בעל צופה בפורנו: מה לעשות?
יפית אברג'ל
בעלי בוגד פי עם סרטי פורנו
⌄
שלום רב,
לקחתי את המחשב שלי לטכנאי מחשבים וזה לאחר שהבחנתי באיטיות רבהכאשר הטכנאי מחשבים פתח את המשחשב שלי הוא איבחן כי יש כמויות עצומות של סרטי פורנו ווירוסיםחשוב לציין , כי הטכנאי הראה לי את סרטי הפורנו ואז הופעתי לגלות כי מופיע שחקנית פורנו בעלת שיער ערווה.עד כמה שהבנתי מטכנאי המחשבים שלי ממחשבי "איציק" כי השחקנית היא שסה הגרי וככל הנראה הבעיה היא בי, שאני לא נראת כמוהה או שאני מקפידה לגלח את אזור הערווה ולכן אני חוששת שבעלי לא מגורה מספיקהאם אתה חושב שהסרטים האלה באמת גורמים למקום מפלט לבעלי?האם באמות כמויות של סרטי הפורני של השחקנים בעלי שיער הערווה זה משהו שאני צריכה לגם לאמץ (אני מגלחת)והאם בכלל לא לבקש מהטכנאי מחשבים שלי למחוק את כל המידע של המחשב?בסך הכל מאוד מפריע לי שבעלי מגיע לסיפוק מיני , לא איתי.תודהיפית
ד"ר אורן חסון
פורנו וגברים
⌄
יפית יקרה,
נדמה לי שאת נתפסת לפרטים, שהם כן או לא שיער ערווה. את יכולה להראות מדהים, ועדיין בעלך יצפה מדי פעם בסרטי פורנו, ויאונן בעזרתם, כי זה לא משהו שקשור אליך, זה משהו שקשור אליו. חלק מזה נובע מכך שהצורך המיני של גברים להגיע לפורקן גדול מזה של נשים (בין היתר, בשל הצורך לפלוט עודפי זרע ולחדש אותם – מה שאם לא נעשה באוננות, נעשה בפליטת לילה, ועם חלומות מיניים). יש מי שזקוק לשם כך ל"סיוע" כמו תמונות עירום נשי או פורנו, ויש מי שלא – וכך או כך, מכיוון שהמיניות בראש, יש צורך בהפעלת הדמיון. האם זה משנה מאד אם זה פורנו ועם מישהי לא מוכרת, או בחדר השרותים, בעזרת הדמיון, אולי עם מישהי שהוא מכיר או מפנטז עליה? – כך או כך, זה לא צורך שמחייב יישום מעשי שלו לאחר מכן.טבעי שבעלך מגיע לסיפוק מיני מדי פעם שלא איתך. הכי נוח, ואני מסכים איתך, שלא לדעת את הפרטים. אבל אם את יודעת את הפרטים, לפחות נוח יותר שזה רק פנטזיה עם מישהי לא רלוונטית. אם תדברי איתו על זה, יכול להיות שמאד תביכי אותו. בעיקר אם תעשי זאת כטענה, ולא כנסיון אמיתי וכן להבין אותו ואת המיניות שלו. היא שונה משלך, ואת צריכה להכיר בזה. ולגבי השאלה הפרטית שלך אם את מושכת אותו או לא, ואם הוא מעדיף שיער ערווה או לא – אולי כדאי שתשאלי אותו.