פיתוי: מה עושה ומה לא?

תאריך פנייה: 21.03.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
סיון מ
מחשבות על גבר אחר
21.03.2012 • 13:59

שלום
לך ואני מקווה שתוכל לתת לי את עצתך,אני בת 31 נשואה + 2 והנישואים שלי אי אפשר להגיד מושלמים כי אין דבר כזה אבל הכל ממש מצוין.בעלי מקסים ועוזר, הסקס בסדר, בסה"כ החיים שתמיד דמיינתי שיהיו לי.בזמן האחרון אני חושבת על בחור אחר (קטן ממני ב 3 שנים), שאני נפגשת איתו פעם בשבוע כי הוא המורה של הבן שלי בשיעורי עזר.כל חיי עם בחורים, לא טעיתי אף פעם, שרציתי מישהו היה לי די ברור שגם הוא מרגיש אותו דבר, יש הרגשה של פלירטוטים מבטים. במצב הזה אני אומרת, מה יש לבחור רווק לחפש עם אישה נשואה +2 אבל אני מרגישה כל מני דברים מהצד שלו.המצב הזה לא נוח לי, כי אני ממש עם פרפרים בבטן לפני שאני צריכה לראות אותו וחשובת עליו המון ומצד אחר יש את בעלי שאני אוהבת אותו אהבת נפשאני ממש לא יודעת מה לעשות.

נוני
אני גם בסרט הזה
22.03.2012 • 11:36

היי,אני מבינה לליבך , גם אני באותה הסירה ,אצלי זה ממש בתחילת הדרך , אני מכירה אותו שנים ומעולם לא נפגשנו לבד-הוא גר במרכז-רחוק ממניהקשר מאוד הדוק בטלפונים-הוא לקוח שלי ואני כל הזמן מתרצת ע"מ להתקשר וכדי שתתפתח שיחה,הוא מאוד רוצה ללכת על זה ולא רוצה לעזוב,אני מאוד מתקשה ומצד שני מאוד מאוד רוצה לנסות כי אני נמשכת אליו,אני נשואה ואם ל2 והוא נשוי ואב ל2אני בדילמה וחושבת עליו בלי סוף,אצלי יש פחות פירגון מצד בעלי וכנראה שאני מוצאת את זה אצלו ובכמות רבה מאוד הו אנורא מחמיא ומפרגן שאני ממש מרגישה בת 17,אשמח גם לשמוע את דעתו של הד"רבכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

ד"ר אורן חסון
איבוד עשתונות של רגע?
22.03.2012 • 17:53

סיון יקרה,
הדבר הפשוט שבעזרתו תביני מה נכון ומה לא נכון לעשות הוא המחשבה של האפשרות שתעשי משהו, בין אם זו נשיקה ובין אם זה יחסים מלאים עם אותו גבר, ושהדבר מתגלה על ידי בעלך. רק תארי לעצמך מה יקרה, מה תגידי לו, מה תאמרי אחר-כך לילדים שלך, ומה תגידי להורים, לחברים ולכל מי שאולי יידע. מפחיד, נכון? ובצדק. כי בעשייה כזו את מסכנת את כל זה.השאלה מה הוא רוצה או לא רוצה אינה רלוונטית, סיון. יכול להיות שהוא רוצה רק סקס מזדמן. אם הוא רוצה, אזי הכי סביר שזה מה שהוא רוצה. כי אתם הרי בקושי מכירים, אז מה את חושבת? שהוא כבר רוצה להתחתן איתך? אם הוא קולט רמזים ומבטים מצידך, הוא גבר, לגבר פנוי סקס מזדמן נראה סבבה, ולא צריך להיות יותר מזה מבחינתו. אפילו לא הערכה ייתרה כלפייך, כי אם תסכימי, הוא יראה בך אשה הרפתקנית, מינית, שבגדה בבעלה איתו. זה יוסיף להערכה העצמית שלו, לא בטוח שיוסיף להערכה שלו אותך.ולאחר ההבהרה של כל אלה, אוסיף גם שמה שאת מרגישה הוא דבר טבעי. לא לכל אחת, בודאי שלא בכל זמן. אבל זה קורה לנשים לא מעט. זה לא אומר שצריך לממש את זה. להיפך. זה אומר שאת צריכה ללמוד להבחין בין פנטזיה לבין מציאות, ולדעת לשים גבולות מתאימים קודם כל לעצמך – במציאות. ואם את לא יכולה – החליפי מורה. את הפנטזיות שלך, שמרי לעצמך, או בכתיבה למגירה של שירים וסיפורים אנונימיים, או בפנטזיות מיניות, ועם המחשבה שהנה היתה לך הזדמנות, ושראית שגבר אחר חושק בך, ולהרגיש טוב גם אם עצם העובדה הזו, וגם עם הידיעה שיש לך זוגיות טובה משלך, ושאת אדם טוב, עם יושרה, שיודעת מה נכון לה ומה לא נכון לה, ולא אדם שעלול להרוס את חייו ומשפחתו בשל שטות ואיבוד עשתונות של רגע.וקראי גם אתהמאמר שלי על ההרסניות של הבגידות שלא מתגלות לעולם...

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083