גבר מתלבט: מה לעשות?

תאריך פנייה: 29.03.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אישה
זוגיות שלא באה לידי מימוש .
29.03.2012 • 04:30

אני גרושה ,בן זוגי התחיל תהליך גירושין ,ובזמן שהוא פרוד עבר להיתגורר אצלי בבית ,הזוגיות היתה יפה מאד ,החזיקה מעמד כשלושה שבועות ,ואז בפתאומיות הודיעה שהוא עוזב חזרה לביתו,ושהוא עשה טעות ,וכך זה חזר על עצמו 4 פעמים במשך שנה וחצי ,הוא בא והולך ,וכל פעם מחדש ,אומר שהוא אוהב אותי מאד ,כשהוא עוזב ,אין אפשרות לתקשר איתו ,כאילו זה מישהוא אחר ולא הוא ,וכשהוא חוזר ,הוא הכי אוהב ונואש לחזור אלי ,השאלה שלי מהיא התופעה הזאת ,והאם ישנו מצב שהוא עובר תהליך של כישוף מצד פרודתו ,או ילדיו ,אני מאד מציאותית ,אבל ההיתנהגות שלו מאד משונה וקיצונית ,לשני פנים ,אני מאד אוהבת אותו ,רוצה לממש את הזוגיות ,כל פעם אני עוברת טלטלה מאד קשה ,איך לנהוג להבא ,בתודה מראש .

ד"ר אורן חסון
גבר מתנדנד
29.03.2012 • 10:52

אישה יקרה,
יכול מאד להיות, אגב, שאשתו בטוחה שהוא חוזר אליך בכל פעם, כי את היא זו שעושה לו כישוף. כנראה שהוא מאד מתלבט, וכנראה שכאשר הזוגיות שלו עם אשתו בסדר, הוא מעדיף אותה על פנייך, וכאשר הזוגיות שלו עם אשתו לא בסדר, הוא מעדיף אותך על פניה. מה שאומר שהאושר שלך תלוי בעיקר במה שקורה ביניהם. אולי לא בגלל שאשתו מוצלחת הרבה יותר ממך, ושהוא מאוהב בה יותר ממך, כמו בגלל שהוא מחוייב לה ולילדים שלו יותר מאשר כלפיך. מה שאת צריכה להבין מזה הוא שביחסים האלה, עד שלא יתייצבו לכאן או לכאן, אין לך הרבה שליטה על מה שקורה. זה מתסכל, זה כואב, והדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה להיות זמינה לו, אוהבת ומחבקת, אם הוא יחליט להיפרד ממנה. האם זה הדבר הנכון לעשות? – אני לא בטוח. זה אולי נכון מבחינתך, אבל אולי לא מבחינתו – כי נוכחותך וזמינותך מפריעים לו לשקם את קשר הנישואים שלו, ולמה שהוא חושב שנכון יותר לעשות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083