איך להחליט בין שני גברים?
יעל
צרות של עשירים
⌄
אני בת 25 ולפני שנה יצאתי ממערכת יחסים שנמשכה שנתיים. היה לי מאוד קשה להתגבר על הפרידה ולמרות היותי בחורה יפה ומשכילה הייתי בטוחה שאני לא אצא מזה. אבל הזמן עשה את שלו לא יצאתי עם בחורים אבל למדתי להנות מהלבד שלי ולבנות את עצמי מתוך ההריסות שהשאירה בי הפרידה. לפני חודשיים הכרתי בחור מקסים התחלנו לצאת והקשר הפך אינטנסיבי. הוא מאוד רציני כלפיי ומראה את רגשותיו אבל אני מרגישה קצת פחות להוטה לאחרונה לגביו. בסך הכל כיף לנו ביחד ולכן בנתיים החלטתי לבדוק מה קורה ולא לחתוך עדיין. מה שקרה הוא שלפני שבוע בחור שאני מכירה כבר הרבה זמן מראה סימנים שהוא רוצה לצאת איתי. הוא ממש נחמד אלי לאחרונה ובנתיים אני דוחה אותו בתירוצים של מבחנים ולימודים. אני ממש מסוקרנת לצאת איתו אך מצד שני לא יודעת אם כדאי לי לוותר על הבחור שאיתו אני כבר יוצאת שהוא באמת טוב אליי ומקסים בצורה יוצאת מגדר הרגיל.בקיצור, לא יודעת אם כדאי להסתכן ולוותר עליו או להישאר עם הטוב שכבר יש למרות שזה כבר לא כמו בהתחלה.תודה על ההקשבה
ד"ר אורן חסון
איך להחליט בין שני גברים?
⌄
יעל יקרה,
את במצב שבו יש לך שתי אפשרויות. את מבינה שאין ודאות – לא ברצון שלהם להיות איתך, וגם לא בהבנה עד כמה ההתאמה ביניכם תהיה טובה. הדבר שאת יודעת הכי טוב הוא מידת המשיכה שלך, אבל כפי שאת מבינה – אם כי משיכה היא דבר חשוב, משיכה ראשונית היא לא תמיד היא מספיקה כדי שיהיה סקס טוב, וסקס טוב ומשיכה אינם בהכרח מספיקים כדי ליצור התאמה לחיים משותפים. העניין הוא שאת יודעת את כל הנתונים הכי טוב שיש, ובכלל זה גם את מה שחשוב – איך את מרגישה איתם, ועד כמה תהיי או לא תהיי שלמה עם ההחלטות שתעשי. ולכן את היא זו שתצטרכי לקחת את האחריות המלאה על ההחלטה. אולי כדאי שתקראי גם את הטיפ השבועי שלי, מתאריך 8.10.11:איך להיות החלטי?