טיפול מיני: מתי מתאים?

תאריך פנייה: 18.03.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
yar
חברים או זוג?
18.03.2012 • 18:49

ד"ר אורן חסון שלוםלפני כחצי שנה הכרתי מישהי בעבודה בתור העובדת שלי(למרות שזה היה מוגדר אצלי כדבר לא בריא) החלטתי לנסות...ומשם אכן הצליחה להתפתח חברות מופלאה...היא פשוט מדהימה בתכונותיה מקסימה אמיתית.למרות זאת כבר בהתחלה הבחנתי כי יש בעיה בעיניין התשוקה...העינין לא הצליח לזרום בצורה טבעית(האשמתי את עצמי שאני מציב גבולות בין חברות לתשוקה ולא יכול לשלב בין השניים)...מבלי להרגיש הזמן עבר ...העיניין טוטא מתחת לשטיח והחיים התקדמו מבלי שנפתור דבר...(שלא לדבר על כך שמעל 3 חודשים לא היה בינינו אינטימיות בכלל!(אך שוב בוא לא נשכח כי החברות מופלאה...כך שהיום, ובכלל אני שואל את עצמי מה אני אמור לעשות...ניסיתי כבר יעוץ זוגי,נאמר לי להתחיל לקחת ויאגרה שתשחרר את החרדה בתחילת האקט(ממש רובוט) וכמו כן השאלה העיקרית היא...האם אני בתוך מערכת יחסים חברית...או בזוגיות מפוספסת?האם להרים ידים ולחכות שדברים יקרו בטבעיות(שהתשוקה והחברות יהיו מאוזנים ולא קיצונים כמו במערכת הנ"ל)אשמח לקבל איזשהו תגובה בדבר.. ומי יודע..אולי גם פתרוןתודה רבה

ד"ר אורן חסון
הטיפול המתאים
20.03.2012 • 13:01

יאר יקר,
שוב: לא כתבת גיל, ולכן אני תוהה אם ויאגרה לבחור בן 30 היא פתרון להעדר תשוקה, או שאנחנו מדברים על גבר בן 65, שאולי יש לו בעיה הורמונלית? ועם כל זאת, כנראה שטיפול מיני מתאים יותר לצורך העניין הזה מאשר יעוץ זוגי, וזה מה שאתם צריכים לנסות. חפש מטפל באתר של איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083