יחסים מיניים ומריבות: מה עושים?
ניסים
ריב יותר מדי עם הבת זוג
⌄
שלום
אני בן 23 מהצפון ויש לי בת זוג כבר 4 שנים ביחדבזמן האחרון אנחנו רבים יותר מדי ,למשל רק שאני מתקשר אליה הרבה היא מתעצבנת ואם אני אומר לה שלא תלך לאיזה מקום ספיציפי שאני לא אוהב היא גםמתעצבנת...מזמן היא הייתה תסכים אבל מזמן האחרון היא מתעצבנת שאני אומר לא שלא תלך(בגישה יפה כמובן )ויש עוד דבר..אני והיא היינו מתמזמזים שוכבים בעירום עושים הכל חוץ מחדירה..היא רוצה לשאיר את זה עד לחתונה...לפני חצי שנה היא התחילה לתפלל בבית וכבר לא עושים מה שהיינו עושים...ווזה מחרפן אותי לגמרי שאנחנו לא עושים כלום כמעט חצי שנה...אבקש את העזרהוהאם לעשות יחסי מין חלקי זה קללה למי שמתפלל או מותר ומה עליי לעשותהבת זוג שלי היא בת 22 כברתודהואשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי
ד"ר אורן חסון
צעד קדימה, צעד אחורה. לאן הלאה?
⌄
ניסים יקר,
לגבי יחסי המין שלכם, הרבה תלוי בסופו של דבר באמונה שלכם, ובמקרה הזה – באמונה שלה. אם אתה רוצה להיות איתה ולהמשיך לחיות איתה, תצטרך לכבד את אמונתה. אם זה מתאים לך או לא – זו כבר החלטה שלך.לגבי המריבות – לא ברור לי מדוע, וזה משהו שתצטרך לפתוח איתה באופן גלוי ולדבר איתה. האם זה משום שהיא מרגישה שאתה מנסה להשתלט על חייה ועל זמנה ועל קשריה עם אנשים אחרים? האם זה משום שהיא מתרחקת ממך רגשית? – אני לא יודע. דברו על זה. ואולי תמצאו בסופו של דבר שהדבר הנכון הוא שהיא תכבד את רגשותיך בקשרים שלה עם אנשים אחרים, ואתה תכבד את רגשותיה בעניינים המיניים.