הפליג למקומות אחרים - ייעוץ זוגי

תאריך פנייה: 25.03.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מיואשת
משבר ביחסים
25.03.2012 • 11:27

אני נשואה שש עשרה שנה בת 39ואמא לשלושה ילדים,בעלי בן ה43 מעולם לא היה יותר מידי מפרגן אוהב ואכפתי אך לאחרונה המצב החמיר.
הוא גלה את משחק הפוקר במחשב ולא עוזב אותו מצאת החמה ועד צאת הנשמה,כבר יותר מחודשיים אנחנו בקושי מדברים ואם כן זה תמיד מתחיל ביוזמתי כשהוא כמובן שקוע במחשב ועושה טובה שאפילו הוא קם לאכול.בדרך כלל הוא מצליח להוציא ממני כעס ועצבים ותמיד עונה לי״סתמי את לא נורמלית,,מה אכפת לך מה אני עושה,מה שהמפריע לך...״
אם אני רוצה לצאת קצת מהבית הוא אומר לי תצאי לבד,תמיד הוא בוכה שאין לו כסף,יחסי מין אני כבר לא זוכרת מתי קיימנו,הוא לא מפגין כלפי שום חום ואהבה,אם אני בוכה זה בכלל לא מזיז לו,הוא מתייחס בביטול לימי הנישואין שלנו או ליום הולדתי,אני צריכה לקנות בעצמי עוגה ולהזמין את ההורים שלי אחרת מצידוזה יעבור ככה,
אם אני אומרת משהיו אז הוא עונה. ״ככהאני,עץ שגדל עקום אי אפשר לישר"
אבל לא תמיד הוא היה ככה,פעם היה עוזר ומתחשב,היום הוא מתייחס אליי כמובן מאליו,ואני לא יודעת כבר מה לעשות,,עכשיו זה כבר כמה ימים שאנחנו בכלל לא מדברים,תמיד אני זו שמתרצה ומתחנפת אבל הפעם נמאס לי לגמרי....

ד"ר אורן חסון
הפליג למקומות אחרים
27.03.2012 • 14:09

מיואשת יקרה,
עושה רושם שהוא הפליג למקומות אחרים בתוך עצמו, ומתנתק מהמשפחה. לא למען מישהו אחר א ומישהי אחרת, אלא למריחת זמן ולריגושים אחרים. רגשית, הוא הולך ומתנתק מהמשפחה. אם את מחפשת סיכוי לשנות, לכו ביחד ליעוץ זוגי. שיהיה עוד מישהו שיסתכל עליכם, שידבר איתך ואיתו, שייתן לכם פרופורציות על העיסוקים שלכם ועל החיים, ושינסה להבין מה כואב לו, ומה מלחיץ אותו – כי יש לו סיבות לשינוי הזה שחל בו, וצריך להבין אותו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083