האם אפשר לסמוך עליו? טיפים לסבלנות

תאריך פנייה: 29.06.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
סיוון
מצוייה בהתלבטות..
29.06.2011 • 20:55

היי ד"ר,לפני כחודש כתבתי לך על הקשר הוירטואלי ביני לבין בחור שהכרתי באירוע משותף... בזמנו התלבטתי מה הוא מרגיש כלפיי והבנתי ממך שאני צריכה לחכות קצת וזה עדיין מוקדם לקבוע אחרי פגישה אחת..מאז, ניפגשנו בכל סוף שבוע (עקב העיסוק שלו, הוא עובד הרבה שעות..) ולעיתים היינו נפגשים כשמזדמן באמצע השבוע.. את הפגישות הוא היה יוזם ומציע..הבעיה, שלמרות זאת הוא לא מתקשר ביומיום (היה מתקשר רק כשהיינו מתראים) אלא רק שולח הודעות SMS .. חשוב לי לציין שבכל יציאה שנינו נהנים מאוד והתקרבנו מאוד מהבחינה המינית..נכון לעכשיו הוא לא אמר לי שהוא אוהב אותי אלא שהוא נהנה להיות איתי.. אני לעומת זאת התחלתי לפתח אליו רגשות וסוג של תלות (כשאנחנו לא מדברים אני מתגעגעת).באחת השיחות בינינו בפייסבוק הוא פנה אליי כך "מה המצב ידידתי"עניתי רגיל אבל זה השפיע עליי מאוד.. האם אמר זאת בצחוק או ברצינות?אני מתלבטת...האם לשאול אותו בשיחתינו הבאה בפייסבוק לאן הקשר שלנו יוביל? או לנסות ל"היעלם" ואולי כך אבין עד כמה אני חשובה לו?איך אפשר לבדוק אם הבחור רציני? ומה יהיה הסוף?אשמח לעצותתודה מראשסיוון

ד"ר אורן חסון
האם הוא יכול לסמוך על היציבות שלך?
01.07.2011 • 13:34

סיוון יקרה,
את אומרת שהוא נפגש איתך בכל סוף שבוע, וכנראה עד כמה שאפשר גם באמצע השבוע. נראה לי שזה סימן רציני, לא?קחי בחשבון שאם "תיעלמי", הוא עלול לחשוב שאת אינך רצינית, ושאי אפשר לסמוך עליך. אם הוא מחפש קשר רציני, יכול להיות שהוא יחשוב שאת לא מתאימה לו. אתם חודש ביחד, ואת כבר רוצה הכרזת אהבה. אני מבין שאת רוצה להיות בטוחה, אבל לכל אדם יש קצב משלו לשינוי רגשי, ולהתפתחות והיפתחות רגשיים. אם את לא רוצה לקלקל, תצטרכי להאזר בסבלנות. אני בטוח שבעוד חודשיים, למשל, תדעי הרבה יותר. למעשה, בכל שבוע את יודעת יותר, גם אם לא בקצב שהיית רוצה. אבל לא תמיד משיגים מיד את מה שרוצים. לפעמים זה מגיע, אבל לאט.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083