סיכויים וסיכונים בזוגיות

תאריך פנייה: 28.06.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מתוסכל
יש עדיין סיכוי ?
28.06.2011 • 23:25

שלום
ד"ר,לפני מספר חודשים, בחורה שהכרתי דרך העבודה ואני החלטנו להיפגש עם עוד חברה, הקשר היה טוב מאוד וכיפי.לאחר שניפגשנו, הייתי דיי לחוץ עליה, כנראה שעשיתי זאת באופן אובססיבי מידי- שיחות טלפון והודעות SMS.לאחר מספר ימים שראיתי שאני לא מקבל תשובה ברורה החלטתי לתת מסר ישיר הרבה יותר והצעתי לה לצאת איתי שוב פעם - לא קיבלתי תשובה חיובית אלה הסבר שזה בעייתי ושנדבר על זה בטלפון.אכן דיברנו על זה בטלפון אבל השיחה נגמרה בזה שהיא יוצאת עם מישהו אחר.אני עדיין מתוסכל נורא מהעניין למרות שעברו מאז חודשים רבים.האם יש סיכויי לחזור ? - כלומר האם יש טעם לנסות שוב.מה ניתן לעשות בעניין ?תודה רבה!!

ד"ר אורן חסון
סיכויים וסיכונים
29.06.2011 • 00:27

מתוסכל יקר,
אם היא יוצאת עם מישהו אחר, אז אולי הסיכוי הוא לא משהו. אבל זה לא משהו שאני יכול לדעת, נכון? אם אתה רוצה לדעת באופן ודאי, שאל אותה. זו הדרך הטובה ביותר לדעת, והדרך הטובה ביותר להצליח, אבל גם הדרך הטובה ביותר להתבאס אם זה לא יצליח. השיקול הוא שלך, לפי הערכתך את הסיכויים ואת הסיכונים.ובאיזה שהוא מקום, אני יכול להיות שאולי אתה בעיקר זוכר אותה כי אתה נבוך, ואולי מרגיש רע עם זה שקצת השפלת את עצמך באובססיביות שלך אז, כשניסית להיות איתה בקשר. אל תרגיש רע. כל אחד עושה מדי פעם איזו פשלה קטנה. אם זה מה שמפריע לך, אני חושב שאתה רואה שהתיקון יגיע רק אם היא תרצה לצאת איתך, ואם תתנהג אחרת הפעם. אלא שאתה לא צריך בהכרח תיקון. אתה צריך אולי ללמוד להניח לזה, ולהמשיך הלאה. לחפש משהו טוב יותר, כי תמיד יש משהו טוב יותר. מה עוד שאתה יודע עליה מעט מדי מכדי לדעת עד כמה זוגיות איתה יכולה באמת להיות טובה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083