גבר נשוי: התמודדות עם קונפליקט

תאריך פנייה: 15.07.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לילי
בעיה של הסתגלות למצב
15.07.2011 • 14:49

שלום,
הסיפור (והבעיה כמובן) טיפה מסובך.. אני בת 26אוקי אז ככה לפני כשנה התחלתי קשר ידידותי מאוד עם ידיד טוב בן 32 שהכרתי במסגרת עבודה הוא היה נשוי ועבר עליו משבר עם אשתו יעצתי לו הרבה (עד כמה שתבין שזה אבסורדי בהמשך הסיפור) לחזור לאשתו ולנסות לשקם הוא התעקש הקשר סופית נגמר והוא מתכוון להמשיך הלאה הוא עבר תקופה קשה שבמהלכה דיברנו הרבה..בערך מספר חודשים אחרי זה הרגשנו שנינו שהתפתח משהו בינינו והקשר רק התחזק.הוא נשוי לאשה עם שתי ילדים בת 7 ובן 3 אנחנו מדברים על הכל ולאחרונה רציתי לדעת מה כונותיו לעתיד עם אשתו הוא הסביר לי שלטובת ילדיו הוא לא מתכוון להיתגרש או לעבור כדי להישאר בקרבת הילדים אבל כמו שהסביר מקודם הקשר עם אשתו נפסק.הקשר בינינו גלוי ואינו מוסתר אשתו יודעת מיזה וגם משפחתו וחברינו מאוד קשה לי עם המצב ואני לא יודעת עם לוותר אני מאוד אוהבת אותו אבל אני לא מסוגלת לנהל קשר כך עם מישהו שיש לו אישה ושאינו מוכן לגירושים.. אשמח לדעתך בנושא תודה.

ד"ר אורן חסון
הגבר הנשוי והפנוי לכאורה
16.07.2011 • 22:02

לילי יקרה,
את צודקת. ואם את מחפשת גבר שיהיה רק שלך, הוא אומר לך במפורש שהוא לא כזה. יש לך קונפליקט בין האהבה שלך, שנבנתה סביב הבטחות שהוא לא יכול לממש, ואולי גם לא התכוון לממש, לבין הצורך שלך בגבר שתוכלי לקיים איתו חיי זוגיות נורמליים. למרות הקושי, תצטרכי לוותר על התקווה שהוא האיש.אני מציע לך לקרוא גם את המאמר שלי על "הגבר הנשוי: מלכודת דבש עם עוקץ מוסרי בקצה".

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083