ייעוץ זוגי: איך להתמודד עם קשיים

תאריך פנייה: 14.07.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חוה
חבר עצבני
14.07.2011 • 19:23

שלום
לךיש לי חבר בן 38 ואני בת 37 אנחנו שנה וחצי ביחד , וגרים ביחד הוא מאוד רוצה להתחתן וגם הגיל עושה את שלו . אבל יש לו בעיה שהוא מאוד עצבני ומתרגז משטויות אני לעומת זאת מאוד עדינה ועדישה , גם על אמא שלו הוא מוציא את העצבים על שטויות הוא לא רגוע בכלל יש לציין שהוא לא אלים בכלל , הוא יכול להתעצבן ממשהו תוך כדאי שיחה להוציא מילה שהיא מאוד פוגעת אחרי כמה דקות הוא יבין שהוא לא היה בסדר ולבקש סליחה זה מאוד פוגע ההתנהגות שלו . אבל מצד שני אני לא רוצה להתחיל עכשיו מערכת יחסים אם משהוא אחר כי כמו שאמרתי אנחנו לא צעירים אני ממש לא יודעת מה לעשות אני מאוד אוהבת אותו ורוצה להמשיך איתו את הקשר אבל קשה לי אם ההתנהגות שלא אנחנו מדברים הרבה ואמרתי לו את זה וכל יום אני מתפללת שיקרה איזה נס וזה יעלם לו האם יש איזו שהיא דרך טיפול יעוץ אין לי אם מי לדבר תודה מראש חוה

ד"ר אורן חסון
יעוץ זוגי כדי ללמוד לספור
14.07.2011 • 21:42

חוה יקרה,
את צודקת בכך שזה מאד לא קל לחיות כך, אבל את גם רוצה לתת לזה עוד ועוד צ'אנסים, לפני שהרכבת תאחר להגיע. יעוץ זוגי הוא תהליך, אבל תהליך שיהיה לכם מאד חשוב. לא מעט זוגות מגיעים אלי זמן מה לפני נישואים או זמן קצר לאחר – ולפעמים לא מתוך מתח של סכנה לפרידה, אלא מתוך הבנה שיש קצרים בתקשורת ואי הבנות שצריך לגשר עליהם. אפשר ללמוד להתגבר על כעסים, ואפשר ללמוד "לספור עד 10" (למעשה, זה לא בדיוק כך, ומספיק לספור עד 1), כדי למנוע עצבים. עשו זאת. ואם הוא לא ירצה – התחילי לבדך, וסביר שהוא יצטרף בהמשך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083