ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 121
-
עצורה
שלום רב. .אני בת 28 לא היה לי קשר רציני ואינטימי בחיים ..כל פעם שאני מכירה בחור קשה לי לסמוך עליו ..כלומר אני בחורה ששומרת על עצמי ולא זורמת מהר מידי , אני מ...
-
לא מצליחה בזוגיות
שלום ד"ר,אני בת 30 ויש לי דפוסי התנהגות הרסניים שהם בעיקר קנאה, חשדנות וחוסר אמון בבני הזוג.אני הורסת מערכת יחסים כבר בהתחלה, למרות שאני מאד רוצה אותה, וכשאנ...
-
שיקום הלב אחרי בגידה
בן הזוג שלי (כרגע בהפסקה) הינו גבר שהתגרש אחרי בגידה. שבועיים אחרי הגירושים נהיינו יחד. אחרי הרבה שיחות והבנות (הייתה לנו מערכת יחסים מאוד פתוחה) הבנתי שהלב ...
-
איך מזהים שמשהו מאוהב?
שלום, גבר שמדבר איתי (בחורה דתיה בת 24) איך אני יכולה לדעת מתי הוא צוחק על חשבוני ומתי הוא פשוט מנסה להתחיל?
-
תחושה שיוצרת חוסר אונים...
אורן שלום,אני פונה אליך בניסיון להבין משהו...האם אפשר להגדיר קשר בריא למרות שהמשיכה אחרי זמן מאוד קצר לבן זוג דעכה? (שנה ושלושה חודשים..) לפעמים אני קופצת מה...
-
צומת דרכים
שלום, אני נמצאת בזוגיות כמעט 4 שנים, לא כולל הפסקה של חצי שנה באמצע. שנינו עברנו את גיל ה- 30 ומתגוררים ביחד. לאורך כל הקשר היו התלבטויות מצידי וגם מצידו שלו...
-
דברים שמפרעים לי בזוגיות ...
ד"ר חסון שלום, אני בת 29 ונמצאת בזוגיות כ- 3 שנים, אנחנו מתגוררים ביחד קצת פחות משנה. באמצע שבוע באזור המרכז בדירה שאנו שוכרים יחידו משום שאני עובדת באזור המ...
-
בצומת דרכים
שלום אני בחורה צעירה באמצע שנות ה20 שלי ואני נמצאת במערכת יחסים מזה 4 שנים ועומדת להתחתן עם בן זוגי שגדול ממני באופן משמעותיהמערכת יחסים שלנו מאוד בריאה מאוד...
-
בעלי רע אלי זמן רב
ד"ר חסון שלום, התכבתי אית בעבר לגבי בעיה עם הוריו של בעלי, ושהם בברוגז איתי, בגלל שכעסתי עליהם שאיחרו ליום הודלת בני בצורה מוגזמת, והתנצלתי אחרכך אך זה לא עז...
-
לאחר קריאת הרבה הודעות בפורום
ד"ר חסון, שאלה כללית..אני רואה פה בפורום שאתה ממליץ על טיפולים זוגיים לזוגות נשואים או לזוגות שעומדים להתחתן ומאמין שאפשר לגשר על הכל- שקרים, בגידות ויחס לא ...
-
האם יש טעם להמשיך?
שלום רב, אני בת 26 ונמצאת במערכת זוגית רצינית ראשונה שלי מזה כמעט שנה.אנחנו גרים אצל ההורים שלי על מנת לחסוך כסף למרות שזה לא פועל לטובת הקשר. לפני כחודשיים ...
-
תודה
לד"ר חסוןתודה רבה על הייעוץ עזרת לי המון
-
זוגיות במשבר
שלום רב אני ובן זוגי בשנות השלושים פלוס הזוגיות שלנו לא טובה אבל עדיין יחד. יש לנו ילדה משותפת. רציתי להתייעץ לגבי מה שקרה לי השבוע ומה עושים אחרי סיטואציה כ...
-
רציתי להגיד לך שבגלל שהרגשתי
רתיתי להגיד לך בגלל הכעסים שהיו בתוך ליבי ולא היה לי מצב רוח לגבי מצלמה בבית.אז כאשר הלכנו לישון ורצה שנקיים יחסי מין .לא היתי מוכנה לזה .אני מרגישה שאני מפח...
-
בעלי לא רוצהעוד ילד
שלום רב יש לי ילדה בת 4 ובוער בתוכי הרצון לעוד ילדבעלי לא רוצה בשום אופן ולי כמובן יש פצע פתוח שמעכיר על כל ההתנהלות והיחסיםמה לעשות? להתגרש?יש לציין כי בכלל...
-
מבולבלת וזקוקה ליעוץ
הכרתי איזה בחור דרך סדרת מפגשים (לא בעיר שלי) שמתקיימים אחת לחודש. עם הבחור דיברתי הרבה יחסית והוא מצא חן בעיני.יום אחרי המפגש האחרון הוא שלח לי הודעה בפייסב...
-
איך להתנהג?
שלום, אני כרגע יוצאת עם מישהו ממש אבל ממש מקסים.. אנחנו לומדים ביחד במכללה באותה הכיתה והייתי רוצה אותו מאוד לקשר רציני.. אני יודעת שכרגע, אחרי תקופה של חודש...
-
חתונה שהתבטלה
שלום מאז שארוסי זרק אותי אני לא מצליחה להתגבר.הוא האשים אותי שרבתי איתו על שטויות ושכל הזמן ירדתי על המשפחה שלו ושכבר אין לו חשק והוא לא רוצה להיות איתי מרחמ...
-
מציאת בן זוג
שלום ד"ר,אני בת 26 ולקראת סיום תואר. מסביבי כמעט כולם מתחתנים ואני אפילו לא זוכרת את הדייט האחרון שלי.... אני מאוד רוצה זוגיות רצינית (האחרונה שלי הייתה כבר ...
-
חושב על עצמו?
שלום רב !אני ובן זוגי בשנות השלושים לחיינו. שנינו סטודנטים ומדברים על למסד את הקשר.בן זוגי היה מדבר איתי כבר המון זמן על זה שהוא מעוניין לקנות אופנוע ואני כל...
-
קנאה בזוגיות
שלום אני גבר בן 31 חי עם בת זוגתי כבר שבע חודשים , בזמן האחרון אני מאוד קנאי , אין לי סיבה , הכול בסדר , הכי נאמנה לי שיש , אוהבת הכי בעולם. הבעיה זה אצלי , ...
-
היא לא מוכנה להתפשר
שלום לכולם,אני במערכת יחסים מאוד ארוכה של 4 שנים והיתה לנו שיחה על לעבור לגור יחד ואמרתי לה שכל נושא הכשרות נורא חשוב לי כמו שלא יאכלו בשר על מזלג חלבים(זא ש...
-
בן זוג למי? לא עובד ככה.
שלום. .אני בחורה צעירה והכרתי מישהו לפני תקופה..טוב לנו ביחד ואנחנו מסתדרים מצויין.. העניין הוא שיש לו בעיות דיבור קלות..והאמת? זה לא מפריע לי..הבעיה היותר ג...
-
בעל מתוסכל
שלום לך,בעלי ואני נשואים טריים, בני 30. בעלי סיים 2 תארים והוא מתקשה למצוא עבודה בתחומו. (למד תחום שהיצע המשרות הוא מצומצם ביותר) ולכן, בלית ברירה הוא נאלץ ל...
-
רווק וגרושה + מה להחליט???
אני רווק בן 24, עצמאי ובוגר מאוד כל הקשרים שלי היו עם מבוגרות מימני.בשנה וחצי האחרונים אני במערכת יחסים עם גרושה בת 29 +ילד בן 10אנחנו גרים ביחד כולנו,הקשר ה...
-
משהו מעיק
לד"ר חסון שלוםכתבתי לך די מזמן על רגשות קנאה בזוגיות והרגשתי הודות לעצותייך שיש שיפור בתחושותיי וגם הייתי בטיפול אחד אצל פסיכולוג וזה הועיל אך לאחרונה בלי סי...
-
פרידה לא קלה
שלום ד"ר חסון,לאחר ארבע שנות חברות עם בחור בן גילי (שנות 20) החלטתי לחתוך את הקשר בשל הרבה חיכוכים, ריבים, עניינים לא בריאים בינינו ובעיקר בשל הרגשתי שאני מו...
-
חלשה מהקשר
קודם כול תודה!יש לי ילד בן שנתיים וחבר קנאי הייתי קוראת לזה קינאה אובססיבית אני יפרט:אני אם הייתי בחנות לבדי אחר כך יש לכול הפחות 4 שאלות בן כמה היה המוכר?כמ...
-
לא בטוחה במחויבות שלו
שלוב רב-אנו בני זוג באמצע שנות שלושים לחיינו. בקשר חם ואוהב שנה וחודשיים.בן זוגי טוען כל הזמן שהוא רוצה להתמסד ואני אהבת חייו ואפילו שעיצב לי לאחרונה טבעת אי...
-
בעיות אמון
התחלתי לצאת לפני כארבעה חודשים עם בחור מדהים, היה בינינו חיבור נדיר מכל בחינה. אחרי כחודש שכבנו בפעם הראשונה וזה היה לא טוב לדעתי. שיתפתי את חברתי הטובה ביות...
-
בעיה בתקשורת
שלום לפני כמה שנים עברתי משבר נפשי קשה ומאז אני מטופלת עם כדורים שעזרו לי והוציאו אותי מזה הפסקתי לקחת את התרופות ונהיה לי בעיה חמורה שכשאני מדברת עם אנשים א...
-
לבטים לפני הנישואים..
ד"ר חסון, שלום רב.אני ובן זוגי עומדים להינשא. שנינו בסוף שנות ה 20 שלנו.אנחנו זוג מעורב- הוא בחור דתי שומר מסורת (כיפה סרוגה) ואני בחורה חילונית. למרות השוני...
-
בעל מופנם
ד"ר אורן חסון שלום!זקוקה לעזרתך אני מיואשת.אני בחורה בת 27 נשואה מעל שנה בעלי בחור טוב וחיובי הבעיה שהוא מופנם,קשה לו לדבר על רגשות אני זאת שמעלה בעיות שצצות...
-
בעיה
שלום לך. כתבתי לך בנושא הזה בעבר. חשבתי ש'התגברתי' אבל לא. אני נשואה. ילדים. שנות השלושים. מאוהבת במישהו, רואה אותו כמעט כל יום. טוב לי עם בעלי והמשפחה, יש ת...
-
בבקשה עזרה
ד"ר שלום ,אני בחורה בת 31 , לפני 9 חודשים נפרד ממני בן זוג שאהבתי מאד , הקשר היה טוב היה נראה שיוביל לחתונה , היינו 8 חודשים ביחד ויום אחד משום מקום הבחור יי...
-
מסובך?
אני בת 18, גיל מוקדם לדאוג כל כך הרבה והאקס שלי בן 18 גם, אנחנו לומדים באותו בית ספר.היינו ביחד כ4 חודשים, כשלפני היינו ידידים קרובים חצי שנה וזה פשוט התגלגל...
-
הוא נמשך אליי ?
דר שלוםאני חיה עם בן זוג כשנה בערך-בן גילי,הכל פחות או יותר בסדר חוץ מעיניין הסקס,אני בן אדם מאוד מיני והתשוקה נורא חשובה לי,במערכות יחסים קודמות הרגשתי שהיי...
-
אהבה שברחה לי..
אני בן 18.. הייתי עם בחורה 7 חודשים הכל היה טוב ויפה.. והיא נפרדה ממני לפני שבועיים בטענה שהיא כבר לא אוהבת אותי והיא לא מרגישה כמו פעם, היא אמרה לי שהיא באמ...
-
בגידה בבן זוג
ד''ר חסון-שלום,אני באמת לא יודעת אם יש משהו שאתה יכול להגיד כדי לעזור לי,אבל אני נמצאת בנקודה שממש קשה לי להמשיך ולנהל אורח חיים נורמלי נוכח המעשה שעשיתי, קי...
-
אי שיתוף פעולה עי הבת זוג
ליפני חצי שנה:הלכנו יחד למאמן זוגי והוא הראה לה מראה ומה שהיא ראתה שם גרם לה לבכות .המאמנת הזוגית שלנו תענה כי היא מתעללת בי ושאני לא יודע להעמיד אותה במקומה...