עזרה עצמית בזוגיות - מצאת את עצמך לבד?

תאריך פנייה: 28.06.2011 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
עצוב לי כל כך
אני נואשת!!! צריכה עזרה דחוף!!!
28.06.2011 • 03:56

לכל מי שחושב שיכול להאיר, לעזור באיזשהי דרך...אני נואשת!!!!!!!!!!!! לא יודעת כבר מה לעשות!!!!!!!!! אני בת 31, רווקה, שמאוד, מאוד, מאוד רוצה להתחתן, אני דתייה כך שאני מנסה לשמור נגיעה, והאמת גם אם לא הייתי דתיה לא הייתי רוצה סתם סטוץ או משהו כזה, אני רוצה את הדבר האמיתי שיהיה גם עם מי לדבר ואת מי לשתף! אני מרגישה כל כך לבד מול העולם הזה! לבד אני מתמודדת עם הכל! אני בחורה יפה! גבוהה ונראית ממש טוב, ואני לא סתם מגזימה, אני יודעת את זה, ויש לי הרבה "מחזרים", בעבר אני יודעת ששללתי על שטויות, ולכן אני מרגישה שאולי דברים היו יכולים להראות אחרת! אבל עכשיו בהווה, שאני כלכ כך מרגישה לבד, אני ממש מנסה להיות יותר פתוחה ובאמת לנסות! אבל הבעיה שאני לא מוצאת, פשוא לא מוצאת את הגבר שאני גם יעריך וגם ימשך אליו, ואם אני כבר כן מתאהבת במישהו אז הוא או לא רוצה או שהוא קטן מדי ממני וזה לא שייך (כמו שקורה לי ממש עכשיו- יש בחור שהייתי רוצה לנסות איתו אבל הוא קטן ממני ב8.5 שנים! והוא כנראה לא רוצה, למרות שהוא אוהב להיות בסביבתי, זה ברור לי אבל לטענתו בתור ידידה) אף אחד שהוא "עם כל הנתונים הנכונים" עד עכשיו לא "עשה לי את זה"! הלוואי, הלוואי שהייתי יכולה להרגיש אחרת! יש עכשיו בחור בגיל שלי, עם עבודה, בחור נחמד שמעוניין בי, אבל אני פשוט לא נמשכת אליו כל כך! ואולי אפילו הוא קצת דוחה אותי! מה עושים????? מה לעשות ???אני מיואשת!!!! אני צריכה עזרה!!!! שמשהו יקרה, השעון מתקתק, אני רוצה משםחה גדולה, אני רוצה ילדים!!! ועוד לפני זה אני צריכה גבר בחיים שלי!!!! אני צריכה לבשל בשביל מישהו ולא לבד לעצמי, אני צריכה לתת אהבה ולקבל אהבה ממישהו! אני לא יכולה להמשיך כך!!!!לחזור הביתה ל4 קירות!!!! כל כך רע לי, וכל כך עצוב לי!!! אני מאמינה, ומנסה לעודד את עצמי שהכל לטובה שהנה עוד מעט זה יקרה! אבל אני נשחקת מבפנים! זה אוכל אותי, הלבד הזה, החוסר מימוש עצמי, התחושה של הפספוס, האכזבה כל פעם מעוד קשר שלא מוביל או לא יכול להוביל לשום מקום!אני לא בררנית! נתתי ואני נותנת צ'אנס לגברים שבגיל 19-20 לא בכלל חשבתי בכיוון, אבל אני מנסה עכשיו להסתכל על מה שבתוך הקנקן ולא בחוץ, אבל מה לעשות צריך גם להימשך אל מישהו! לא ?אני כבר לא יודעת איך למצוא את הכוחות להמשיך הלאה?! הערב אחרי אכזבה (מהבחור הצעיר, שהבנתי שהוא כנראה אפילו לא בכיוון, לא ציפיתי ממש למשהו אבל בכל זאת היה לי קשה לקבל את זה...) פשוט נפלתי על הרצפה והתחלתי להתייפח, בכי בלתי נשלט, עכשיו אמצע הלילה וגם אין לי מנוחה בנפש בשביל לישון! רע לי!!!! התייפחתי ובכיתי לה' שישמע כבר את התפילה שלי, אני לא מבינה למה ה' מונע את זה ממני?????????????לא יודעת מה לעשות, כדי שזה יקרה??? וכמה אפשר לחזור כמו תוכי על המשפט "הכל לטובה" .... די!!! ה' בבקשה תשמע לתפילות שלי! אני מנסה להיות בסדר לחיות בצורה נכונה, לשמור נגיעה, להיות שמחה, להתגבר על העצבות, וכו' וכו', עושה מאמצים להכיר, לא מסננת סתם ובכל זאת זה לא קורה!!!! מתי זה יקרה כבר??? אני מרגישה שהכל אטום בפניי, הדלתות נעולות ושום דבר לא נפתח! משהו תקוע! אני כאילו בחדר בלי דלתות ואין לי אויר לנשימה! ה' מתי כבר תפתח לי את הדלת??? מה אני מבקשת סה"כ, משהו רע? אני מבקשת משהו טוב! רק דלת אחת צריך לפתוח בשבילי, זה הכל!!!מתי היא תפתח ????????????????????

בני
28.06.2011 • 16:53

הייגם שאלוקים סוגר ת'דלת,,,הוא משאיר לך פתח להכנס דרך החלון!אני בטוח שהוא שומע את תפילותייך, בעצם מה אכפת לו שתהייה לך זוגיות בדיוק כפי שאת רוצה ? כי אם הוא היה רוצה להעניש אותך באמת אז יש לו דרכים יותר טובות, לא? כמו למשל לחתן אותך עם מישהו שאת לא נמשכת אליו!!! וכו'.אני מבין שהייתה לך התפרקות אתמול בלילה, כי מבין השורות את נשמעת בחורה חזקה עם אמונה גדולה, אבל כמו לכל אחד מאיתנו יש משברים במהלך החיים, שצריך רק לקחת אותם ולהיבנות מהם הלאה,אם את שייכת לציבור הדתלשי אז את בטח יודעת שזה לא חריג להיות רווקה בגיל 31, אז תחפשי עוד ועוד, הזיווג שלך נמצא, הוא מתחבא לך, את רק צריכה לגלות אותו,מספרים בשם ר' חיים קנייבסקי, שפעם בא אליו בחור מבוגר מאוד מוכשר כליל המעלות כמעט ובכל זאת נשאר רווק, הבחור שאל אותו, הרי כתוב 40 יום קודם יצירת הוולד מכריזין בת פלוני לפלוני,,, אז איפה היא ? לאן היא נעלמה ח"ו? ענה לו הרב- הציעו לך אותה לפני כמה שנים, אלא שאתה חשבת שמגיע לך משהו אחר, רצית ייחוס, רצית דירה, רצית המון דברים שלא איפשרו לכם להתחתן, אז מישהו אחר זכה בה, כעת לך תתפשר תעשה השתדלות עד כמה שידך משגת ותקים לך משפחה, (כי ע"פ הקבלה ישנם כמה זיווגים, מה עוד שכולנו גילגולים כך שזה לא מדע מדוייק, כמו כן יש דיעות שונות בתלמוד ולא כאן המקום להאריך)אני בטוח שמגיע לך את הטוב ביותר, ואני גם מאמין לך כפי שציינת שאת לא בררנית, אבל אני רוצה להוסיף לך נתון שהוא מאוד משמעותי שאולי יגרום לך ולעוד אנשים להבין ולהצליח למצוא זיווג,גם אם מוצאים מישהו שמתאים בול לרצונות שלך, עדיין זה לא אומר שתהייה לכם זוגיות מושלמת, כי את עיקר העבודה עושים רק אחריי שמתחתנים, שגרים אחד בתוך השני, ולאט לאט התשוקה נעלמת, השיגרה משתלטת, ואז כבר חייבים לעבוד קשה ולטפח מידי יום את הקשר,תחפשי בחור שמוכן לעבוד על המידות שלו בשביל שיוכל לספק את הצרכים שלך, בחור שיודע מהי עבודת ה' האמיתית,והיא > ואהבת לרעך כמוך! שיאהב אותך בדיוק כפי שהיה רוצה שיאהבו אותו,תבדקי באמת אם הוא אוהב את עצמו, כי זה חשוב מאוד, כך הוא יוכל גם להעניק לך ולא להרגיש שזה בא על חשבונו האישי,תתחזקי, ה' אוהב את כל מי שהוא ייצר, ומכין עבורו שפע ברכה והצלחה, העבודה שלנו להכין כלים ראויים כדי לקבל ולא לאבד אותם חלילה!אני מאחל לך דרך צלחה

ד"ר אורן חסון
מותר לבקש עזרה, ואולי צריך גם לקחת
29.06.2011 • 00:17

עצובה יקרה,
אני שומע את הזעקה שלך, ואת הכאב, אבל אני יודע שאת היא זו שצריכה לעזור לעצמך. יש דרכים שונות, אם את מוכנה לקחת אחריות. ואפשרות אחת לקחת אחריות היא להבין שאולי לבדך קשה לך, ושאת צריכה עזרה. האם זו עזרה של שדכן, או של אתר הכרויות כדי להכיר את הגבר הנכון – זה משהו שאת צריכה להחליט בעצמך, אבל את צריכה ליזום. האם זה טיפול פרטני, שיעזור לך גם בהבנה שלך את עצמך ואת המכשולים שאולי את שמה בדרכך, אם זה מה שאת עושה, וגם ייתן לך נקודת מבט חיצונית על קשרים שאת יוצרת, שאולי יצרת ודחית, או אולי על האופן שבו את מנסה לעשות כל זאת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אני מבין לליבך
04.08.2011 • 18:38

צרפתי מייל שלי שאינו מאפשר לך לדעת את זהותי שמה אנחנו מכירים הבעייה שלי דומה לשלך במעט אך אני צעיר ממך בכמה שני ההיתי רוצה לעזור ולייעץ על אף שאנני נמצא עם בת זוג יצא לי להכיר חברים שנשואים ומאושרים שהכירו דרך אתרי הכרויות עד העת האחרונה אינני דגלתי בהכרויות אלו והכנסתי לעצמי שעלי להכיר מישהי לפני שאני מתחיל לצאת איתה כי חבל לה ולי שניפגע כשנגלה שאנחנו לא מתאימים אחת לשני אני מודע לכך שעבור חודשיים ומאמין שהתגברת ויש לי הרגשה חזקה שגם התקופה האחרונה לא איפשרה לך לחשוב יותר מידי בנושא זה אשמח לדבר איתך ולנסות לעזור או בלמצוא שידוך או בלהכיר אותך לדבר תמיד עוזר במידה ונתחיל לדבר אני מבטיח שתדעי את זהותי וכל שתרצי לדעת מקווה שאינך נחוצה לי ומצאת כבר את האחד אך במידה ואינך אשמח לעזור המון בהצלחה