בעל מרוחק - סיבות ופתרונות

תאריך פנייה: 11.07.2011 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
שירן
יחסים בין גבר ואישה
11.07.2011 • 19:51

אני בן אדם מאד חם שתמיד אוהבת נשיקות , מגע, מחמאות וכל מה שאישה הכי אוהבת ואילו בעלי התגלה לאחר הנישואים כאדם קר ומרוחק שלא אומר אף פעם מילה טובה ויודע רק להסתכל על הצד השלילי בכל דבר. אף פעם הנא לא אומר מילה טובה אבל אם יש משהו רע לומר זה מגיע בצרורות . הוא לא אוהב נשיקות ולא חיבוקים. רומנטיקה לא מדברת אליו והוא גם כבר לא אומר אני אוהב אותך . אפילו בקושי מתקשר
אז איך לא ראיתי זאת לפני הנישואים אתה בטח שואל ??!!
לפני הנישואים הוא היה עושה הכל בשבילי כן יגע שאני לא שלו ב100 אחוז
כי הייתי מחוזרת ע״י אחרים גם והוא קינא
כי לא הקרבתי כמו היום .
היום הכל מובן מאליו בשבילו
וככל שאני אומרת לו שאני רוצה ריגושים הוא מתרחק יותר.
אני יודעת שהוא רק שלי אבל לא יודעת מה לעשות כדי לגרום לו קצת לרגש ולחזר.

ד"ר אורן חסון
בעל מרוחק
12.07.2011 • 15:19

שירן יקרה,
אנשים יכולים להיות שונים מאד זה מזה בצורך שלהם בקירבה ובמגע ובנשיקות, והסיבות יכולות להיות מאד שונות. אחת הסיבות לכך היא סיבה תרבותית, המשפיעה אחרת על גברם ועל נשים, אבל יש גם סיבות שונות ורבות אחרות, ואפילו עניינים שלא קשורים לזוגיות, כמו הגיינה אישית. יתכן גם שמאבקי כוח ביניכם, ו"דרישות" שלך, כפי שהן מצטיירות בעיניו, הם חלק מהסיבות. יתכן.לכן, קשה לי לתת לך פתרון פשוט. כי הסיבות יכולות להיות שונות, ולכן גם הפתרונות יכולים להיות שונים. אני מציע לך ללכת ליעוץ זוגי. זה נראה לי מספיק חשוב כדי לעשות זאת. המרחק ביניכם הולך וגדל, וכך גם המרירות והטינה. ככל שתמשכו זאת זמן רב יותר כפי שזה, יהיה קשה יותר לגשר בין הפערים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שירן
בעל מרוחק
12.07.2011 • 15:39

אין בנינו עניין סטרילי . וגם לא תרבותי . אני יודעת מה המצב רק צריכה עצה וכיוון בנושא. בעלי אוהב אנשים יותר קשים מסביבו, בעלי דעה , לא כאלה שתלויים בו או צריכים אותו . הוא אוהב לראות מולו אישה עם בטחון עצמי בשמיים שמהלכת כטווס . אני לעומת זאת מאז החתונה הפכתי יותר צנועה נפשית וכנועה לו. הוא יותר יוזם ומכבד כשאני פחות נותנת מעצמי ופחות מראה התעניינות בקשר. רק אז הוא מקבל את האתגר ואת האנדרנלין הוא אוהב אותי כביצ׳ית שיכולה גם בלעדיו.
כשאני משנה גישה והופכת כזו הוא מיד הופך עורו והופך לגבר שאני רוצה .
אבל מהר מאד אני חוזרת לעצמי
השאלה אם אני צריכה לשנות דפוס התנהגות ואם ככה מבלי מילים אלא רק מעשים אגיע למקום אליו אני חפצה .... או שמע טיפולים ודיבורים הם אלה שיעזרו??

ד"ר אורן חסון
ביצ'ית, או בעל מרוחק
14.07.2011 • 21:33

שירן יקרה,
אני מבין מה את אומרת. אני לא בטוח שאת יודעת הכל, אבל אולי כן. אז אם נצא מההנחה הזו, את בעצם אומרת שאת יודעת מה את אמורה לעשות כדי לשנות את הגישה שלו, אלא שאת לא מרגישה מספיק בנוח עם זה. ולכן את חוזרת להתנהגות שלך, זו שמחזירה אותו להתנהגות שלו.זה המצב ביניכם כרגע, ואלה מצבי שיווי המשקל ביניכם, התלויים במה שאת עושה. אם קשה לך ואם את לא מרגישה בנוח להתנהג אחרת, ולהיות יותר ביצ'ית, או שאת צריכה ללמוד להתמודד עם זה, או שהוא צריך ללמוד להתנהג אחרת כשאת לא ביצ'ית. כך או כך, יש לכם עבודה לעשות. לכן המלצתי על ייעוץ זוגי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083