עם ההורים, גרתי כ5 שנים מחוץ לבית (מגיל 18... כיום אני בת 23).אני בטוחה שחלק מהקושי שקיים אצלי עכשיו נובע לא רק בגלל הגעגוע אליו אלא גם בגלל המעבר פתאום הביתה, החיפוש אחר מקור עבודה חדש וכו',אני מצטערת אם זה ישמע טיפשי לשאול: אך מה ניתן לעשות בשביל באמת להתגבר ולהמשיך הלאה? אני מרגישה שאני תקועה במקום. מאוד קשה לי, אני מנסה לדבר עם אנשים להפגש ולמרות זאת אני תמיד משווה אותם אליו, תמיד מרגישה קושי ומועקה להפגש עם אחרים. קשה לי אפילו לחשוב על כך שמישהו אחר ייגע בי. הוא היה הראשון שלי, ורק איתו הרגשתי באמת בטוח ומספיק חשופה.אשמח לעצה מה אפשר וכדאי שאעשה, ותודה רבה על ההקשבה!

ד"ר אורן חסון
קישור להתכתבות הקודמת
01.08.2013 • 18:20

מיכל יקרה,
אם את רוצה תשובה מדוייקת יותר, אנא תני לי קישור להתכתבות הקודמת בינינו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מיכל
קישור להתכתבות הקודמת
04.08.2013 • 01:44

http://www.starmed.co.il/forum-93/page-3
תודה רבה!

מיכל
קישור להתכתבות הקודמת
04.08.2013 • 11:28

סליחה, בטעות הקישור מציג רק את הדף אינטרנט בו נמצאת ההתכתבות...ההכתבות נמצאת תחת הכותרת "ממוטטת" והשם שם זה ליאת ( אח"כ שיניתי למיכל... )תודה!:)

ד"ר אורן חסון
איך למצוא קישור באתר סטארמד?
04.08.2013 • 13:24

מיכל יקרה,
בדף ששלחתי לא ראיתי שום הודעה של "מיכל". אם השתמשת בכינוי אחר, אשמח אם תקלי עלי ותאמרי לי, ואם יש לך תאריך, זה יכול כמובן לעזור לי עוד.בעיקרון, הקישור שנתת לי הוא ל"דף" שבו הרבה הודעות, ולא להודעה עצמה. אנא ראי את ההנחיות הבאות:יצירת קישור:למציאת הקישור אל הודעה ישנה, לחצו בעזרת הכפתור הימני של העכבר עלכותרת ההודעה, ובחרו לפתוח אותה בחלון חדש. הכתובת שתראו בחלון כתובת הדף, היא הכתובת (URL) שאתם צריכים לספק כקישור להודעה המדוברת. העתיקו והדביקו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון
"להיפרד" לאחר פרידה
04.08.2013 • 13:27

מיכל יקרה,
אני רואה שהוספת את המידע הנדרש.לא פשוט להיפרד, ולא פשוט "להיפרד" לאחר הפרידה. זה קושי נפוץ, כי זה באמת יכול להיות מאד קשה.ראי בבקשה את תשובתי בעבר לדורין, לקושי דומה שלה, ואולי זה ייקל עליך.

בברכה,
מיכל
"להיפרד" לאחר פרידה
04.08.2013 • 15:08

תודה רבה ד"ר אך בטעות שמת בקישור "תשובה לדורין" את השאלה שהצגתי לך בזמנו...תודה רבה על ההתיחסות ותשומת הלב!

ד"ר אורן חסון
הקישור הנכון
04.08.2013 • 17:50

מיכל יקרה,
את צודקת.הקישור הנכון הוא כאן.

בברכה,