עזרה ראשונה לבדידות ודיכאון

תאריך פנייה: 06.07.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
צריכה עזרה.
בדידות
06.07.2011 • 03:39

קשה לי בהכל. בלימודים בבית, אבל אלו דברים שנספו עם הזמן .הסיבה האמיתית שקשה לי היא הבדידות . רוב החברים שלי רבו איתי ונשארתי דיי לבד\אני מוצאת את עצמי ימים שלמים בבית בלי כל מעשה , אני כבר לא יוצאת חודשים. הדימוי העצמי שלי נמוך ואני מרגישה לפעמים שבא לי למות , ובאמת באמת שכבר אין לי למי לפנות אני מרגישה כל כך אבודה..הפסקתי להשקיע בדברים שאהבתי .ונכנכסתי לסוג של דיכאון ... אין לי איך לצאת מזה...גם הראש שלי לא כזה מפוקס קשה לי להתחיל דברים ולסיים אותם אני מרגישה כל כך מבולבלת...החיים שלי נהרסים לי מבין הידיים ואפחד לא יכול לעזור לי ..

ד"ר אורן חסון
עזרה ראשונה
06.07.2011 • 23:41

צריכה יקרה,
את צודקת. את זקוקה לעזרה. אבל את לא עושה משהו כדי לקחת אותה. לכי לטיפול פרטני, ואם את לא יכולה להרשות לעצמך עשי זאת דרך קופת חולים או דרך המוסד שבו את לומדת. באוניברסיטאות לפחות יש אפשרות לטיפול לסטודנטים במצוקה בחינם.ותשובה כללית יותר לפתרונות לבדידות: משפחה לפעמים זה פתרון טוב, אם יש לך תמיכה משם. חברים – גם כן, אם יש לך. ואת יכולה לנסות הכרויות באתרי הכרויות – עדיף על להישאר בבית. יחד עם זאת, אם זה לא הולך, ואת בדיכאון – פגישות לא מוצלחות עלולות לגרום לך להרגיש רע יותר. מה שמחזיר אותי אל הפיסקה הראשונה – השתמשי בה. ואם את במצוקה גדולה – יש באתר שלי,בדף העזרה הראשונה באינטרנט, טלפונים לרגעי לחץ.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083