אהבה, מיניות וקשר זוגי
תומר
עוררות מינית ואהבה
⌄
האמנם אין קשר??אני חושב שעוררות ומשיכה מינית היא חלק בלתי נפרד מאהבה וקרבה ... אם נעזוב זונות וסרטים אירוטיים בצד , כאשר מקיימים קשר אם מישהי וסתם קוראים לזה יזיזות , מתפתח איזה סוג של קרבה או אהבה - נוצרת התנייה בין העונג לבין זה שרוצים להמשיך אם זה קבוע ...גם הרבה פעמים אצל זוגות קיימת משיכה מינית שמתעוררת ומתעצמת עקב אהבה , ואילו חוסר בתחושת אהבה או אינטמיות יפגע מאוד ברצון ובמשיכה לקיים יחסי מין....אז אם אתה חושב שאין קשר ? איפה בדיוק במוח מתגבשת תחושת האהבה שלנו למישהי ? האם זה רק גיבוש של מחשבות שטוב לי ונעים לי אם מישהי, שאני נהנה להיות איתה , רגוע ... וההגיון אומר לי שכדאי פשוט להמצא בקרבתה - האם זו אהבה ??
ד"ר אורן חסון
לבחון, עד כמה הקשר הזה חשוב לך.
⌄
תומר,אם כך אתה חושב, אז אולי אתה יודע. שאלת אותי אם יש קשר הכרחי בין עוררות מינית לאהבה, ועל כך השבתי לך. אם אתה רוצה להכנס לעומק העניין של אהבה, והיכן ואיך היא יושבת במוח, על כך יש ספרים בנושא, וכאן לא המקום לניתוח מעמיק של העניין. הפורום נועד לסייע לפונים בתקשורת הזוגית שלהם. אם העניין שלך הוא ממשהו פרטי, ואתה שואל אם כאשר נעים לך עם מישהי, ואתה נמשך אליה מינית, האם זה אומר שאתה אוהב אותה – אז כנראה שכן, לפחות ברמה מסויימת. עד כמה? כנראה שתצטרך לבדוק עם עצמך עד כמה הקשר הזה חשוב לך, ושם תקבל את התשובה שלך.
תומר
תודה :)
⌄
(הודעה ללא תוכן)