הודעות שנמחקו - פורום זוגיות
ד"ר אורן חסון
הודעה לספיר
⌄
ספיר יקרה,
מחקתי את הודעתך למען הגנתך, כי חשדתי שאולי היא רשומה בטעות בשמך המלא.מצבך האישי במסגרת המשפחה קשה מאד, והעניין הוא שגם קשה לך לראות את זה, כי קרה לך מה שקורה לנשים אחרות במצב כזה – שאת מתרגלת, מצדיקה אותו לפעמים, ולא בטוחה מה מותר לך ומה לא. במילים אחרות, איבדת בטחון לדעת מה צריך להיות ומה אסור שיהיה במסגרת של יחסים זוגיים ומשפחתיים.לכן, חשוב שתתחילי לבנות את הביטחון הזה. התחילי בטיפול אישי, עבורך, ולבנות את הכוח הפנימי שלך בעזרת משענת כזו מבחוץ. כפי שכתבה לך מי שהגיבה לך, בסופו של דבר, כשתסתכלי אחורה, לא תביני איך לא ראית באיזה מצב את נמצאת, ומדוע לא יצאת משם קודם.אם תצטרכי תמיכה נוספת, או אחרת, חפשי באתר שלי, בדף ה"עזרה ראשונה באינטרנט", בעמודה השמאלית, אירגונים או תמיכה או מקום לשאלות להכוונה לנשים במצבך.
ספיר לוי
הודעה לספיר
⌄
בוקר טוב ושבוע טוב,ראשית תודה רבה. אבל זהו ממש לא שמי האמיתי. אבל שמחתי לקבל תשובתך ואני בהחלט מחפשת להצדיק אותו למרות שבתוכי אני בהחלט יודעת שהוא לא צודק.אני אכנס לאתר מהעבודה ואתחיל לפעול בהתאם.\אין לי ספק בדבר אחד, לא מגיע לי מה שקורה לי בשום צורה ואני גם יודעת שמי שצריך טיפול ודחוף זה הוא שאת כל העצבים שלו הוא מרשה לעצמו להוציא עליי כי בחוץ החזות שלו מאוד מטעה.הסיבה שאני לא אומרת לו שאני משתמשת לו בכרטיס האשראי או שמסתירה ממנו דברים היא בגלל התגובה שמגיעה אח"כ ואין לו סנטימנטים גם ליד הילדים שזה עצוב בכל הסיפור.אודה לך אם תוכל לשחזר את מה שכתבתי על מנת שתהיה לי אסמכתא באיזו צורה שהיא.תודה רבה ושבוע טוב,
ד"ר אורן חסון
הודעה שנמחקו
⌄
ספיר יקרה,
אני מאחל לךהרבה הצלחה. זה לא קל. ואגב, אני לא יכול לשחזר הודעות שנמחקו.
ספיר לוי
הודעה שנמחקו
⌄
תודה רבה לך על הענות. אני חייבת לציין שקצת קבלתי ביטחון וקבלתי החלטה שהיא לא לוותר גם אם המחיר הוא בלסיים את המערכת הזו. הוא מתעלם לגמרי מהבעיה ולא מפסיק להשפיל אותי ולאיים עליי.היום אמר שהולך מהיום לחיות אצל אימו וכל חודש יתן לי 3000 שח, יש לי שלושה ילדים ולא שתיים כמו שציינתי בהתחלה.אני בכל אופן כבר תאמתי לי פגישה בנעמת שבוע הבא ואני יתחיל תהליך בתקווה שיסתיים הכי טוב.אני לא רוצה מלחמה ומקווה לסיים הכי יפה שאפשר. אני פשוט לא מאמינה שזה מהשהחלטתי, איך מתחילים לספר לסביבה? אנשים יהיו בהלם מוחלט.אף פעם לא הוצאתי החוצה כלום אפילו לא למשפחתי והיו תקופות קשות ביותר.
ד"ר אורן חסון
עזרה
⌄
ספיר יקרה,
יפה שתאמת עם נעמה. תתייעצי איתם באשר לכל היתר, כולל איך מספרים למשפחה. הם מנוסים בתהליכים האלה, ישמעו את מה שיש לך לומר, וייעצו לך את מה שמתאים לך.