פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות
דורין
צריכה להוסיף משהו
⌄
ראשית ההודעות הן טריות זה לא משהו ישן שכתב . שנית אני חייבת להדגיש שאני בטוחה שאני לא חיה בפנטזיה ואני מרגישה שהוא באמת אוהב ורציני . יש פה משהו אחר מצידו שכנראה צריך את זה .הוא שם תמונות של שנינו באלבום שלו בפייס (ואין תמונות עם בחורות אחרות) , הוא גם כתב על הקיר בפייס לא פעם דברי אהבה כלפיי כך שכולם ראו .על אף שתקופה הוא לא עובד הוא ממשיך להשקיע בי , סקס יותר מדי לא יוצא לו מהקשר כי אנחנו מנסים לשמור . הוא ישן אצלי הרבה , מדבר ברצינות .שמתי לב אגב שהבחורות שהוא פונה אליהן הן בעיקר המוחצנות והחצי ערומות בפייס... כאלה שקשר עתידי סביר להניח שלא יצא איתן... אבל עדיין העניין מזעזע אותי . אתמול התאפקתי מלאמר משהו כי זה היה רק טלפוני ואני מעדיפה לעשות את זה פנים מול פנים . מבחינתי בכל מקה זה מרגיש רע , בקושי ישנתי , זו חוסר נאמנות גם אם הוא לא לוקח את זה יותר רחוק . בקיצור אני צריכה עזרנ , מה לאמר לו , איך לעשות את זה . להציב אולטימטום? איך אני אוכל לדעת עם עמד בו? אני לא רוצה מצד שני לדחוק בו הוא לא יעמוד בזה נוא לא אוהב שמלחיצים אותו , מתחרפן אם יש מצב שאני מראה לו שאני לא מאמינה לו למשהו . לא יודעת... מחכה לתשובתך...