פרידה וחזרה: מה לעשות?
מ
בעיות בזוגיות
⌄
שלום רב,
הבעיה שלנו התחילה אז כשהכרנו שיקרתי לבן זוג שלי שיצאתי עם מישהו כי התביישתי בכך ואז הוא גילה וסלח לי על זה.וכעבור בערך חצי שנה קוראים לו למילואיים ואחרי חודש אחרי שהוא כבר סיים את המילואיים אני מגלה שאיזו בחורה התחילה איתו(לפחות ככה הוא מספר לי)יום אחד אני נכנסת לפייסבוק ואז זה ישר התחבר לשלו ואני רואה שהוא התכתב עם איזו בחורה והיא שולחת לו הודעה ואז החלון קופץ.בשיחה אני רואה שהיא כתבה לו רציתי לשאול משהו והוא ענה לה אני הולך או משהו בסגנון כזה ואחרי שנכנסתי לפיס כבר בערב אז היא כותבת לו שוב "אז אתה בא או לא" באותו הערב אמרתי לו שאיזו מישהי כתבה לו "אז אתה בא או לא" והוא אז שיקר לי ואמר זאת מישהי שעבדה איתו במלון בבידור אני שתקתי וידעתי שהוא משקר כי מבחינת תאריך לידה והתמונות שראיתי מהמילואיים זה ממש לא הגיוני.שתקתי ואמרתי לעצמי אני ניתן לו קצת זמן אולי הוא יבוא ויספר לי לבד.יום למאחרת היה לו ערב גיבוש מעבודה והוא לא היה בבית כי כל העובדים ישנו במלון.באותו ערב לא החזקתי את עצמי יותר ושלחתי לו הודעה שהוא שיקר לי ואני יודעת שהיא היית איתו במילאיים וראיתי את התמונות ומבחינת תאריך לידה זה גם לא מסתדר כי היא יותר קטנה ממני אפילו ואין מצב שהם היו ביחד בבידור במלון.ואז הוא אומר לי לא רצית להגיד לך ערב לפני כי ידעתי שתגיבי ככה כשאני הייתי צריך לנסוע בבוקר,לא רציתי להשאיר אותך מבואסת.הוא טוען שלא היה כלום היא התחילה איתו.ובאותו הערב כשנכנסתי לפייסבוק וראיתי את מה שהיא כתבה אז הוא התקשר אלייה ואמר לה שלא תדבר איתו יותר ולא תשלח כלום כי זה ממש לא מתאים ושיש לו חברה (הוא לא התקשר לידי זה היה כשהוא יצא מהבית לחבר) .כששאלתי מאיפה יש לו את המס' שלה אז הוא אמר בגלל שהם היו ביחד במילואים .אחרי מה שקרה הבטחנו שאין יותר שקרים ושהוא מצטערת ושאני יסלח לו ושהוא אוהב אותי ורוצה להתחתן איתי. אחרי המקרה הזה פשוט נהייתי אובססיבית אליו,לאן אתה הולך,מתי אתה חוזר וכו'...פשוט חוסר אימון.יש לציין שהוא בחור מאוד קנאי כי אני קוסמטיקאית ועובדת גם עם גברים,ולא פעם אחת אמרתי לו שאני אוהבת אותו הכי בעולם וכשאני אוהבת אני פשוט עיוורת לא רואה שום גבר אחר.....ואז אחרי חודשיים בערך קרה עוד פיצוץ ...יום אחד הייתי בבית והתכתבתי בפייסבוק עם חברה שלי וגם עם איזה ידיד ואז חברה שלי שהתכתבתי אתה התקשרה אליי ואז באותה זמן גם הפסקתי להתכתב עם אותו הידיד ובן הזוג שלי התקשר אליי והייתי בממתינה עם החברה אחרי מס' דקות חזרתי אליו והוא שואל אותי מה את עושה אז עניתי לו סתם בפייסבוק והוא אומר לי ואת לא התכתבת עם אף אחד אז עניתי לו לא עם מי יש לי כבר להתכתב ,התכתבתי עם חברה ואחרי זה היא התקשרה ובאותו זמן שאני התכתבתי עם החברה והידיד בן זוג שלי ראה את ההתכתבות כי היה לו אז את הסיסמא לפייס ובאמת שלא היה לי מה להסתיר ולא היה שום דבר בהתכתבות עם הידיד והוא נפגע מזה ששיקרתי לו עוד הפעם ואז זה התפוצץ לגמרי ונפרדנו אבל,לא התנתקנו יותר מידי הוא תמיד אומר לי שהוא אוהב אותי אבל,אחרי כמה ימיים הוא כאילו מתהפך ,כאילו שיש לו פיצול אישיות ואומר לי שהוא לא רוצה שום קשר איתי והוא לא אוהב אותי.הוא פשוט לא בוטח בי...הניתוק הכי ארוך שהיה לנו זה שבוע בלי הודעות ובלי שיחות.אחרי שבוע שזה קרה לפני כמה ימיים הוא אמר שהוא רוצה לדבר איתי ושאני יחשוב על דברים שאני הייתי משנה...זה נראה כאילו שהוא כן רוצה והוא כן רוצה שננסה ...***אני לא יודעת למה אבל,אחד החברים שלו כל הזמן אומר לי הוא יצטער על זה הוא לא ימצא משהו יותר טוב.הוא לא בשבילך,לא מגיע לו...אם היית באה ומתייעצת איתי כשהתחלתם לצאת אז הייתי אומר לך שהוא ככזה וכזה....זה מציק לי.אני נוראה מפחדת להיפגע ממנו שוב אני אוהבת אותו הכי בעולם...אני מוכנה לשנות בשבילו דברים.השאלה מה אתה חושב בכל הסיפור הזה?יש סיכוי?זה נראה בחור שבאמת רוצה לנסות שוב....אגב השיחה עדיין לא התקיימה!!אשמח אם טענה לי בהקדם האפשרישכחתי לציין שאני בת 26 והוא בן 28 וכרגע אני גרה בצפון והוא חזר למרכז.
מ
בעיות בזוגיות
⌄
אני אשמח אם תציע לי כיצד אני יכולה להחזיר את האימון בי לאחר הטעויות שלי....תודה רבה
מ
בעיות בזוגיות
⌄
רציתי לציין גם שכל הזמן החברות שלי אומרות לי הוא לא בשבילן הוא משחק בך תקשיבי למה שחבר שלו אומר שכנראה לא סתם,את תפגעי ממנו.אני ממש מבולבלת ולא יודעת מה לעשות למרות שאני ניסיתי להתנתק ממנו והוא גם ובכל פעם אנחנו חוזרים לדבר כאילו שיש משהו שמחזיר אותנו מחדש והוא לא יוצא לי מהראש ואנחנו כבר 3 חודשים אחרי הפרידה...
ד"ר אורן חסון
זוגיות סוערת
⌄
מ יקרה,
אתם כבר 3 חודשים לאחר פרידה, אבל את מאד אוהבת אותו ורוצה לחזור – אז נצלי את ההזדמנות שיתן לך. באיזה שהוא מקום, הזוגיות שלכם אינה יציבה, הן בגלל הרגשות הסוערים שלך, והן בגלל הרצון שלו לשמור על עצמאות משלו. אבל אני מאחל לכם בהצלחה. את האמון רוכשים עם הזמן במעשים. התחילו מזה, ודברו הרבה בפתיחות, כך שתבנו את האמון מחדש.