ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 167
-
עניין של הרגשה תקועה
אני בת 28 והכרתי בחור בן 29 לא מזמן. אנחנו יוצאים כבר חודשיים ויש כימיה , תקשורת טובה והכל רק מה - משום מה משהו שם מרגיש לי תקוע. הוא שוכר דירה במרכז ולא גר ...
-
התייעצות
שלום רב, ברצוני להתייעץ איתך בנוגע לאחותי בת ה- 28 נשואה + תינוק בן 3.אתמול דיברתי עם בעלה, הוא בחור מקסים איכפתי וטוב לב.אחותי שאותה אני מאוד אוהבת, היא אגו...
-
זוגיות שלא באה לידי מימוש .
אני גרושה ,בן זוגי התחיל תהליך גירושין ,ובזמן שהוא פרוד עבר להיתגורר אצלי בבית ,הזוגיות היתה יפה מאד ,החזיקה מעמד כשלושה שבועות ,ואז בפתאומיות הודיעה שהוא עו...
-
להמשיך את הקשר או שאין טעם ???
שלום אני נמצאת במערכת זוגית מזה שנה וחצי ואני גרה עם בן הזוג שלי. בתחילת הקשר לא כל כך רציתי את בן הזוג שלי ולכן סיננתי ותירצתי לו כל מיני תירוצים שקריים על ...
-
שקר
שלום, אני מבעלי ביחד ארבע שנים, התחתנו לפי שנה וחצי.לפני כשבוע קרה משהו שדי הפך את עולמי. גיליתי שהוא שיקר לי. משהו קטן לכאורה - אמר לי שהלך לבלות עם אחיו, ו...
-
זוגיות
אני צריכה עזרה בבניית זוגיות רצינית.מאז שאני התחלתי לצאת עם בחורים לא הצלחתי אף פעם בחיי להיות במערכת זוגית רצינית. אף פעם לא היה לי חבר רציני.תמיד הקשרים שה...
-
אני לא מבינה אותו.
יצאתי עם בחור במשך שנה ו10 חודשים,אני מאוד אוהבת אותו ומאוד מעריכה אותו, (שנינו בתחילת שנות ה20) הזוגיות הזו התחילה על רקע משבר מאוד גדול בחייו, אמא שלו היית...
-
חשד לקמצנות
ד"ר אורן שלום,אני יוצאת עם בחור כ- 3 חודשים אני חושדת שהוא קמצן אך לא יודעת אם בוודאות זו קמצנות או לא.כשאנו יוצאים למסעדות וכשנשאר מהשתייה הוא לוקח תמיד את ...
-
מעורערת
לפני כ4 חודשים הכרתי גבר מקסים,יצאנו והיה לנו ממש טוב יחד.לאט לאט שמתי לב שהוא אדם מאוד פאסיבי בהתנהגותו וזה לא דבר שקורה רק איתי אלא באופן כללי כחלק מההתנהל...
-
הבחנתי שיש בו תסמינים של גבר מכה
90% מהתסמינים נמצאים אצלו מההתחלה הרגשתי שמשהו לא בסדר והתחלתי לשתף ולקרוא כתבות וככה הבנתי שמצבי לא טוב כי אולי זה התחיל בתור סטוץ אבל היום זה מתחיל עם הקיצ...
-
יעוץ זוגי
שלום שמי יהל אני גרושה ואימא שלני ילדים הבן זוג שלי גרוש מזה 16 שנים אבל שב להתגורר עם גרושתו ועכשיו הוא שנתיים וחצי מחוץ לבית אנחנו בגזוגיות אבל לא מתגוררים...
-
אשתי גילתה שבגדתי בה...מה עושים?
שלום !לפני חודש אשתי גילתה שאני בוגד בה,ששאלה אותי...עניתי והתוודתי על הכל..חזרתי הביתה לאחר שבוע כמובן אחרי שדיברנו..המצב כרגע נמצא יחסית בסדר בבית,יש לנו ת...
-
למה ההרגשה הזאת?
היה לי קשר דסקרטי עם גבר נשוי שמבוגר ממני ב 15 שנהבמשך כל הקשר הרגשתי קינאה כלפי הבת שלו שהיא מקבלת דברים שאני לא קיבלתי בתור נערה מתבגרתבאישתו לא קינאתי היא...
-
משבר ביחסים
אני נשואה שש עשרה שנה בת 39ואמא לשלושה ילדים,בעלי בן ה43 מעולם לא היה יותר מידי מפרגן אוהב ואכפתי אך לאחרונה המצב החמיר. הוא גלה את משחק הפוקר במחשב ולא עוזב...
-
פרידה שמוטטה אותי
לדוקטור שלום,יצאתי עם גבר שלוש וחצי שנים,גרנו רב הזמן ביחד,בשלב מסויים(אחרי שנתיים ביחד) הוא נכנס למעצר בית בבית אימו,וגרתי איתו בתקופה זו,תקופה מאוד קשה שבה...
-
נשים בוגדות
היי דוקטור,אני נשואה כבר שנתיים, בת 25, יש לי ילדה בת שנה, בעלי רוב השבוע לא נמצא בבית, הוא מגיע בסופי שבוע, לפני החתונה חיינו ביחד שנתיים שלא היו קלות במיוח...
-
התמודדות עם העבר
ד"ר חסון שלום ! יש לי בעיה ואני מקווה שלא אשמע משוגעת.חבר שלי ואני כבר שנתיים יחד. (אני בת 24). קרה אחרי כל מיני סיטואציות שהיינו אחרי סקס למשל, שדיברנו על ד...
-
האם אני צריך טיפול
אני נשוי כבר שש עשרה שנה לאישה שמשקרת כל הזמן זה מיתבטא בזה שהיא לוקחת הלוואות מהבנק בסכומים של מעל 50000 שח ולא מספרת לי משתמשת בכרטיס אשראי שלי בלי לומר לי...
-
לא יודעת מה לעשות
שלום אני ובעלי בשנות השלושים נשואים כשנתיים וחצי לאחר חברות של 10 חודשים.החברות היתה מאד פוריה והקשר היה רציני וברור למה מוביל מההתחלה.מיד לאחר הנישואים התחל...
-
בעיות זוגיות
יש לי בעיב עם בעלי לא בגידה של ממש אבל מתחיל מתכתב עם בנות וכל הזמן אני תופסת אותו באתרי הכרויות של סקס ויש לנו 2 ילדיםמה אני יכולה לעשות כדי למנוע המשך כזה?
-
לא יודעת איך לעשות הפרדה
שלום דר' חסון,אני עובדת בתחום חינוך מיוחד. אוהבת את עבודתי ומקבלת סיפוק כל פעם שאני מצליחה להשפיע. דבר זה מאוד משפיע גם בתהליך בחירת בן זוג. שמתי לב שיש לי ד...
-
תיאום ציפיות בין בני זוג
שלום ד"ר,אני יוצא עם בת זוג במשך חצי שנה, שנינו בתחילת גילאי ה 30. יש משיכה ועניין הדדי. שנינו משתכרים בערך אותו דבר. אני גר לבד ומממן לבד הוצאות מחיה בעוד ה...
-
שלום ד"ר חסון
בעבר הרחוק הייתי מאוהב במישהי. היא לא רצתה קשר רומנטי איתי.לפני כמה שנים אותה אישה נהרגה בתאונת דרכים.אני עדיין מאוהב בה גם עכשיו - כשהיא מתה.זה נשמע מוזר - ...
-
דחוףףףף עזרהה
שלום לך.שמתי לב שבעלי מאז החתונה שלנו משקר לי בהכל בנוגע למשכורת שלו ונוגע לחיים שלו (העבר) בנוגע לעתידאומר שקנה בית ואין חוזה .. אמר שצריך להיכנס כסף מדירה ...
-
בעיה בסדרי עדיפויות..
שלום, אנו נשואים שנתיים ויש לנו ילדה כבת שנה.לבעלי יש בעיה, הוא לא מנהל נכון את סדרי העדיפויות שלו.כרגע אנו בתקופה של מגורים אצל הורי ובקרוב נעבור לבית משלנו...
-
מחשבות על גבר אחר
שלום לך ואני מקווה שתוכל לתת לי את עצתך,אני בת 31 נשואה + 2 והנישואים שלי אי אפשר להגיד מושלמים כי אין דבר כזה אבל הכל ממש מצוין.בעלי מקסים ועוזר, הסקס בסדר,...
-
האם זו אלימות?
שלום, אני חייבת עצה:\אנו נשואים כ12 שנים , יש לנו שלושה ילדים.מבחוץ ניראה כאילו אנחנו הזוג המושלם אבל בתוך הבית רקוב מאוד.זה התחיל עוד בתחילת הדרך- השתמשתי ל...
-
בעיה בחיי הנישואין
שלום רב, אני אישה נשואה ובהריון בסוף חודש תשיעי (עשויה ללדת כל רגע...)בעלי שהוא איש יקר, אנחנו מאד אוהבים אך יש לי בעיה אחת איתו...הוא בעל עסק שכרגע עובד חלש...
-
ריב יותר מדי עם הבת זוג
שלום אני בן 23 מהצפון ויש לי בת זוג כבר 4 שנים ביחדבזמן האחרון אנחנו רבים יותר מדי ,למשל רק שאני מתקשר אליה הרבה היא מתעצבנת ואם אני אומר לה שלא תלך לאיזה מק...
-
בעלי בוגד פי עם סרטי פורנו
שלום רב, לקחתי את המחשב שלי לטכנאי מחשבים וזה לאחר שהבחנתי באיטיות רבהכאשר הטכנאי מחשבים פתח את המשחשב שלי הוא איבחן כי יש כמויות עצומות של סרטי פורנו ווירוס...
-
בעיות חברתיות
ד"ר אורן חסון שלום רב.אני יוצאת כרגע עם גבר מאוד חסר בטחון. הייתה לו בעבר חרדה חברתית מאוד קשה אבל הוא טופל ועדיין מטופל ע"י פסיכולוג ובמהלך השנים המצב השתפר...
-
לאשתי רומן עם אישה בעבודה
ממש לאחרונה גיליתי (בוודאות) שלאישתי יש רומן בסתר עם קולגה במשרד בו היא עובדת.זה היכה אותי בתדהמה כמובן אבל אני לא רואה בזה סוף העולם או סיבה מיידית לפירוק ה...
-
בעיה בזוגיות
אני ואשתי נשואים כ13 שנה יש לנו 4 ילדים אנחנו בני 40מיום שהכרתי את אשתי אך פעם לא יזמה בקטע המיני עד היום היו מקרים שהרגשתי שאני שוכב עם גופה עד כדי כך ,הסבר...
-
חברים או זוג?
ד"ר אורן חסון שלוםלפני כחצי שנה הכרתי מישהי בעבודה בתור העובדת שלי(למרות שזה היה מוגדר אצלי כדבר לא בריא) החלטתי לנסות...ומשם אכן הצליחה להתפתח חברות מופלאה....
-
דברים השתנו
שלום רב, אני ובן זוגי במערכת יחסים מזה כחצי שנה , זוג צעיר בשנות העשרים, בהתחלה הזוגיות היתה טובה ומקסימה.עם הזמן התעוררו בעיות אך למדנו לתקשר ופחות לריב ובא...
-
דיכאון וזוגיות
שלום, אני נשואה 4 שנים לבן זוגי, יש לנו 2 ילדים חמודים ואנחנו בשנות ה30.הבעיה היא שמדי פעם יש לבעלי התקפי דיכאון, זה יכול ליהיו יום יכול ליהיות שבוע בו הוא ל...
-
מעורבות משפחתית
ד"ר אורן שלום,אני בת 39 נשואה כשש שנים ויש לנו שני ילדים בני חמש ושלוש.למרות שלא התחתנתי "ילדה" כנראה עשיתי הרבה טעיות של צעירות - אולי לא ראיתי כל מיני דברי...
-
פרשת דרכים
שלום רב, לפני 3 ימים נפרדתי מבן זוגי לאחר זוגיות של חצי שנה,הוא בנאדם זהב בנאד שהייתי מאחלת לכל אחת!!אבל מה שקורה זה שמתחילת הקשר אני הייתי הדומיננטית והאסרט...
-
הודעה לספיר
ספיר יקרה, מחקתי את הודעתך למען הגנתך, כי חשדתי שאולי היא רשומה בטעות בשמך המלא.מצבך האישי במסגרת המשפחה קשה מאד, והעניין הוא שגם קשה לך לראות את זה, כי קרה ...
-
נדנדה
בזוגיות כארבע שנים עם שני ילדים קטנים.הזוגיות הזו לעתים כל כך מכאיבה לי... אנחנו באים מרקעים שונים, השיחות בינינו אף פעם לא זרמו, המשפחות שלנו כל כך שונות.הר...