תמונות משותפות בפייסבוק - מה לעשות?

תאריך פנייה: 06.07.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
רונית
האם אני פרימיטיבית?
06.07.2011 • 13:25

שלום,
:) מה שלומך?אשתף בדבר מסוים שאולי אפשר קצת ללעוג לו לעומת החיים האמיתיים ודברים יותר משמעותיים שקורים בחוץ.מאמינה שזוהי סוגיה שכמעט כל זוג שני עובר...אני בחורה כבת 25, ונמצאת במערכת יחסים עם גבר מקסים. כ8 חודשים.אני והוא דיי שונים \אתן דוגמה במה שמפריע לי ואשמח אולי תוכל להראות לי מה קורה כאן."הפייסבוק" שהורס כל כך הרבה. לשנינו יש פייסבוק ,אני אישית לא הצהרתי על מערכת יחסים וגם לא שמתי תמונות שלנו וכך גם הוא מהסיבה של לא להכניס את הזוגיות שלנו למקום כל כך פתוח ואפילו שפל.יש לו בחורות שהתחילו איתו בפייסבוק כשהיה רווק או בכלל הכיר אותן בפייסבוק ודיבר/ פלירטט איתן בעברו. עכשיו גם לי יש את זה ומחקתי את המיותרים ,מה שמטריד אותי הוא -ששראיתי כמה תגובות של אחת מהבנות אז סתם נכנסתי אליה והכל תמונות פרובוקטיביות וזנותיות. השאלה שלי היא למה הוא צריך אותה?הוא מחק בעבר כמה בחורות שהיה לו איתן קטעים אך השאיר גם כמה שאולי רק פלירטט ולא יותר מזה.דיברתי איתו על זה והוא אומר שהן לא מעניינות אותו בכלל ,ושהוא אוהב אותי ורוצה להתחתן איתי. נשמע נחמד לא? אבל לי עדיין מפריע שבחורות כאלו ללא מטרה ומשמעות נמצאות שם, אם זה שם זה קיים!!!! אז אני שואלת את עצמי למה הן שם? גם לי מצד אחד יש בחורים שהם שם ואינם מעניינים אותי, אך כשאני ראיתי את התמונות הזולות הללו אני תוהה למה זה שם. הוא טוען שאני פרמיטיבית וזה שטויות ולא מעניין בכלל אותו .משהו בי אומר שכל הזבל הזה לא צריך להיות אצלו, היום אני חברה שלו מחר אני אישתו, אשת איש , ולאיש שלי יהיה את כל הזוהמה הזו אצלו ? כולם יודעים שעיניים רואות לב חומד....אבל יש דברים שאין להם מקום לדעתי.מה עליי לעשות פה? ומדוע אני גם חוששת לשים תמונות שלנו ולהפוך למערכת יחסים (יש בי חשש שהכניס את הוזגיות הקדושה שלנו לתועבה פתוחה לעיניים אחרות)

רונית
האם אני פרימיטיבית?
06.07.2011 • 16:34

דבר נוסף,זה גורם לי להרגיש שאולי זה לא הקשר אם דברים שכאלו נשארים שם. ותשובתו אליי היא "למה לך איך גברים ערומים למחצה בפייס" , ישר הוא עובר אליי במקום להסתכל מדוע הוא עושה זאת.וחוץ מזה גבר ששם תמונה שהוא בים זה פשוט לא מעניין אך אישה ששמה תמונות עירום למחצה בבית זה דוחה....

ד"ר אורן חסון
פייסבוק - לשים הכל על השולחן
06.07.2011 • 23:43

רונית יקרה,
למה שבאמת לא תשימי את התמונות המשותפות שלכם אצלך באתר, כדי שידעו כולם? כך גם תשיגי את המטרה שלא יוכלו להיות לו טענות על האתר שלך, וגם החברים שלו יוכלו לדעת. ואז גם תוכלי לבקש ממנו, לעשות את אותו הדבר.עידן החשיפה בפייסבוק הוא לא פשוט. הכל מונח על השולחן, או מתחת לשולחן. בחרי לשים את הדברים על השולחן, אלא אם את לא בטוחה שאת רוצה, עדיין. וזו אכן נקודה טובה למחשבה עבורך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083