התנהגות בת שתייה: מה המשמעות?

תאריך פנייה: 01.07.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שמעון
בעיה בזוגיות
01.07.2011 • 19:11

אנחנו יוצאים 4 חודשים ובת זוגי בזמן האחרון אומרת שקשה לה מאוד מבחינה נפשית היא אומרת שהיא מבולבלת.אנחנו בגיל 19 .היא מספרת לי הכל ,כל מיני דברים שהיא לא מסוגלת לספר לאף אחד אך יש עוד דברים שהיא לא מספרת בקשר לעבר הזוגי שלה.היא דתייה. היא אומרת לי כל מיני דברים למשל:שהיא הולכת לטיול שבוע שלם עם החברות והיא הולכת לשתות והיא לא יודעת מה יקרה...היא אומרת שהיא לא רוצה לבגוד בי אבל היא לא יודעת מה יקרה.יכול להיות שהיא רוצה שאני אקנא אבל אני לא יודע הייתי מעוניין לשמוע את תגובתך...תודה

ד"ר אורן חסון
התהוללות בלתי נמנעת?
03.07.2011 • 08:25

שמעון יקר,
האמת היא שהשאלה שלך לא לגמרי ברורה. האם מדובר בטיול חד פעמי שבו היא מודיעה לך מראש שבו היא תשתה, ואולי גם תתהולל כתוצאה מכך, או שזה משהו שהיא עושה אחת לזמן מה? האם זה משהו שהיא מודיעה לך מראש, שתתכונן, שהיא אולי תעשה, כדי שאם תרצה לעצור בה, עכשיו זה הזמן, ושאם לא, אז אל תתלונן אחר-כך, או שאולי היא באמת פשוט רוצה לגרום לך לקנא? האם זו בעיה שהיא מכירה ויודעת שיש לה, שכאשר היא שותה היא מאבדת עשתונות עד דלא ידעה, או אולי זה כן בשליטה שלה? העובדה שהיא אומרת שהיא מבולבלת, מכוונת אולי לעובדה שהיא לא בטוחה בקשר איתך, ושהיא רוצה אולי לנסות דברים אחרים. אלא שאני לא יודע. לא מכיר אותה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083